![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
oxserv מה קורה?
רציתי לפרסם בפורום של חברות איחסון אבל לא יכלתי
momo222, אין לך הרשאות גישה לדף שביקשת. יכולות להיות מספר סיבות לכך: חשבון המשתמש שלך לא קיבל מספיק הרשאות גישה לדף המבוקש. האם אתה מנסה לערוך הודעה של משתמש אחר, מנסה גישות ניהול של מפקח או אזורים עם גישה מוגבלת? אם אתה מנסה לפרסם הודעה, יתכן והנהלת הפורום הקפיאה את חשבונך או שהוא עדיין ממתין להפעלה אולי כי רק בעלי חברות איחסון יכולים לא דע בכל מקרה,האתר שלי לא עובד האתר שלהם לא עובד גם כבר כמה ימים מישהו יודע מה קרה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
ולמה אתה חושב שאנחנו פורום התמיכה שלהם?
היה לך קשה להתקשר ולשאול? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
החברה נמכרה לאבי מ loads וליוסי מ magic-host .. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
צור קשר עם אבי מ - loads הם רכשו את Oxserv, בנתיים למרות שמידי פעם יש נפילות ( אני מקווה שעכשיו זה יעבור עם המעבר שרת ) - התמיכה פשוט מצויינת ! זמינות של בעלי השרת בכל שעה שהתקשרתי ( והתקרצצתי בכל פעם שיש נפילה ). לעומת חברות אחרות שניסיתי מפה, הם לבנתיים הכי מקצועיים שפגשתי - לא נעלמים לשבועיים בגלל שנפל השרת למספר דקות.
# 5 |
הוסטסניון
|
הם בדאון של 3 ימים זה נכון אבל זה כי יוסי ואבי קורעים תתחת בשבילנו ! (כן אני גם לקוח) אני VIP חחח סתם
בכל מקרה אבי ויוסי קנו שרת ללקוחות "המשותפים נקרא לזה" דאול קסאון והשרת טס הוא עובד רק מחכים ל DA זה הכל היום אמור הכל לחזור לא אני לא עובד איתם אבל יש לי קשרים הדוקים עם יוסי ואני יודע מה קורה אז חבוב אל תדאג ה 3 ימים האלה בטוח שתקבל כי אצל יוסי ואבי זה כלום תאמין לי ! באמת יוסי הראה לי שהשרת עובד רק מחכים ל DA זה הכל ! Last edited by Kuchi; 23-03-06 at 08:53.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יכלת להתקשר ?
0578588422
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מועבר לפורום המתאים.
# 8 |
חבר פורום
|
טוב אני ייתקשר
ושמעו אם כל הכבוד לי איכפת רק שהאתר שלי יהיה ברשת לא כל השאר! בינתיים שהם נכמרו מלא זמן הוא לא עבד וגם עכשיו! זה מה שאני יודע וזה מה שצריך לעניין אותי בתור לקוח |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
טעות שלי סליחה,