|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
תודה על תרומתך.
|
בקיצור אלעד, אני בטוח שתקבל את הכסף הנדרש בחזרה\ תגיעו לפשרה.
אני לא רואה סיבה לעשות פה סיפורים. אפשר לסגור את זה בשיחת טלפון. ואם זה כל כך חשוב מה אכפת לחכות 5 ימים ל 10.....כי הוא בפירוש אמר לך הכסף לא בידיים המשכורת שלי מגיעה ב 10.
הקדוש ברוך ה' =]
|
ישאר לרוץ להוסטס, אפשר לחכות להבין את המצב ולסגור אחד עם השני.
בכל מקרה, נקווה לסגירת הפרק על הצד הטוב ביותר. בהצלחה לשנייכם.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האמן לי ידידי, לא הייתי מפרסם פה ביקורת סתם, בחיים לא עשיתי את זה בעבר ולא הייתה לי כל כוונה לעשות את זה, אבל לא ממש הייתה לי ברירה הפעם. לפורום הזה יש השפעה כיום על אנשים כאלירן ולכן פניתי לכלי הזה. יום טוב. |
|
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
הטעות במקרה הזה היא הגבייה של התשלום כולו מראש.
אלירן היה צריך לגבות מקדמה על סך של 40% מערך העיצוב מלכתחילה ולהסביר ללקוח שזהו שכר עבור טרחה \ עבודה על עיצוב. את 60% הנותרים אלעד היה משלם רק אם היה אוהב את העיצוב - בתנאי שהיה מוכן בזמן וכבקשתו. להבא.
תודה על תרומתך.
|
אז תפסיק לאיים עליו, אין לך סיבה הוא יחזיר לך.
כפרע על אלירן אחלה גבר. באמת שהוא לא יעשה בעיות, ואם הוא אמר אתה לא תאהב תקבל הכל בחזרה. אתה תקבל יש משהו בדבריו של אורי, אך הרבה לקוחות מתעצלים לגשת לבנק פעמיים.
Permanently Banned
|
ציטוט:
צודק 100% |
|
![]() |
# 27 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לי אישית הרבה יותר נוח להכנס לדואר מאשר להכנס לבנק "עויין" (בנק שאין לי חשבון בו) ולעשות את מה שאני צריך לעשות שמה. ל"מזומן בזמן" של שירות הדואר יש עמלה של 15 ש"ח סה"כ, וכל מה שצריך לעשות הוא להשאיר שם מספר תעודת זהות. אלטרנטיבה נוספת למעצבים.
# 28 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חמודי תרגע אלעד !
ניסית להבין את הצד שלו? יש לאלירן עסק מצליח ואני בנתיים רואה רק לקוחות מרוצים שלו תביעה? השאלה מי יפסיד יותר אתה או הוא הרי אתה תקח ע"וד ועוד עלות הגשת תביעה מה תרוויח 500 שקל? אלירן לפי מה שראיתי אתה לא נוכל אולי הייתה אי הבנה מקווה שתסתדרו |
![]() |
# 30 |
משתמש חדש
|
לפי דעתי תגיעו לפשרה דרך שיחת טלפון זוהי הדרך הכי טובה.
בכל זאת אני עדיין חושב שבסיפור הזה אין פה טוב או רע כל הנושא הזה יכל להיווצר אולי מאי הבנה. יתרה מזאת לדעתי אלירן העביר את השיחה במסנג'ר בצורה בוטה אך אלעד הגישה שלך ילדותית באמת כמו שאמרתי לסגור את השיחה בטלפון ולא ליצור פה מהומות כלשהן. יום טוב. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|