|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אהלן חבר'ה, - קניתי מוצר חדש, ואשמח לשמוע את דעתכם...
אהלן כולם
![]() עיינתי לי בכמה אתרי מכירות, ונתקלתי במוצר שתפס את עיניי... אז.. הזמנתי ![]() אשמח לשמוע מה דעתכם עליו... ואם למישהו יש כבר, אשמח לדעת אם הקניה שווה.. ואם באמת אפשר לראות דרך זה סרטים... תודה!@ ![]() http://www.p1000.co.il/hot_sale_prod...p?g_id=7154763 |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
טובב ..
אני קניתי אחד בנפח של 1GB ב-380 ש"ח בידיוק אותו דבר כמו שלך רק שאצלי .. הזיכרון שונה והמחיר .. כמו שראית ... אבל שלך מצויין אהבתי . ! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה גם ש512 מעט קצת... אפילו לא סרט... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כלומר , אם נגיד סרט שוקל 600 MB אז בנגן זה יהיה רק 200 MB ... (זה התוספת שעלתה לי 50 ש"ח בסה"כ ) |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אם אתה קונה את זה למטרה של סרטים ואני כמעט בטוח שאתה קונה את זה בשביל זה אחרת לא היה קונה עם מסך ואפשרויות תמיכה אלא mp3 רגיל,אז הייתי אומר לך לא לקנות במיוחד לא ממותג לא מוכר,תשקיע עוד טיפה ותקנה אייריבר עם זיכרון יותר גדול ככה תוכל להכניס יותר מחצי סרט.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נכון שב512 סרט ששוקל 712 לא יכנס, אבל:
א. כמו שמפורט, ניתן להמיר מAVI לסיומת אחרת, קטנה יותר. ב. סתם לנסיעות, שאני אוכל להכניס ארץ נהדרת, משחק מכור או משהו... מספיק לי ![]() אני מעוניין בביקורת ממי שיש לו כזה מכשיר... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם אתה מכיר את המוכר דבר איתו באופן אישי כי לא ניראה לי כוללים את זה בתוך אתר .. תבקש ממנו את התוספת שהזכרתי למעלה .. אני לא ידעתי בכלל שיש תוספת כזאת ואני גם לא יודע איך קוראים לה הוא (המוכר) שאל אותי אם אני רוצה ובשביל 50 ש"ח בטח שהסכמתי .. זה מצויין אני יכול להכניס 5 סרטים ששוקלים 600 מגה כל אחד וזה בול לזיכרון שיש לי .. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני גם קונה MP 4 זה כזה שווה^^.
תקנה^^. רק במחיר הזול ביותר |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
נשמע מעולה, וואי הMP4 ממש לא נראה לי לעין, הצורה מציקה,
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
ProSound - החברה גנבת גדולה, אם תמצא ת" נאנו " שלהם, חוץ מזה, לא משהו המוצרים שלהם לא איכות.
כל זאת, תחדש :]
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|