|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם כל החוסר אהדה שלי לאיסלם (אחד מהידידים שלי אז חבר טוב שלו נפגע לפני כמה שנים)...
בכל מקרה אני בספק אם ניתן להאשים את כל האיסלם בפיגור שכלי של המחבלים המתאבדים או מחבלים בכלל... אני אישית מעריך אנשים לא לפי הדת שלהם או אמונה מסוימת וזה ממש לא מפריע לי במה בדיוק הם מאמינים כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים, ככה שאני חושב שאנשים כמוהו צריך להזהיר דיי טוב לא לעשות זאת שוב. כך שאני מאמין שכל עוד האדם שנמצא מולי, לא מתכוון להיות מחבל או להשתמש בכישוריו או ידעותיו לפגוע באנשים אחרים, והוא אדם של כבוד הוא אדם שאני מעריך. כך שזה לא משנה במידה והוא מאמין באללה או קאלי או סת או כל אל אחר. יבגני |
![]() |
# 52 |
משתמש - היכל התהילה
|
ד"א ... אתם מדברים על "לא להכליל"
החמאס ניצח בבחירות ברשות הפלסטינאית !! יותר מזה ?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!? רוב הערבים בשטחים רוצים ארגון טרור שישלוט עליהם, מה עוד אתם רוצים שהם יעשו כדי שיבינו שאי אפשר לחיות איתם ביחד ? זה כמו שברוך מרזל היה נהיה ראש ממשלה . תחשבו מה היה קורה בעולם .. בנאדם שתומך בהשמדת הערבים מקבלים רוב בבחירות . הגיוני ? לא . אצלם ? כן !
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 54 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא ראיתי פה מילה אחת שמדברים על ערבים-ישראלים ... למרות שגם עליהם אני לא מת
# 55 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
דיברת על האיסלם. אתה מודע לכך שאחת מהאמונות החזקות ביותר של האיסלם היא הג'יהד - מלחמת קודש? ג'יהד = רצון לפגוע ואף להרוג כן כן להרוג כל אדם אשר הוא לא מאמין באמונת האיסלם. עם זה אין מה להתווכח מאחר וראיתי את זה בספרי הקדושה של האיסלם (קוראן). - המורה לערבית הביאה חח. כמו כן, ידוע לך שמוחמד עבר בכל חצי האי ערב והרג שבטים שלא רצו להתאסלם וכפה עליהם את אמונתו? ידוע? לכן אני חושב שכן צריך להכליל כי המחבלים בעצם כל הזמן אומרים שהם מאמינים באמונה של להרוג כל אדם שלא מאמין באיסלם - בין היתר.
# 56 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 57 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זו דעתי. שוב, הייתי מקבל לקוח כזה כל עוד אתרו לא היה פוגע ומסית כנגד יהדות והעם היהודי בכלל. במידה וכן היה פוגע לא הייתי מהסס להעיף אותו ואף לנסות לפגוע באתרו בצורות אחרות אם אוכל לקיים זאת מבחינה משפטית.
# 58 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ובקשר ליוונים ולרומאים, התכוונתי שגם הם כפו בדם את הדת והאמונה שלהם. |
|
![]() |
# 59 |
Permanently Banned
|
לי יש לקוח של שרת מירק ערבי ואני סומך עליו הוא גם בן אדם.
ואפילו סומך עליו יותר מיהודי..גם לו מגיע את השירותים שאנשים מספקים לא ? |
![]() |
# 60 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצידי שהוא יאמין בקאלי שהוא אל ההרס ועונשים של ההודים... או סת (כנ"ל אותו הדבר בערך..)... אם בן אדם לא מאמין בכלום אז הוא לא שווה כלום כי אין לו כוח לחיים, (קצת פסיכולוגיה). אדם חייב להאמין משהו בין אם זה באדם אחר או אל, או מכונה, כל דבר קיים או לא קיים. יבגני |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|