|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר פורום
|
יצאת בפוזה של מסנן לקוחות ולא מוכר כמו זונה ב200 שקל ומטר מתחת אתה כן מוכר
אולי לא הבנתי אותך נכון, אם כן כדי שתשנה את הניסוח ... ומה אמור להביע "יש לי רמה טובה"? עם הצניעות הזאת לא תגיע רחוק תאמין לי... |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
וואי וואי חח אתה בכלל לא מכיר אותי.. אם היית מכיר אותי אחי היית יודע שאתה ממש טועה בקשר לצניעות.. ושוב.. מה שכתבתי הוא לא כדי להתגאות.. אלא להראות לו איך אני פועל בנושא לקוחות + התלמדות
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אנשים קראתי עד העמוד השני.
אני אגיד לכם משהו,חלקכם פה פשוט לא שמים לב! תראו זה שאנשים הם "נאבים"בלקסיקון שלכם,זה אולי נכון,אבל כל הקטע שאם תהיו במקום מישהו אחר שלא מגיב או כן מגיב אבל בצורה אחרת,תתארו לעצמם מה הוא אומר,שאתם,ה מקצוענים עם הוותק בעיצוב או בלא דעת מה,לא מבינים אחרים החלטתם שמישהו שמנסה הוא פשוט נאב,אני מכירה המון מעצבים שפשוט מראים לי עבודות,יש לי תתגובה הכי אמיתית שיש כי לפי דעתי צריך לעזור להם ,אבל כל הקטע שאם בנאדם רושם משהו בחתימה,שירשום זה בעיית הלקוחות ושלו,אבל הבנאדם אולי נאב או לא דעת מה,אבל הוא מנסה להשתפר,להתנסות. נכון שזה צעד שגוי,כי אז אנשים לא יקנו ממנו בעתיד כשכבר יהיה עם ניסיון,יהיה לו שם רע,אבל כמו שאומרים מטעויות לומדים,אז שאני אבין למה כל אח ד לעזעזל נאב?תנו לאנשים ללמו ד מטעויות של עצמם,זה יעביר את זה הלאה,ישר "הוסטס קהילת בידור לכל המשפחה",לכל פורום מגיעים כל ואני מדגישה כל!!!קהלי היעד,אז תאשימו מישהו "נאב"כמו שחלק פה אומרים על זה שהוא רוצה להתנסות ולהשתפר,אבל זה הגישה הלא נכונה! |
![]() |
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל שתבין עד כמה זה קשה.... כל אחד חדש פה שצץ....מראה עיצוב או שניים...ולמחורת מגיעה החתימה המפוצצת כדוגמת: xxx מעצב אתרים מקצועי ואמין יעצב לכם את אתר חלומותיכם!! "" זה פשוט זוועה! אני לא יכול להסתכל על זה מרוב....לא יודע איך להגדיר את זה! זה אסון מה שהולך כאן! כל אחד חושב שהוא חברת ענק שבונה אתרים! ושלא נדבר על הכינויים שרצים כאן..."xx סמנכ"ל חברת xxx....,xxx מנכ"ל חברת הענק של השרתים...(אני רושם בציניות כדי להמחיש). פשוט נמאס. אז כשאני מנסה להגיב על מה שהולך כאן...אני לא בא בגישה של תוקפנות. -כמו שרשמתי..."תקראו ותפנימו...אל תתקפו". |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
1.אני ב ת!\
2.לא צריך לחשוב בראש שלי,צריך להבין אותי. תראו,נראה לי שהפתרון עבורכם יהיה פשוט לעשות דרגה בפורום,"מעצבים",רק אנשים המעצבים באמת טוב יקבלו דרגה,אך כמובן יאלצו להוכיח את עצמם לקהילת הפורומים,תגידו לא פשוט יותר? |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
תקשיבו טוב, אף אחד לא אמר לכם שאני המעצב הכי טוב פה, אני באתי לפה כדי להשתפר בעיצובים שלי, ועובדה שאני משתפר...
מכרתי עיצוב אחד ב80 שקל ורוצים לתת לי 150 על עיצוב אחר אז אין לכם במה להאשים אותי, אני רק מנסה להתקדם, ואני לא כתבתי בחתימה שלי "מעצב אתרים מקצועי ואמין יעצב לכם את אתר חלומותיכם" כתבתי סך הכל "מעצב אתרים במחירים נוחים לכל כיס" אני לא רואה בזה שום דבר שאומר שאני "נאמבר וון"
# 30 |
משתמש חדש
|
Lol !!! :d :d :d :d
איזה מצחיקקקקקקקקק !! על מה אתם מתווכחים בכלל ??
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|