|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[שאלה] האם המפרט הבא מספיק טוב? האם המחיר מתאים?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
ברצוני לדעת האם המפרט הבא שווה למחיר 3990 ש"ח? • מעבד - AMD Athlon™64 3500+ • זיכרון עבודה - 1024 מגה בייט (1 ג'יגה) DDR SDRAM • מקום - דיסק קשיח 250 ג'יגה SATA • צורב - צורב DL DVD • סידירום - DVD-ROM • כרטיס מסך - 256 מגה בייט ATI Radeon X550 HyperMemory™ PCIe • קול / סאונד - 7.1 Sound • חומרה אחרת - 9in1 Card Reader • 6x USB 2.0 / FireWire / ג'יגה בייט LAN • תוספות / מערכת הפעלה - מקלדת, עכבר, Windows XP Home SP2 תמונה: ![]() במחיר של 3990 ש"ח (4000 ש"ח), שווה לרכוש או לא? ושאלה נוספת, האם המחשב מספיק חזק כדי להפעיל Windows Vista? תודה מראש, בבקשה לענות על 3 השאלות. (1. המפרט מספיק טוב? 2. האם המחיר מתאים למחשב? 3. יכול להפעיל Vista?) בברכה, אלי. Last edited by Homie; 21-05-06 at 13:05.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ישנם 3 שאלות. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
האם המחיר מתאים למחשב? לא. יכול להפעיל Vista? לא. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל לא באיכות הכי גבוהה, פשוט ירדו אפקטים |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ו1GB זיכרון זה מספיק אם אתה לא מתכנן להתקין שום דבר על המחשב... ואני מתכוון אפילו לא Word. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תקשר אותי לאתר שמצאת מחשב כזה. נ.ב: עדיין לא ראיתי מחשב עם זיכרון של 2 GB תודה לך מראש. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפעולות בסיסיות אני ממליץ מינימום 1.5GB, ומעבד עם 1MB מטמון לפחות!
כמובן שמעבר לכך כרטיס המסך יאט לך את כל פעולות המחשב כי כל הממשק הגראפי של Vista מורכב מאוד. במידה ואתה רוצה לשחק משחקים אני ממליץ על מינימום 2GB, למשחקים כבדים מומלץ 4GB-6GB (התמיכה בVista היא עד 128GB). אממ אני אישית לא רואה שום סיבה לעבור לVista חוץ מתמיכה בDX10 וכרטיס המסך שלך לא תומך בDX10 אז... ואני אישית כרגע עובד על מחשב עם 2GB. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כמה יעלה לי לקנות מחשב עם 6 GB זיכרון עבודה? 7000 עד 8000 ש"ח. טירוף, לא ככה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל מחשב שבכלל ישתמש ב6GB זיכרון יכיל מעבד חזק, כרטיס מסך חזק וכו'... כלומר מעל 15,000 ש"ח זה בטוח. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|