|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Permanently Banned
|
אחי במה שאתה אומר יש משהו לא נכון..
השרת שלהם מזה יציב אתה אומר שכל יופ היו נפילות ותן לי להגיד לך אני יומיחים עליהם רק התחלתי ואין נפילה אחת ואין בעיה אחת אני יודע שיומיין זה לא הרבה אבל במה שאתה אומר זה שיש הרבה נפילות כל יום ואין!! פשוט אין! |
![]() |
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמובן שמן הסתם אני חושב כמוך. תמיד יש אור בקצה המנהרה, תמיד נמצא את האדם ששם לב לפני העולם והדבר. |
|
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
"אחי במה שאתה אומר יש משהו לא נכון..
השרת שלהם מזה יציב אתה אומר שכל יופ היו נפילות ותן לי להגיד לך אני יומיחים עליהם רק התחלתי ואין נפילה אחת ואין בעיה אחת אני יודע שיומיין זה לא הרבה אבל במה שאתה אומר זה שיש הרבה נפילות כל יום ואין!! פשוט אין!" אתה מאוחסן עליהם יומיים, אני חודש. אני מדבר רציני, אנא הקשב, לאחר תגיב. אני לא מנסה לשקר אני מנסה להראות פנים בפני הקהילה. |
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
ד"א תראו א התגובה בפורום חברות אחסון-הכרזות ותמיכה..
תראו לאיזה רמה אדם יכול לרדת. |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שטניות ורוע הוא לא רצח את אמא שלך חס וחלילה אני כמובן לא מאחל לאף אחד אבל להירגע.... Last edited by talyigal; 19-10-05 at 21:14.. |
|
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
טוב אולי אתה צודק, אני פשוט לא מכיר את המצב שאדם עשה משהו רע ללקוח שלו ואפילו לא
טרח להגיד לו שמשהו קרה כדי שלא יידע בכלל שהוא נפל בפח ויגמור כמו אידיוט - מזל ששמתי לב. אני כנראה חונכתי אחרת ממתן, כנראה מתן חושב שזה הרלוונט לעשות ללקוחות שלו. אבל אתה צודק שטניות זה יותר מדי... תודה על ההערה.. והוא לא רצח את אמא שלי... חח.. |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
ברור לי .
גם ברור לי שאם באמת הגרסה שלך מדוייקת מתן לא חשב שזה הנכון לעשות בן אדם נולד והוא מבין שזה חא בסדר כי הוא מרגיש אבל אני לא יכנס לזה... אבל יש הרבה גרסאות לדבר כמו כל דבר... |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
צודק אני ישנה קצת את הסגנון אני לא ישתמש במילה שטניות, צודק.
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
אני שמח לשמוע זה מראה על בגרות....
|
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
חחח תודה אדוני.