הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-04-06, 18:17   # 31
Virtual NET
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Virtual NET לא מחובר  

אלכס אתה פשוט פאן בוי של מיקרוסופט.
פיירפוקס הוא פתרון עלוב ל-IE? למה בדיוק? הוא מתעלה עליו באבטחה? בנוחות? יש לו מליוני הרחבות? קהילה ענקית שדואגת לתקן פריצות ושגיאות אבטחה בתוך שעות ספורות לעומת מיקרוסופט שהיו שגיאות שלקח לחברה הזו לתקן שלושה שנים?

יודע מה בוא נלך פייר - במה IE מתעלה על כל פייר פוקס או על כל דפדפן אחר?

ישן 28-04-06, 18:19   # 32
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
ממש מרלין הFF שלכם, מכירים את הביטוי "נבואה שמגשימה את עצמה" אז הנה הביטוי שלה בכך שאתם מאמינים שהמחשב שלכם פתואם נהיה הפלא השמיני אחרי שאתם משתמשים בFF, אתם מיצרים אשליה שהכול וורד בעולם של FF, אני לא אנסה לגרום לכך לחשוב באופן צלול, ואני לא מטורף כמו משתמשי הלינוקס שמתחילים לחרטט סיבות מפה ועד להודעה חדשה, כל אחד יקח את הדברים לתשומת לבו , אני לא משתמש בקוד פתוח מתוך עקרון, וFF אינו מענה לדפדפן יש בו משהו שאף אחד אחר מכם לא מסיק, ואתם בסך הכול חושבים, שFF פשוט עוד דפדפן וחבל, עצם היותכם משתמשים בFF נותנת ביטוי תמיכה למשהו שלא אזכיר כאן.

אני מקווה, שיום אחד כולכם תבינו שFF הוא פשוט ההרס של הטכנולוגיה.
לא אמרתי שהמחשב שלי פתאום ניהיה הפלא השמיני, אבל מה שכן שמתי לב להבדל בין FF וIE ואת זה אתה לא תוכל להוכיח אחרת.
FF משתמשת בפחות משאבים מIE וזה מורגש.

IE האיט לי את המחשב, גרם לי לשנוא לגלוש באינטרנט.
בלי קשר לFF, זוהי דעתי על IE, תוכל להגיד שכל מה שאנימרגיש הוא לא נכון?

ישן 28-04-06, 18:25   # 33
deskr
Guest / אורח

מה שבטוח, אין מה להתווכח בעניין האבטחה
נראה אתכם נכנסים לאתר קראקים עם IE
אחכ תנסו להכנס עם פיירפוקס, עולם אחר לגמרי

עובדה, כל אתרי אבטחת המידע ממליצים על פיירפוקס.

ישן 28-04-06, 18:27   # 34
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

כלים להגנה על פרטיותך

כלי הגנה באינטרנט
תכונה זו מספקת את הכלים הדרושים לך לשם הגנה על פרטיותך ומאפשרת לך לבצע בקרה על המידע האישי שאתרי אינטרנט אוספים אודותיך. כלים אלה תומכים ב- Platform for Privacy Preferences‏ (P3P), תקן המפותח על-ידי ה- World Wide Web Consortium‏ (W3C).

מהימנות שתוכל להסתמך עליה

איסוף פגמים
שירות זה מאפשר למשתמשים לחלץ מידע אודות בעיה ב- Internet Explorer ולטעון את הנתונים אל Microsoft לשם ניתוח. מידע זה עשוי לסייע בזיהוי בעיות אפשריות בהן אמורה Microsoft לטפל בגירסאות עתידיות של ערכות Service Pack של Internet Explorer.

הגמישות לחוות את האינטרנט בדרך הרצויה לך

סרגל הכלים תמונה
מאפשר לך לשמור, לשלוח בדואר אלקטרוני ולהדפיס תמונות מתוך דפי אינטרנט במהירות ובקלות וכן לצפות בכל התמונות ששמרת בתיקיה 'התמונות שלי'. בעת הצבעה על תמונות בדפי אינטרנט, מופיע סרגל הכלים 'התמונות שלי' ומספק גישה מיידית לפונקציות של 'התמונות שלי'.

סרגל המדיה
מספק ממשק משתמש המיועד לאיתור והפעלה של מדיה בתוך חלון הדפדפן. באפשרותך להשמיע מוסיקה, להציג וידאו או להפעיל קבצי מדיה משולבים מבלי לפתוח חלון נפרד. ניתן גם לשלוט בעוצמת השמע, לבחור אילו קבצי מדיה או רצועות יופעלו ולקבל גישה לסוגי מדיה שונים במחשב או באתר האינטרנט WindowsMedia.com של Microsoft.

שינוי אוטומטי של גודל תמונות
אם תמונות גדולות מדי להצגה בחלון הדפדפן, התכונה החדשה של שינוי גודל אוטומטי של תמונות משנה את הגודל של התמונות כך שיתאימו למימדים של חלון הדפדפן.

עיצוב אינטליגנטי חדש

מראה מעודכן של הדפדפן באמצעות Microsoft®Windows® XP
לחצנים מסוגננים חדשים בסרגל הכלים של הדפדפן, ססגוניות רבה יותר עבור רקע התפריטים ואזורי סרגלי הכלים. תכונה זו משלבת באופן ישיר את המראה של Windows XP לתוך כל ההיבטים החזותיים של חלון הדפדפן, כולל תיבות דו-שיח, תפריטים, פסי גלילה, תיבות רשימה וסרגלי כלים.

Outlook® Express 6.0
גירסה מעודכנת של רכיב הדואר האלקטרוני של Internet Explorer 6,‏ Microsoft Outlook Express 6. גירסה זו כוללת תכונות אבטחה חדשות שיכולות לסייע בהגנה על המחשב מפני דואר אלקטרוני מזיק ולחסום מסמכים מצורפים העשויים להיות מזיקים.

פיתוח יישומים עשירים מבוססי אינטרנט במהירות ובקלות

הפלטפורמה DHTML של Internet Explorer
מספקת תכונות DHTML לשם בניית ממשק משתמש חזק עבור היישומים שלך המבוססים על האינטרנט. תכונה זו כוללת את תכונות הפיתוח הקיימות ב- Internet Explorer 5.5, כולל שיפורים משמעותיים בתמיכה בתקני האינטרנט המרכזיים.

תמיכה מלאה ב- CSS רמה 1
תכונה זו מספקת תמיכה מלאה בגליונות סגנונות מדורגים, רמה 1 (CSS1), ובכלל זה גבולות, מרווחים ושוליים עבורם קיימת כעת תמיכה עבור אלמנטים מוטבעים. תכונה זו מוסיפה גם אפקטים של גבולות מנוקדים ומקווקווים למסמכי HTML וכן את היכולת לעצב מאמרים באותו הסגנון המשמש עיתונים ומגזינים ולהציג טקסט במאונך בדפי אינטרנט.

תמיכה מלאה ב- DOM רמה 1
תכונה זו מספקת תמיכה משופרת ביישומים מבוססי תקן ובפיתוח תוכן אינפורמטיבי עבור משתמשים. התאמה מלאה ל Document Object Model‏ (DOM) רמה 1 של W3C, ממשק המאפשר לתוכניות ולקבצי Script לקבל גישה ולעדכן באופן דינאמי תוכן, מבנה וסגנון של מסמך ללא הגבלות פלטפורמה או שפה.

תמיכה משופרת במולטימדיית טיוטת עבודה של SMIL 2.0
תכונה זו מספקת תמיכה מתמשכת בטיוטת העבודה של ה- Synchronized Multimedia Integration Language‏ (SMIL)‏ 2.0 הנמצאת בפיתוח ב- World Wide Web Consortium‏ (W3C), בעיקר בתחום של מעברים, דבר המאפשר החלת מסננים ואפקטים, כגון עמעום תמונה, מעבר בין אלמנטים של טקסט או של מדיה על-ידי ניגוב והחלת רקע צבעוני מדורג על אלמנט, וכל זה בזמנים שאתה מציין, ללא צורך בקובץ Script.

רכיבי IFrame מוגבלים בתוכן
רכיבי IFrame מציגים תוכן HTML כדי לספק יישומי דואר אלקטרוני מבוססי אינטרנט או לבנות יישומי דפדפן. לאנשי פיתוח יש אפשרות להקשות על עורכים בעלי כוונות זדון לפתוח במתקפת דואר אלקטרוני או במתקפה מבוססת תוכן התופסות משתמשים במפתיע.

אירועי גלגל העכבר
תכונה זו מציגה מערכת חדשה של אירועים הקשורים לשימוש בגלגל העכבר. אירועים אלה מאפשרים לתוכן או ליישום שלך להגיב בצורה טובה יותר לקלט מהמשתמש.

XML
תכונה זו כוללת תמיכה ב- Microsoft XML‏ (MSXML)‏ 3.0, תוך מתן ביצועים טובים יותר ותמיכה עדכנית בתקני XML.

שילוב של ‎.NET
כחלק מאופן הפעולה של WebService, תכונה זו הופכת את השילוב של הקוד בצד השרת ובצד המשתמש לפשוט יותר ומאפשרת ליישומים לקרוא לפונקציות בשרת באופן אסינכרוני. באפשרותך להשתמש באופן פעולה זה כדי למנוע ניווטים בדף ולאחזר נתונים מהשרת באמצעות XML ו- SOAP.

השמטות אוטומטיות עבור גלישת טקסט
תכונה זו מספקת תמיכה בהשמטות כאשר תוכן טקסט גולש מגבולות הגורם המכיל אותו. Microsoft עובדת בשיתוף עם קבוצת העבודה CSS ב- W3C לשילוב פונקציונליות זו בשיפורים עתידיים שיבוצעו במפרט של CSS.

ציטוט:
מה שבטוח, אין מה להתווכח בעניין האבטחה
נראה אתכם נכנסים לאתר קראקים עם IE
אחכ תנסו להכנס עם פיירפוקס, עולם אחר לגמרי
אני אף פעם לא טועה, תמיד ידעתי שזה סוג המשתמשים , שמשתמש בFF.

אתם יודעים מה הקטע הכי מעניין, שאותם "מפתחים", שאתם מעריצים שלהם, אותם קהילת עלובות ועזובות , מעודדת פשע, בוספו של דבר הן אשמות בכל פרצי האבטחה שאירעו באינטרנט אקספלור, אתם שונאים אותם אבל מצד שני אוהבים אותם, אחרי הכול אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אתם אומרים שאינטרנט אקספלור לא עמידה בפני תקלות, תראו לי משהו אחד שכן עמיד, אתם אומרים שFF בלתי ניתנת לפריצה, ברור שלא, הרי המפתחים שלה הם אלא שפרוצו לIE וקהילות שלהם עודדו זאת, צר לי אבל הקהילות של MS שומרי חוק, ומן הסתם שלא יהיו פריצות אבטחה בFF, כי אנחנו לא יושבים ומחפשים למי להתנכל כל היום, אז צר לי, לי יש שכל ולי יש דאגות להבדיל מחלק גדול פה.

Last edited by alex; 28-04-06 at 18:33..

ישן 28-04-06, 18:29   # 35
Virtual NET
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Virtual NET לא מחובר  

יהיה מיותר לציין שכל מה שציינת פה ועוד הרבה יותר פיירפוקס עושה הרבה יותר טוב?

ישן 28-04-06, 18:32   # 36
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

דיון לפני מספר ימים בפורום אחר שאני שותף בו, הרשו לי להביא לכם מספר תגובות שלי לנושא:

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Omri B~M,Apr 20 2006, 07:41 PM
בוא ונתחיל למנות יחד את ההיתרונות שיש לפיירפוקס על IE7 למשל , ואני מתכוון מנקודת מבט של משתמש שכל המטרה שלו ה וא לראות תוכן באתר מסויים .

נוכל להתחיל בזה ש-FF לא יציג לי כל אתר בכל הזדמנות? :blink:
ציטוט:
מה בעצם IE7?

ברגע שמיקרוסופט העתיקה את הראיונות של אופרה ופיירפוקס ויצאה קצת מבועתה היקרה (וכן גם המערכת מקיינטוש) היא הפסידה אוטומטית.

אני לא זה שלא חובב מיקרוסופט,
דווקא האופיס והווינדוס משרת אותי יופי,

אבל מיקרוסופט הלכה בדרכה, ופתאום שברה פה משהו ש.."לא היינו מוכנים לוותר". לא, מיקרוסופט היא חברה מעולה, שמשגשגת נפלא ויש לה המון אנשים נפלאים וטובים בצוות.

אבל עדיין,
הצעד של מיקרוסופט מול היריבות בשוק הדפדפנים,
מצטער..מבחינתי, היא הפסידה.

כי ההרחבות והטאבים שיש באופרה או בפיירפוקס (וחלילה וחס, בעוד דפדפנים אחרים),
שמיקרוסופט רצתה ללכת ב"דרך שלה" ופתאום 'זה לא הולך לנו',
ובמקום להמציא איזשהו רעיון חדש לדפדפן טוב, הם משתמשים באותו דפדפן, רק שהם מעתיקים מדפדפני שבנויים בקוד שצריך להיות (ושוב, למה לא עד הסוף?)

אגב עומרי,
היום בחו"ל לא תמצא הרבה אתרים שלא תראה טוב בפיירפוקס או באופרה,
בארץ..בגלל שאנחנו גדלנו על האקספלורר..התאמנו את זה 'להכי קל', אני יודע שלא אכפת לך מזה, אבל אני בטוח שיום אחד גם ההארץ יבין ש'אני לא יכול להפסיד גולשים בגלל שאני לא מציג את עצמי טוב'. זה יבוא, בבוא העת, זה יבוא.

שוב,
אני מסכים איתך שמיקרוסופט היא לא בהכרח רעה,
ואני לא יכול להיות צבוע 'שמיקרוספט זה רע' ההיפך,

פשוט, כולנו משתמשים באופיס שלה ועוד הרבה תוכנות טובות הרבה יותר. בתחום הדפדנים בגלל שיש סדר מסויים ו'מיקרוסופט לא יכולה להכתיב לנו את הקוד שלה על הקוד של האינטרנט' זה ישתנה, כי ה10% הזה רק מתפתח.

ולא, לפיירפוקס גם חסרונותיו, וגם עם הרבה חורי אבטחה, גם האקספלור מאובטח אבל תמיד 'נסגר חור ונפתח חדש'. למרות שהצעד הזה של מיקרוסופט כבר לא להכתיב לעולם הוירטואלי את שלה (למשל, בלי טאבים או..בלי הרחבות מסויימות) הוא מאוד נכון בצורה עיסקית, אבל אם כבר - אז עד הסוף, תלכו עם הקוד התקין של האיגוד. ולא 'בקוד שלכם'.

בכמה מילים נסכם את החיסרון הזה?
אני מוכן לא להכנס ולא לקרוא כתבה, או לא לקבל חשבון מסויים באתר שלא תומך לי בדפדפן שהקוד שלו כתוב ע"י הקוד שצריך להיות בכל הדפדפנים (ששוב נחזור למיקרוסופט 'מנסה להכתיב את הקוד לעולם הוירטואלי').

האבסורד הוא?
הוא בכלל שמיקרוסופט מכתיבה לרוב אלו שמשתמשים במערכת ההפעלה שלהם (כי אקספלורר בא עם הווינדוס) לבחור בקוד לא תקין בזה שהעולם וירטואלי האחר, המתקדם קצת בנוי על קוד תקין (ומי מכתיב חוקים? נועדה לכך מועצה או איגוד מסויים, שעושה את התפקיד יופי, הכר בו WC3).

אוהב,
אלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי SPOT,Apr 20 2006, 10:11 PM
אגב עומרי לשאלת יש הרבה יתרונות לפוקס על IE7 ... אני לא רוצה להשוות את IE6 לפוקס כי כולם מסכימים שפוקס לוקח בגדול ...
נתחיל בזה בIE7 לא מחדש כלום .... אין לו שום פיצ'ר חדש ומעניין ... לעומת פוקס שהוא מבוסס קוד פיתוח חופשי ... ואתה כחבר בצוות של קהילת קוד פיתוח חופשי אמור להבין בדיוק מזה אומר ... שלפוקס יש מגוון בילטי מוגבל של פיצ'רים ותוספות שניתן להוסיף כפי בחירתך ..
זה היתרון הגדול ביותר של פוקס לדעתי על IE7 ..

היתרון השני הכי גדול על IE7 הוא הממשק ...
הממשק של פוקס פשוט הרבא יותר נוח , התפריטים ... הדרך שבה מוסיפים הרחבום או עיצובים , איזור ההורדות איזור המעודפים ... הכל בנוי בצורה מושלמת מלוטשת (מילה שלא קיימת במילון של MS ) ופשוט הרבה יותר נוח ...

יש עוד המון יתרונות לפוקס אך אני ציינתי 2 שלדעתי הכי חשובים ...
אחרים יצינו יתרונות אחרים כחשובים יותר , כדוגמת האבטחה ...
ציטוט:
אביב,
מה שציינת הוא באמת נכון.

אבל אם ניהיה ריאלים,
לכל אחד יש חסרונות והיתרונות (גם לתוכנות, גם לדפדפנים).

אני לא חושב שיש טעם לריב על זה,
אולי לשים 'עובדות בשטח' זה נכון,
ולא לומר "מה יותר טוב" (כי אין).

כך את הדוגמא הכי פשוטה,
האתר שאתה נמצא בו מפתח קוד פתוח ישראלי, מירנדה ישראלית,
הרבה אנשים לא נכנסים לעסק המירנדה כי 'הוא מתוסבך להם' ואין להם כח להכין מירנדה, ולהוסיף פלאגינים ולעדכן.

מצד שני, אתה או עידן (או עומרי, או רון..או..? ) כן אוהבים לעשות את זה, לא מפריע לנו לעשות את זה. ואני ואתה כן אוהבים את פיירפוקס, כן לא נצפה באתרים שלא תקינים לדפדפן שלנו, כן נהנה מהרחבות שהוכנו לו, ועידן למשל יהנה מכל מיני הרחבות שהוכנו לאופרה.

לא נכון לומר שMS היא גרועה,
וגם..לא נכון לומר שאקספלורר לא מאובטח,

אם לפיירפוקס מתחילים להיות פרצות,
אז, אולי אנחנו מרגישים כעת כמו "אקספלורים" שתמיד אמרנו "פיירפוקס, עברו עליו!" ותראה, פיירפוקס מאד גדל יחסית לכך שהוא היה מותאם וגם נתנו כלים להסתדר איתו וגם הסברים ל'בואי האקספלורר'.

אני לא יודע מה האבטחה של אקספלורר,
אני יודע שמיקרוסופט היא קצת בבועה,
בגלל שהיא חברה שולטת בשוק ו....אתה יודע, היא חושבת שהיא השלטון לעולם הוירטואלי.

היא לא, אבל זה מה שהיא חושבת,
והיא יכולה להתחרות בכל מי שיבוא נגדה (גם בגוגל, היא יוצאת בקמפיין Live עכשיו).
יש לה כסף, וככה גם אנשים טובים וחזקים שצריכים את הכסף, והם עובדים בשבילה.

מיקרוסופט עד לפני שיצא ie7 לא הייתה מוכנה לצאת מבועת ה"נכתיב את האקספלורר" והינה, תראה היא יצאה קצת מהבועה שלה של "אנחנו חברה, ויש לנו חוקים כאלו שקבענו בהתחלה". אם הדפדפנים לפי דעתי היא כשלה, מצד אחד היא באה ולוקחת את מה שיש להם ("הרעיון") אבל מצד שני 'חברה ויש לה חוק שהיא לא תירד ממנו'. אקספלורר מגיע עם כל ווינדוס, יופי? למה לא..הישג למיקרוסופט.

למה לינוקס לא מגיע עם פיירפוקס? למה אקספלורר צריך להגיע עם המערכת הפעלה? ואיך זה שאף אחד לא יכול לקבוע למיקרוסופט לכתוב את זה בקוד WC3 שמונתה להיות אחראית? מה-זה? איפה הרשות השופטת? ("שלטון") בנושא?

תראה,
יש "קש ששבר את הגמל" מיקרוסופט נלחמת מצד אחד בפיירפוקס או בדפדפן אחר,
א ב ל ל א.
למה לא? כי הרעיון שלהם קיים, הם מבוססים על רעיון מסויים ו..על קוד מסויים. אם מיקרוסופט רוצה אקספלורר מבוסס כמוהם, למה שלא תילך בדרכם וגם סוף סוף תתקן את הקוד הלא תקין? ככה, כי היא חברה והיא 'רוצה להכתיב' לעולם הוירטואלי, וזה לגיטימי כדי שהיא תצליח.

חבר'ה,
היום רוב העולם כבר הבין זאת,
רוב העולם הוירטואלי מלבד כמה מדינות (ביניהם, אנחנו),
כבר כתובות בקוד תקין, היום אנשים רציינים עושים ולדציה ובודקים אם הם עברו אותה.

אז מיקרוסופט כבר לא מכתיבה לכולם,
אבל למיקרוסופט יש הרבה כח,
יש לה הרבה מפתחים..ותוכנות שאנו משתמשים בה יומיומית, וגם כל משרד משתמש בה,
כל מקום מכיר את ביל גייטס הנחמד, שחושב שבני האדם טיפשים, ולא לומדים.

מיקרוסופט היא חברה ולא קוד פתוח,
היא שוכרת הרבה מאוד עובדים כדי להצליח,
השיחרור של העידכונים פעם בחודש הוא בגלל שככה ניתנה ההוראה למעלה.

מיקרוסופט היא עסק לכל דבר,
שרשום ברשם החברות לכל דבר,
שיש לו 'חברות בת' בכל העולם,
שעושה המון כסף,
ויש לו הנהלה שמכתיבה לו מה לעשות (ע"י משכורת).

לפי דעתי הנושא הובהר,
שכל אחד יחייה את האהבה שלו, לדפדפן שלו..וזהו (גם אם זה לא נכון, אני אתה ועוד כמה לא נוכל לתקן את כל העולם).

שלכם באהבה המונית
אלי =)
2 תגובות שלי שמסכמות אותי לפחות בנושא,
אלי, יש לך שם יפה

ישן 28-04-06, 18:44   # 37
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Virtual NET
יהיה מיותר לציין שכל מה שציינת פה ועוד הרבה יותר פיירפוקס עושה הרבה יותר טוב?
אני עוזב את הדיון המזעזע הזה, שמוביל אותי לדברים שאני לא רוצה להגיד, ולהשתמש בביטוים שאני רוצה.

"מיקרוסופט נלחמת מצד אחד בפיירפוקס "

"כל מקום מכיר את ביל גייטס הנחמד, שחושב שבני האדם טיפשים, ולא לומדים."

ועוד אומרים שאני אומר שטויות....

ישן 28-04-06, 18:46   # 38
null
кто ты?

מיני פרופיל

null לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
אני עוזב את הדיון המזעזע הזה, שמוביל אותי לדברים שאני לא רוצה להגיד, ולהשתמש בביטוים שאני רוצה.

אבל זה נכון,
תביא לי מישהו שלא יודע מזה מיקרוסופט,
או מי זה ביל גייטס?

ישן 28-04-06, 18:49   # 39
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex

סלח לי מר אלכס,
בתחרות כמו בתחרות יש מלחמה, היא יכולה להיות הוגנת והיא גם יכולה להיות לא הוגנת, אבל מלחמה אחד בשני יש.
כן, מיקרוסופט נלחמת בפיירפוקס, באופרה ובדפדפנים אחרים, כדי להשיג יותר תומכים בה.

ביל גייטס בעצמו אמר את זה, שאם אנשים היו יושבים על הטוסיק ולומדים הם היו מצליחים, אבל האנושות היא טיפשה (ממש בעצמו). אולי לא במילים הללו, אבל הכוונה זהה.

בא לך לומר שאני אומר שטויות?
שיהיה לך בכייף ושבת שלום.

השיחה מבחינתי איתך כאן הסתיימה.

ישן 28-04-06, 18:57   # 40
nevo
חבר וותיק

מיני פרופיל

nevo לא מחובר  

אני יותר אוהב את FF מIE אבל לא קשור לזה,
תחשוב על זה אתה גולש IE אבל תמיד גם אם לא תרצה יש כאלה שגולשים בFF וברגע
שאתה לא בונה את האתר שלך שיראה נכון גם בFF הפסדת לקוחות, אני צודק או לא?

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום