|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
קדימה
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איזה בחירה של ילד קטן ... קדימה אחרי כולם, עלה ירוק בגלל הסמים .. ואיי ... לכל אלה שאמרו קדימה, אפשר סיבה אחת למה ?
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ביבי, כמו שעושים אותו בארץ נהדרת וכמו שאמרו אתמול במשחק מכור, נלחץ מהר.. וגם לא ממש חכם בכלכלה. אולמרט, היחידי ש"בסדר".. אז אם אתה מנסה לחשוב בין שלושתם.. קדימה זה עדיף מאשר השאר. וכמו שאמר נתן זהבי אתמול אצל יאיר לפיד, כולם נוכלים, מניאקים, אוכלי חינם ודואגים רק לתחת שלהם! הם מקבלים תקציבים למדינה ועם זה הם קונים בתים ו 7 מכוניות לכל המשפחה! אין מה לעשות.. מדינה חרא.. ![]() *זו דעתי בלבד! לא לקפוץ עליי בבקשה ![]()
# 24 |
חבר על
|
לי חסר חודשיים והייתי יכול לבחור, חבל
|
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
"פרץ שירת כקצין חימוש בחטיבת הצנחנים בדרגת סרן, נפצע קשה בתאונה בעת שיחידתו נערכה באזור המיתלה." "אהוד אולמרט שימש ככתב צבאי בעיתון המחנה" עכשיו בוא נחשוב ביחד ... מי עשה יותר בצבא ?
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ותדע שהראיון הזה בכלל לא ככה היה זה ערוך לחלוטין כנסו לאתר של עלה ירוק ...יש ראיונות בערוץ 10 שעשו איתם וכל מיני ורואים שהם מאוד רציניים |
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
אני כרגע בדילמה אם זה יהיה פרץ או דיין.
עד שכבר הגיע מישהו שאומר מה שהיה צריך להגיד ממזמן על כל השחיטויות, חבל לבזבז כזאת הזדמנות אבל צריכים גם לתת הזדמנות לפרץ, ככה שאני בדילמה ![]() |
![]() |
# 28 |
חבר על
|
אני הייתי בוחר בליכוד ..
חבר בקהילה
|
ל-90% פה אין זכות הצבעה.
אני האיחוד הלאומי-מפד"ל |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם היית לי זכות בחירה, הייתי בוחר בקדימה.
אז כמו שביקשתם, אני אתן גם סיבה: אין מועמד אחד שיוכל לנהל את המדינה כמו שצריך. ואת זה כולנו יודעים. ביב, נו באמת. נתנו לו כבר 'צ'אנס' והוא פישל בענק. פשוט אסור לתת לו מדינה. פרץ, עם ההסדרות הוא בקושי התמודד, אז מדינה שלמה ?! אולמרט, גם לא משהו.. אבל: 1, עדיף משאר. 2, הוא לא לבד, יש עוד 'כמה' אנשים בקדימה. אז בקיצור, קדימה ![]()
|
|