|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה לכל המעצבים הוותיקים
טוב אז השאלה שלי היא
הכנתם עיצוב, מה עכשיו? מחפשים קונה, איפה? איפה אתם מפרסמים את העיצוב כדי למצוא קונה? ולמי אתם פונים בעניין? :qqb010:
# 2 |
חבר על
|
שמע עיצוב ככה אני כבר לא יעשה כי עשיתי לי תיק עבודות
עכשיו הלקוח מחפש אותך לא אתה אותו
# 3 |
חבר מתקדם
|
אל תמהר לרצות למכור ! כל עוד זה לא יגרום לך שלא יהיה לך מה לאכול מחר.. אתה יכול לחכות .. קח תזמן .. תלמד ותתקדם בתחום! במשך הזמן אתה גם צובר לך את השם שלך בתור מעצב אתרים ברחבי האינטרנט.. אני יכול להגיד לך על עצמי שיצא לי להכיר הרבה אנשים ואני הרבה פעמים אומרים לי "אהה אתה Ym מהפורום ההוא והזה , שמעתי שאתה טוב(חנפנים
![]() ![]() ככל שתצבור לך שם טוב ועבודות טובות עם הזמן אתה תוכל להתקדם... ולצבור לך שם זה שידעו שאתה אמין.. שידעו שאתה ישר.. שידעו שאתה נותן תמיכה ולא נותן איגנור באייסיקיו על כל שאלה אחרי שהלקוח שלח לך את הכסף.. לא להעתיק עיצובים של אחרים.. ועוד ועוד כללים שכל אחד יכול להוסיף.. בלי להשויץ אני רק יגיד שבשבוע האחרון למשל פנו אלי הרבה לקוחות ולקוחות פוטנציאלים.. חלק רק ביררו.. חלק החליטו לרכוש .. וחלק אני נחלטתי לא לקבל.. אני מעדיף לקבל את הלקוחות ה"טובים" יותר.. גם פה.. אני מרשה לעצמי לסנן טוב טוב את הלקוחות כי יש לי מה לאכול עכשיו בארוחת בוקר ובסה"כ אני משתדל לעבוד בכיף! קח את מה שכתבתי פה.. תחשוב על זה.. אתה יכול לקבל ויכול שלא.. אבל זה השיטה זה לא יעזור בהצלחה לך ולכולם! ![]() אתה ושאר חברי הפורום מוזמנים לקרוא בנוסף את המאמר של שי לוגסי - " מהו פורטפוליו? " http://www.negetiv.net/index.php?opt...task=view&id=2
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בישביל זה נועד הפורום,
הרבה מחפשים פה עיצובים. נסה למכור להם.
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה אחי אני מסכים איתך
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי... ברגע שתיהיה לך רמה תפתח את האשכול הזה ובמיוחד תשים את הכרטיס ביקור שלך..!! זה ניהיה מעצבן ברמות כל נוב מחליט שהוא מקצוען והופך למעצב לכל כיס לפני שהוא נגד 10 דקות בפוטו... תמשיך לעבוד תעיף את הכרטיס ביקור שלך בעוד שנה תחזור לפה ותתחיל למכור בינתים אתה עושה בושות לעצמך.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ויוני, אין לי מילה להוסיף.
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
פשוט צחוקים מה שהולך כאן. כל ילד חושב שהוא מעצב. רק למד לפתוח ת'פוטושופ והחליט שהוא יכול לפתוח חברות ענק.... חלאס! נמאס כבר מהשטויות שרצות כאן! תעשו לי ולעצמכם טובה ותעיפו את החתימות המטופשות האלו...עלק "מעצבי אתרים מקצועיים..." ממש גנון. קודם כל תצברו את הנסיון שלכם, ותקבלו גיל נורמלי ולא בגיל 13. יש לי משפט שמתאים לפורום הזה...(תזרמו איתי ![]() :: "הוסטס- מופע בידור של ילדים לכל המשפחה! מחירים מוזלים בחגים" :: תקראו את דבריי ותפנימו. אל תתקפו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|