|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מנהל ראשי
|
לא המתנחלים ולא השוטרים, אף אחד מהם לא תמים.
אבל כולנו צריכים להודות בעובדה אחת, במידה ולא היה מדובר ביהודים אלה בערבים, לא היו שם רק מקלות ואלות. אלה גם גז מדמיע וכדורי גומי (מצלצל למישהו? אוקטובר 2000? אום-אל-פאחם?), שאני אגב, לא ראיתי כל פסול שלא להשתמש בגז מדמיע, היה פותר את הבעיה בקלות רבה הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
"הלינץ' ברמאללה" "הפינוי בעמונה" מה הקשר לגובה ?!! |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
[QUOTE=TelecarT]לא המתנחלים ולא השוטרים, אף אחד מהם לא תמים.
אבל כולנו צריכים להודות בעובדה אחת, במידה ולא היה מדובר ביהודים אלה בערבים, לא היו שם רק מקלות ואלות. QUOTE] ותיכף תגיד לי שזה לא לגיטימי שיש יחס שונה. |
![]() |
![]() |
# 24 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
וכמו שכבר אמרתי, המתנחלים, החרדים = חמאס מספר 2. זה אומר הכול, ולדעתי זה אבסורד להחזיק פה מנהל שזורק אבנים על אנשים - אבל סבבה. ציטוט:
Last edited by alex; 03-02-06 at 12:08.. |
||
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב חברים, הדיון הזה ממש אבל ממש לא הולך טוב.
אני יודע שזכותכם לדון על זה, להביע דעה וסתם לספר מה שמעתם. אבל לא ככה, ממש לא ככה! אני לא רוצה לשמוע קללה אחת, ירידה אחת, העלבה אחת! אחרת הדיון ינעל ולא יפתח דיון חדש בנושא. האשכול ננעל זמנית למספר דקות בכדי "לנקות" אותו מתגובות לא רצויות. ההודעה הזאת תיערך מיד ותוכלו לדון בצורה יפה מחדש. תודה וסוף שבוע נעים, טל גרטי ![]() טוב חבר'ה, ניקיתי את האשכול, חלק מהתגובות נמחקו. במידה ותחזרו לזה, לדיבורים לא יפים, האשכול ינעל סופית. האשכול נפתח מחדש, מקווה שהפעם תדונו בנושא כמו שצריך ולא בקללות וירידות.
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
כל הכבוד על הנקיון
![]() ועוד משהו, יש כאלו כאן החושבים שהדעה שלהם היא השולטת, ולא מוכנים לקבל אחרות. נסו ליצור דיון פתוח, ולא להשאר עם עצמכם. כי הרי למה יש דיון אם אתם לא נפתחים כלפי אחרים? ![]() |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
משום שהאנשים לפי החוק לא אמורים להיות שם, והאנשים מפירי חוק, אני במקום אולמרט.. הייתי פשוט משאיר את השטח ללא צהל וללא הגנה.
ופשוט להשאיר למתנחלים את האפשרות אם הם רוצים להתפנות או להשאיר לחמאס את העבודה ![]() אחרי הכל, השטח הזה הוא בשליטת הרשות. |
![]() |
![]() |
# 28 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
איזה כייף,
הבא שיתנהג כלא מוסרי, יוגבל בגישות. ראו הוזהרתם! ![]() |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
טל גרטי, ציפיתי מימך ליותר,
תגובות לגיטימיות שלי נמחקו, ומנגד תגובות אשר טוענות כי המתנחלים הם החמאס 2 נישארו. קצת מקצועיות. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תעשה לי טובה, עוד תגובה לא מתאימה ותקבל אזהרה או שאולי אפילו הגבלה. ------------------------------- לדעתי, כל ה'מכות' האלה, וכל הבלאגן שהיה, היה מאוד מיותר. היו צריכים לעשות בדיוק כמו שאחד המשתמשים אמר פה, וכמו שעשו אתמול. אם במקרה שמעתם בחדשות אתמול, היישוב/הנתחלות 'יצהר' נשאר ללא חיילים. פשוט ככה, אין חיילים ששומרים עליהם, ועוד זה אחרי שהחיילים המסכנים שם עברו התעללויות מצד המתנחלים. זה מה שהיה צריך לעשות לכל ההתנחלויות, לתת להם זמן להחליט, להודיע להם על זה, ופשוט לעזוב אותם בחוץ.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|