![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
Metal:
Children of bodom cradle of filth venom death black sabbath disturbed salem metalica Symphony X יש עוד הרבה מומלצים, רשמתי כאן סיגנונות שונים לגמרי אבל זה בעיקר מה שאני שומע ומה שעולה לי בראש כרגע.. Rock: Led Zeppelin AC/DC Rainbow Scorpions ולהקה ישראלית יחידה שאני אוהב - בית הבובות |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
Gorillaz - Fell Good Inc
System Of A Down - Lonely Day, Kill Rock`n`roll, Hypnotize Green Day - LongView, Basket Case, Jesus Of Sybria,American Idiot, Wake Me Up When September ends.... H.I.M - Dark Light, Killing Lonlieens, Under The Rose, Night side of Eden The Resmus - Immortal |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
mario - let me love you
amy diamond - what's in it for me שני שירים ממש יפים |
![]() |
![]() |
# 14 |
נשמה של הפורום
|
שריף - את אהובתי
עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה טיפקס - תן לי חתימה ענבר ישראל - מאושרת אביב טל - אין לי מנוח מושיק עפיה, אבי מסיקה, אבי גואטה וג'ורג' - עד השמיים איזקיס - תק תק קצת שחורה חדשה שעוד מעט תגיע לרדיו... Jennifer Lopez & LL Cool J - Control Myself Christina Milian ft. Young Jeezy - Say I Petey Pablo - Fire Rasheeda - Touch Ya Toes Voicemail - Shake That Thing |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
פשי אנשים פה רוק כבד שומעים
לא יכול לסבול תשירים של הצעקות (SOAD וכו') |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חח חמוד יש הבדל בין רוק ומטאל, והלהקה שאמרת הם ניו-מטאל שזה מין תת-ז'אנר במטאל שחוץ מלהקת דיסטרבד כל הלהקות בו ממוסחרות ושמעו על אוזי אוסבורן בפעם הראשונה כשהם ראו את סידרת הטלווזיה "משפחת אוסבורן".. (או לפחות רוב הלהקות) |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אבי גואטה ואיציק כהן - אחים בדם
אבי סינואני - מחרוזת רמזי קאטנאני - טרבוקות שמוליק בן אל - חלום גן עדן ליאור נרקיס - כמו זרה יש עוד - תהנו :] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|