הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-04-06, 14:41   # 51
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

אם כל החוסר אהדה שלי לאיסלם (אחד מהידידים שלי אז חבר טוב שלו נפגע לפני כמה שנים)...
בכל מקרה אני בספק אם ניתן להאשים את כל האיסלם בפיגור שכלי של המחבלים המתאבדים או מחבלים בכלל...

אני אישית מעריך אנשים לא לפי הדת שלהם או אמונה מסוימת וזה ממש לא מפריע לי במה בדיוק הם מאמינים כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים, ככה שאני חושב שאנשים כמוהו צריך להזהיר דיי טוב לא לעשות זאת שוב.

כך שאני מאמין שכל עוד האדם שנמצא מולי, לא מתכוון להיות מחבל או להשתמש בכישוריו או ידעותיו לפגוע באנשים אחרים, והוא אדם של כבוד הוא אדם שאני מעריך.
כך שזה לא משנה במידה והוא מאמין באללה או קאלי או סת או כל אל אחר.

יבגני

ישן 07-04-06, 14:44   # 52
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ד"א ... אתם מדברים על "לא להכליל"

החמאס ניצח בבחירות ברשות הפלסטינאית !! יותר מזה ?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?

רוב הערבים בשטחים רוצים ארגון טרור שישלוט עליהם, מה עוד אתם רוצים שהם יעשו כדי שיבינו שאי אפשר לחיות איתם ביחד ?

זה כמו שברוך מרזל היה נהיה ראש ממשלה . תחשבו מה היה קורה בעולם .. בנאדם שתומך בהשמדת הערבים מקבלים רוב בבחירות . הגיוני ? לא . אצלם ? כן !

ישן 07-04-06, 14:47   # 53
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
ד"א ... אתם מדברים על "לא להכליל"

החמאס ניצח בבחירות ברשות הפלסטינאית !! יותר מזה ?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?

רוב הערבים בשטחים רוצים ארגון טרור שישלוט עליהם, מה עוד אתם רוצים שהם יעשו כדי שיבינו שאי אפשר לחיות איתם ביחד ?

זה כמו שברוך מרזל היה נהיה ראש ממשלה . תחשבו מה היה קורה בעולם .. בנאדם שתומך בהשמדת הערבים מקבלים רוב בבחירות . הגיוני ? לא . אצלם ? כן !
90% מעזה הם שונאי ישראל.......ואי אפשר בכלל להשוות אותם לערבים ישראלים בארץ....

ישן 07-04-06, 14:50   # 54
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
90% מעזה הם שונאי ישראל.......ואי אפשר בכלל להשוות אותם לערבים ישראלים בארץ....
זה לא רק עזה .. זה כל הפלשתינאים !!

ואני לא ראיתי פה מילה אחת שמדברים על ערבים-ישראלים ... למרות שגם עליהם אני לא מת

ישן 07-04-06, 14:50   # 55
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eur2
אם כל החוסר אהדה שלי לאיסלם (אחד מהידידים שלי אז חבר טוב שלו נפגע לפני כמה שנים)...
בכל מקרה אני בספק אם ניתן להאשים את כל האיסלם בפיגור שכלי של המחבלים המתאבדים או מחבלים בכלל...

אני אישית מעריך אנשים לא לפי הדת שלהם או אמונה מסוימת וזה ממש לא מפריע לי במה בדיוק הם מאמינים כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים, ככה שאני חושב שאנשים כמוהו צריך להזהיר דיי טוב לא לעשות זאת שוב.

כך שאני מאמין שכל עוד האדם שנמצא מולי, לא מתכוון להיות מחבל או להשתמש בכישוריו או ידעותיו לפגוע באנשים אחרים, והוא אדם של כבוד הוא אדם שאני מעריך.
כך שזה לא משנה במידה והוא מאמין באללה או קאלי או סת או כל אל אחר.

יבגני
יבגני שלום,

דיברת על האיסלם.
אתה מודע לכך שאחת מהאמונות החזקות ביותר של האיסלם היא הג'יהד - מלחמת קודש?
ג'יהד = רצון לפגוע ואף להרוג כן כן להרוג כל אדם אשר הוא לא מאמין באמונת האיסלם.
עם זה אין מה להתווכח מאחר וראיתי את זה בספרי הקדושה של האיסלם (קוראן). - המורה לערבית הביאה חח.

כמו כן, ידוע לך שמוחמד עבר בכל חצי האי ערב והרג שבטים שלא רצו להתאסלם וכפה עליהם את אמונתו? ידוע?

לכן אני חושב שכן צריך להכליל כי המחבלים בעצם כל הזמן אומרים שהם מאמינים באמונה של להרוג כל אדם שלא מאמין באיסלם - בין היתר.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

ישן 07-04-06, 14:51   # 56
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
זה לא רק עזה .. זה כל הפלשתינאים !!

ואני לא ראיתי פה מילה אחת שמדברים על ערבים-ישראלים ... למרות שגם עליהם אני לא מת
כל מי שדיברנו עליהם (עובדים בחנויות, כפרים ערבים לרובם..וכו') הם ערבים ישראלים, לא פלסטינים.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
יבגני שלום,

דיברת על האיסלם.
עם זה אין מה להתווכח מאחר וראיתי את זה בספרי הקדושה של האיסלם (קוראן). - המורה לערבית הביאה חח.

כמו כן, ידוע לך שמוחמד עבר בכל חצי האי ערב והרג שבטים שלא רצו להתאסלם וכפה עליהם את אמונתו? ידוע?

לכן אני חושב שכן צריך להכליל כי המחבלים בעצם כל הזמן אומרים שהם מאמינים באמונה של להרוג כל אדם שלא מאמין באיסלם - בין היתר.
אז מה עם היוונים והרומאים? גם אותם צריך לשנוא ולהכליל לא?

ישן 07-04-06, 14:59   # 57
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
אז מה עם היוונים והרומאים? גם אותם צריך לשנוא ולהכליל לא?
אני לא יודע מה איתם אבל עצם כל השיחות פה הם על הערבים ואנחנו אמורים לדבר עליהם בלבד ולא לקשר למקרים אחרים...
זו דעתי.

שוב, הייתי מקבל לקוח כזה כל עוד אתרו לא היה פוגע ומסית כנגד יהדות והעם היהודי בכלל.
במידה וכן היה פוגע לא הייתי מהסס להעיף אותו ואף לנסות לפגוע באתרו בצורות אחרות אם אוכל לקיים זאת מבחינה משפטית.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

ישן 07-04-06, 15:01   # 58
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
אני לא יודע מה איתם אבל עצם כל השיחות פה הם על הערבים ואנחנו אמורים לדבר עליהם בלבד ולא לקשר למקרים אחרים...
זו דעתי.

שוב, הייתי מקבל לקוח כזה כל עוד אתרו לא היה פוגע ומסית כנגד יהדות והעם היהודי בכלל.
במידה וכן היה פוגע לא הייתי מהסס להעיף אותו ואף לנסות לפגוע באתרו בצורות אחרות אם אוכל לקיים זאת מבחינה משפטית.
זה בדיוק מה שאני אומר....אנחנו מדברים פה על לקבל לקוח, כי בדיוק כמו שהיית מגלה שיהודי עושה כאלה דברים היית עושה אותו דבר.

ובקשר ליוונים ולרומאים, התכוונתי שגם הם כפו בדם את הדת והאמונה שלהם.

ישן 07-04-06, 15:26   # 59
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

לי יש לקוח של שרת מירק ערבי ואני סומך עליו הוא גם בן אדם.
ואפילו סומך עליו יותר מיהודי..גם לו מגיע את השירותים שאנשים מספקים לא ?

ישן 07-04-06, 15:28   # 60
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ציטוט:
יבגני שלום,

דיברת על האיסלם.

אתה מתעלם לגמריי ממה שאני רשמתי, בני אדם חייבים להאמין במשהו, ואני רשמתי שם אם לא שמת לב כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים...

מצידי שהוא יאמין בקאלי שהוא אל ההרס ועונשים של ההודים...
או סת (כנ"ל אותו הדבר בערך..)...

אם בן אדם לא מאמין בכלום אז הוא לא שווה כלום כי אין לו כוח לחיים, (קצת פסיכולוגיה).
אדם חייב להאמין משהו בין אם זה באדם אחר או אל, או מכונה, כל דבר קיים או לא קיים.

יבגני

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום