|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
בתור אחד שאוהב חיות (מאוד) במיוחד כלבים .
אני חושב שלהרוג כלב משתווה ללהרוג אדם שניהם בעלי נשמה . ואת האמת ... איך אומרים עדיף כלב חבר מאשר חבר כלב וזה.. נכון . מקווה לאדם שעשה זאת שיעקרו לו ולילדיו את העיניים בלילה ישרפו אותם 9 פעמים יתנו אותם ל 5 פיטבולים בכלוב שלא אכלו חודשיים קצת שיתעללו בהם . |
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() והצילומים הם מלפני כמה ימים! |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אני דווקא לא מאחל למשפחה כלום!
רק שלא תתקרב יותר לחיות! ואני מאוד מקווה שלילדים שם לא מתייחסים ככה, כי ממש לא פייר לגדול ככה! |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
כואב הלב על הכלב
![]() אם מישהו היה עושה את זה לכלב שלי, הייתי עושה את אותו הדבר לבן-אדם. מגיע להם עונש של מאסר לכמה שנים טובות. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
עכשיו עשיתי לניצן פוסטר מקווה שזה יעזור!
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר פורום
|
יש התעללות ע"י אנשים פרטיים פה ושם, אבל הבעיה היותר גדולה היא שיש במדינה גם התעללות ממוסדת בבעלי חיים (פיטום אווזים שנמשך גם אחרי ביטול התקנות, וגם "תרנגול כפרות" שהוא מנהג זר שלקחו בזמנו מהגויים ונמשך אצלנו גם אחרי שנפסק אצלם). בשני המקרים מדובר בהתעללות נטו, במקרה הראשון בשם הכסף ובמקרה השני בשם הדת.
אברי
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בתגובה לאברי-> אל תדבר על דברים בדת שאתה לא מבין בהם. יש בני אדם שסובלים יותר ולאנשים לא אכפת ולכלב יש יותר איך להגן על עצמו מאשר ילד רעב. יש אנשים שהרסו להם את הבית ולא הביאו להם עדיין פיצויים ולאף אחד לא אכפת. (מדבר אחד שמאוד אוהב חיות וגם צמחוני אבל נמצא בפרופורציות)
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא עקרו את העיניים שלו, זה נראה ככה מרחוק אבל לא . וכואב לראות את זה, מאוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|