|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל השאר תיכנות תגיד לי מה לא ? מיסטר ג'ינייאס ? |
|
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בכל מקרה, זה ממש לא המקום :ם לכו לפרטי... |
|
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אקסס מאפרשת יצירת שאילתות ותוכנה בפני עצמה ? תלמדו קצת ואני מבטיח שאני לא טעיתי כי אנחנו משתמשים בפרוייקט שלנו ב VB באקסס סבבה ? ולפני שלמדנו VB למדנו שאפשר לבנות בתוך האקסס תוכנה למשל רישומון ? בנוי בתוך אקסס ! בכל מקרה צודק זה ספאם ![]() |
|
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
דבר איתי בicq 251366440 בשעה 8
|
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד שאתה יודע להכין תוכנה כזואת, זה ממש לא קל .
לדעתי זה בן 1500-2500 .
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה לעזאזל אתם קוראים תדיון ???????????????????????????????? לא בא להתלהב שאני יודע לבנות בא לשאול כמה נגיד אני רוצה לקנות ממך סבבה ? כמה תמכור לי אתה אתה אתה אתה אתה כמה ? ![]() |
|
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שלא קיבלת גרוש את התכנות הזה שעשית !? |
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
SQL זה תחביר לעבודה עם מסדי ניתונים
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז ככה משה לדיגיטק פנה אלי ורצה שאני יעשה לו את זה בעד רסיילר של 10 ג'יגה וכל השאר חינם עכשיו ראיתי פה שבהוסט מלא אנשים מתים לאחסונים חינם ואמרתי לעצמי סבבה בוא נבנה לו ואז אני יחלק אחסונים (כי לי יש כבר רסיילר פרטי אצל מג'יק הוסטס ולאדס) בקיצור אמרתי למשה גם את המטרה שלי עם האחסון סבבה והכל ! היה יום שהשרתים של משה נפלו אמרתי לו מה אנשים אמרו לי על החברה ורציתי לדעת אם זה נכון בתקווה שהוא יגיד לי עובדים עליך וממש לא בוא תראה ככה וככה אבל קרה משהו אחר משה קילל אותי ![]() ומחקתי את כל מה שבניתי לו נעלבתי כל כך שמחקתי הכל אבל הכל חוץ מהעיצוב ! יומיים לאחר מכן מיכאל פנה אלי ניסה לשכנע אותי אבל הפעם רציתי תשלום ככה שמיצידי אני מחשב כסף אז שיקלל אותי ולא על משהו שאני בא לתרום לאנשים ! בקיצור הוא ניסה לסבן אותי שאני יהיה מתכנת פרטי שלו ושכל תכנות שהוא ירצה אני יעשה לו בעד VPS אז פה הקטע שאמרתי לו לא כי היום הוא ירצה תיכנות ששווה 1000 שקל מחר של 2000 ... וVPS שביקשתי ממנו זה 5 ג'יגה ! ככה אני יוכל לתרום גם רדיואים ובוטים לשידור וכדומה כאילו הרעיון שלי היה תרומה שתבין תרומה ! אבל הוא לא רצה ! סבבה מיכאל יומיים לפני כתב פה בהוסטס שהוא קנה משהו כמו 11 דאול קסאון וכדומה ביננו VPS שאני נותן לתרומה אתה מנסה להוציא ממני מלא תכנותים ? בולשיט ! אמרתי לו לא ושניפרד כידידים כמובן הוא לא קילל אבל הוא נעלב ואמר "טוב אז אין לי טעם שתיהיה אצלי באייסיקיו בכדי שאני לא יבקש ממך עוד משהו אייפעם" אמרתי לו צודק שים אותי באגנור וסליחה אם נעלבת אכן הוא הגיב לי מה אתה מצפה שאני לא יעלב ? בקיצור הקטע שלי זה ככה אני יבוא להורים שלך נגיד סתם לאבא שלך או אמא אני יגיד לה שכל יום היא תבוא תנקה לי תבית סבבה ? ואני נותן לה מחשב עתיק שיש לי בבית ולא בשימוש בכדי שהיא תתרום אותו עכשיו ביננו אמא שלך תסכים ? לא רק חרציתי להראות למיכאל ומשה שמזלזלים במתכנתים פה שממש אבל ממש לא כדי לזלזל ! עכשיו הבנתם למה שאלתי אותכם פה ? לפני זה לא יכולתי לכתוב כי עוד חשבתי בהגיון כדי שלא יגידו לי שזאת ביקורת ושאני עושה את זה בכדי לפגוע בשם שלהם ובלה בלה בלה ! |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|