|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כן אתה, ועוד משהו (עידן צרור). עליכם דברים באשכול קחו לצומת ליבכם. ד"א - זתה זה מדווח על כל פיפס ואם הייתי משועמם הייתי מוצא את כל ההודעות שלך אבל אני לא. עוש משהו - אתם לא חייבים לכתוב "דווח" כל פעם שאתם מדווחים!!! סתם להקפיץ את המונה?!?!?! __ אני איתך סלביק!, פשוט מעצבן! |
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני דווחתי איזה 4 פעמים כל הזמן שלי בהוסטס,
אבל אני לא ידווח יותר רק בגלל המנהלים חחחח,אני אישית יודע מזה לקבל כל היום כמות של מיילים,יש לי פורום שלא נזכיר את שמו,וזה מאוד מעצבן לקבל כל כך הרבה מיילים, לכן הסיבה העיקרית שאני לא ידווח יותר היא רק בגלל כל הספאם שנוצר במיילים,ולא בגלל שאתה רשמת תהודעה הזו,כי באמת?כולנו מנסים לעזור ולקדם את הוסטס למצב שהוא יהיה מעולה ולא לעלות את מונה כמו שחלק פה אומרים |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה מאוד מציק,
אני ברוך ה' לא עובר על החוקים, אבל יש כאלו שכן, אבל זו לא העבודה של המשתמשים להיות משתפי"ם! |
![]() |
# 16 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני פשוט לא מתייחס אליך,אם לא שמת לב. אני מבקש ממך יפה לא להגיב לתגובות שלי אם אתה יכול. תודה רבה, יונתן. |
|
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
אין מה לעשות , הם חושבים שכך הם יהיו מנהלים או משהו .. נו טוב לך תבין אותם ..
|
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
(הוא יכול לרשום בתיאור .. אבל אף אחד לא רושם) ככה שאם באמת זאת הסיבה ... אתם יכולים להפסיק ![]() |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
בהנה תרדו מיזה מה הכפת לכם מי מדווח ומי לא אני לא מבין ,לאף שאפשר לדחוף את האף אתם דוחפים?
אנשים רוצים לעזור,אנשים רוצים לעלות תמונה הודעות,לפחות הם מוצאים דרך נכונה לעשות את זה ,ולא כמוכם ,כמו עכשיו על ידי הפתיחה של ההודעה הזאת עשיתם מספיק ספאם,כאילו מה הכאב שלכם בזה שאנשים רוצים לעזור? לחלאס רדו מיזה לפעמים באמת אפשר לחשוב שיש פה גנון של ילדים בני 15 ומטה, די כבר |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() רגע? במידה ואני יצחק עלייך בדווח ואכתוב עלייך שטויות ? אז לא תדעו מי עשה זאת ? |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|