|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
Permanently Banned
|
אני אומר בדיוק מה שאני חושב.
ואני לא חושב שאני צריך לקבל בגלל דברים כאלו אזהרה. |
![]() |
# 32 | |
חסום
|
ציטוט:
אם היה לי לקוח ערבי הייתי דופק אותו במחיר ועוקב אחרי כל דבר שהוא עושה |
|
![]() |
# 33 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
סע לבית חולים הקרוב אליך. תבדוק מי הוא צוות הסניטרים והאחים והאחיות של הבית חולים. תתפלא לשמוע שערבים הם חלק ענק מגוף העובדים בבית החולים. ואני אגיד לך משהו, הצוות הסנטרי הערבי שאני ראיתי מטפל בחולים, היה הרבה יותר אדיב, הרבה יותר עדין והרבה יותר נחמד מהצוות היהודי. אז יש לי חדשות בשבילך, לי אין שום בעיה עם ערבים בגלל שהם ערבים. יש לי בעיה עם מדיניות, אם פעולות של אנשים ספציפיים, עם פעולות של תנועות ספציפיות. בצפון תל-אביב, חלק ניכר מהמסעדות - כמו מקדונלד'ס לדוגמה - מתופעל על ידי ערבים - ולי אין שום בעיה עם זה. למה שתהיה לי? הם לא עושים לי שום דבר רע, הם אדיבים והם בני אדם בדיוק כמוני. אני לא פרו-ערבי או נגד יהודים או בעד יהודים או כל פינה כזאת או אחרת. אני בעד אנשים. והצוותים בבתי החולים - לך תראה בעצמך. תבחר איזה בית חולים שתרצה בכל עיר בארץ, תל-אביב, חיפה, ירושלים.... אז לענות לך על מי לוקח אותם? מי מעסיק אותם? תפתח את העיניים, תכיר במציאות שהם זה לא "הם". זה כולנו.
# 34 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שמעו, אתם בטח חושבים שאני איזה חובב ערבים (יותר נכון להגיד שונאי ישראל), אבל אני לא, וכל אחד שנגד קיום ישראל אני אשמח לתת לו כדור בראש, אבל סה"כ הם בני אדם...אני לא רוצה להזכיר לחלקכם איפה אנחנו היינו לפני 58 שנה.....ומה עשינו...(מי שרוצה שישאל..אני אשמח ללמד פה קצת הסטוריה) |
|
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
מסכים עם דעותיו של meshuga למה לא לתת לו איחסון? הוא לא בן אדם.......כל עוד הוא לא עובר על החוקים....
|
![]() |
# 36 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
עכשיו שיעור הסטוריה קטנטן...אולי לא ביקשתם אבל אני החלטתי לחפש את מה שזכרתי...
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...93%D7%95%D7%93 תראו לי פיגוע של ארגון טרור שפועל בארץ שעשה כזה דבר (אל תביאו לי אל קאיידע כי זה לא בארץ)...עכשיו אתם מבינים לאן אני מנסה להגיע?....הם נלחמים למען משהו שאנחנו נלחמנו לפני 58 שנים....מה לעשות..אני לא אומר שזה צודק או לא...אבל אל תשכחו שאנחנו היינו פעם בדיוק אותו דבר. |
![]() |
# 37 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סבתא שלי זכרונה לברכה
היתה בבית חולים אחד לפני שנפטרה היחיד שעודד אותה שם ועזר לי , זה היה רופא ערבי... אבל זה לא משנה אם הוא ערבי או לא ...זה הכל העיקר שהוא בן אדם. ולא כל הערבים מחבלים כל הכללות האלה ממש ממש גורמות לי להרגיש בושה במדינה הזאת אתם מזכירים לי את גרמניה |
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
לי יש חבר ערבי והוא ממש נחמד וטוב לב,לא כל הערבים כאלו כמו המחבלים יש ערבים שרוצים להרוס את הלאום שלנו ויש ערבים שרוצים לחיות איתנו בשלום ובלי מלחמות,אני הייתי בשמחה מאחסן לקוח ערבי כמובן אם לא היה עובר על החוקים ולא מפרסם חומר אסור[מבחינה מדינית] על מדינת ישראל או לאום היהודי..בסה"כ הוא בנאדם כמו שכל אחד אחד..
|
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתם לא מבינים, שלכל דבר יש צד הפוך ...
רופאים טובים ? הנה רופא ערבי שרצח את אחותו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236903,00.html אתה אמרת שערבי עודד את סבתא שלך ? אבא שלי התאשפז בסורוקה יחד עם מחבל ... בן אדם עם רצח בעיינים . (היה לשתיהם אולקוס או משהו כזה) נכון שיש מסביבו 4 אנשי שב"כ אבל אין קשר . הוא כל הזמן הביא באבא שלי מבטים .. קילל אותו כל הלילה בערבית עד שאבא שלי לא הצליח להרדם בלילה ... רק שאח של אבא שלי צרח שם על כמה אנשים העבירו אותו חדר .
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|