|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אתם מעשנים ? | |||
כן |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 13.01% |
לא |
75 | 60.98% |
רק נרגילה |
32 | 26.02% |
מצביעים: 123. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מממממ נרגילה פעם בכמה זמן אם חברים בחופש מידי פעם קונים ראש טעם וגחלים
![]() נרגילה אני לא מנרגל לפוזה, אני גם לא יודע למה אני מנרגל, סתם בשביל הכייף מתחבאים באיזה מקום ומנרגלים. ממ וסיגריות לקחתי שלוש שחטות בחיים שלי רק לפוזה, זה סתם חונק והריח של זה עושה לי בחילות.. |
![]() |
![]() |
# 42 |
Permanently Banned
|
רק נרגילה
|
![]() |
![]() |
# 43 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא
חח אני בטוח שאתה מעשן לפוזה הבנתי את זה דרך ההודעה שרשמת. עריכה: Dj SaTLa אני בטוח שאתה מעשן בשביל הפוזה ראיתי את זה לפי ההודעה שכתבתה. |
![]() |
![]() |
# 44 |
הוסטסניון
|
נרגילה פעם - הרבה
נרגילה לאחרונה - לא, לא שאני לא רוצה.. לא יוצא. הייתה תקופה שהייתי מעשן נרגילה 4 פעמים ביום ככה... כבר לא. לאחרונה יש לי דחף ענק לעשן סיגריות (בחיים לא עישנתי..) אבל אני עוצר בעדי ![]() |
![]() |
![]() |
# 45 |
מנהל ראשי
|
חלילה לעשן,
למרות שנרגילה זה בסיידר גמור =) |
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
מעשן כבר 4 וחצי שנים,כיום אני בן 18 וחצי,זאת אומרת שהתחלתי לעשן בגיל 14 ואפילו 13 וחצי,
מחר נעלה פה תמונות שלי עם סיגריה lol היה תקופה שהייתי מעשן גראס וחשיש, ואז פתחו עליי במשטרה ,והפסקתי, אך אני חייב לצין כי זה מצד אחד לא טוב,אבל מצד שני כיף לא נורמאלי Last edited by itziklug; 03-05-06 at 23:47.. |
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר בקהילה
|
נרגילה ..
שיוצאים למסיבות מעשנים סיגריות.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר בקהילה
|
מעשן סיגריות כבר שנה וחצי...
ולפי דעתי זה לא מוריד מהערך שלך..... ולא התחלתי מפוזה זה סיפור ארוך....... ונרגילה היתה תקופה שעישנתי כל יום איזה5 ראשים עם חברים.... אבל הפסקתי עם זה....עכשיו פעם בכמה זמן שמשעמם לי... |
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר וותיק
|
סיגריות,לא מעשן,פשוט חרא מעשנים לידי ואני כולי נחנק[חולה אסטמה:|],לא בריא!!
נרגילה אולי פעם בחודשיים,שלוש כשיוצאים עם חברים לאיפשהו..אבל ככה בכללי יום יום,לא! |
![]() |
![]() |
# 50 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא, לא מעשן סיגריות ולא נרגילה.
ו.. www.tic-tac.net/NoSigar פתחתי את זה בגלל ידידה שגילו לה גידול בריאות! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|