|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אשמח אם תשלח לי בפרטי את האתר עליו אתה מדבר. |
|
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
מכיר את פורום elsf ..אז הם לוקחים משהו כמו 100 עד 150 לחודש ויש להם יותר כניסות ..(לפי מה שהבעלים אמר)
# 13 |
חבר וותיק
|
בואו נשנה את תוכן הדיון ואת כותרתו ונהפוך את זה למשהו שיהיה לטובת כל הקהילה של הוסטס....
דיי כבר לסטות מהנושא. הבא שיסטה מהנושא - אבקש שההנהלה תטפל בו. אתרים של הורודת לרוב מפוצצים בפרסומות - לנו יש רק מיקום אחד (ואחד באינדקס) וזה מול עיני הגולשים במיקום הכי טוב באתר. אלסף - מוכיח לך? אני הוכחתי ע"פ חברת הסטטיסטיקה הכי אמינה ומוכרת שיש.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 28-03-06 at 13:25.. |
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
לצערי אני נאלץ לנעול את הדיון הזה.
כל אתר שגובה כסף עבור שירותים/פירסומות/מוצרים הוא בעיקרון אתר מסחרי מבחינתי. למה? כי בין אם זה בעל עסק שבאמת מוצלח ובין אם זה בעל עסק שעסקו לא מצליח, זאת לא החלטה שלי. אני לא להכנס לכיס של אף אחד ולבדוק לו אם הוא מרוויח או מפסיד או רק מכסה הוצאות. זה לא התפקיד שלי. אם תרצה לפרסם באנר בתשלום בפורום הוסטס - אולי זה יביא לך משתמשים שיפרסמו אצלך? - אני אשמח. ננעל.
|
|