הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-10-05, 23:09   # 21
bigimot
חבר פורום

מיני פרופיל

bigimot לא מחובר  

יצאת בפוזה של מסנן לקוחות ולא מוכר כמו זונה ב200 שקל ומטר מתחת אתה כן מוכר
אולי לא הבנתי אותך נכון, אם כן כדי שתשנה את הניסוח ...
ומה אמור להביע "יש לי רמה טובה"? עם הצניעות הזאת לא תגיע רחוק תאמין לי...
  Reply With Quote
ישן 20-10-05, 23:24   # 22
ymwd
חבר מתקדם

ymwd's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל ymwd שלח הודעה באמצעות MSN אל ymwd

ymwd לא מחובר  

וואי וואי חח אתה בכלל לא מכיר אותי.. אם היית מכיר אותי אחי היית יודע שאתה ממש טועה בקשר לצניעות.. ושוב.. מה שכתבתי הוא לא כדי להתגאות.. אלא להראות לו איך אני פועל בנושא לקוחות + התלמדות
  Reply With Quote
ישן 20-10-05, 23:31   # 23
storing
משתמש תחת חוזה ניסיון.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל storing שלח הודעה באמצעות MSN אל storing

storing לא מחובר  

כל האשכול הזה גורם ויכוח גדול אז בבקשה לנעול!

עוסק פטור

ביקורות:
[1][2][3][4]
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 00:53   # 24
Pro-Host.co.il
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-Host.co.il

Pro-Host.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bigimot
באמא שלך? קנו ממך עיצוב? אפשר חתימה אחי?
וym - עשה טוב הורד מהעץ שטיפסת עליו ... עלק מדבר ומדבר ככה אתה מקצועי ו"מסנן לקוחות" גם כן, ומוכר במחירים של זונה בנתניה עיצוב. (זה שהעיצוב לא ברמה של 600 שקל זה לא קשור, אבל עדיף למחוק אותו ולא למכור אותו, מאשר למכור כמו ב200 שקל ואז לצאת בהצהרות המפגרות האלו).
ורפי - זה לא מחירים זולים רק בחגים, זה כול הזמן :]
Viper - תסתכל על העיצוב של החתימה שלך, אני לא יודע מה הרמה שלך, אבל הרמה שבא אתה מציג את עצמך בחתימה היא לא ממש גבוהה ולכן הגיעו התגובות האלו. אם אתה חושב שהיא לא מתאימה לרמה שלך, תכין אחת חדשה שכן.
בקרוב מאוד עם האתר שיפתח גם תראה כרטיס חדש זה זמני ואני בטוח שתחשוב שוב על מה שאמרת פה... אני לא מבין איך הדיון הזה הגיע אלי ואני מאוד מצטער אם פגעתי או העלבתי פה מישהו פשוט זה מתחיל לעצבן שכל נוב חש מעצב אחי אני יכול למכור גם עיצוב ב1.99 ואחר כך לצאת גבר שמכרתי עיצוב אם אתה מעריך את עצמך עדיף לך לחכות קצת שתצבור יותר ניסיון ושוב לא באתי לפגוע אלה רק לעזור.
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 01:03   # 25
Fantasy Design
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Fantasy Design שלח הודעה באמצעות MSN אל Fantasy Design

Fantasy Design לא מחובר  

אנשים קראתי עד העמוד השני.
אני אגיד לכם משהו,חלקכם פה פשוט לא שמים לב!
תראו זה שאנשים הם "נאבים"בלקסיקון שלכם,זה אולי נכון,אבל כל הקטע שאם תהיו במקום מישהו אחר שלא מגיב או כן מגיב אבל בצורה אחרת,תתארו לעצמם מה הוא אומר,שאתם,ה מקצוענים עם הוותק בעיצוב או בלא דעת מה,לא מבינים אחרים החלטתם שמישהו שמנסה הוא פשוט נאב,אני מכירה המון מעצבים שפשוט מראים לי עבודות,יש לי תתגובה הכי אמיתית שיש כי לפי דעתי צריך לעזור להם ,אבל כל הקטע שאם בנאדם רושם משהו בחתימה,שירשום זה בעיית הלקוחות ושלו,אבל הבנאדם אולי נאב או לא דעת מה,אבל הוא מנסה להשתפר,להתנסות.
נכון שזה צעד שגוי,כי אז אנשים לא יקנו ממנו בעתיד כשכבר יהיה עם ניסיון,יהיה לו שם רע,אבל כמו שאומרים מטעויות לומדים,אז שאני אבין למה כל אח ד לעזעזל נאב?תנו לאנשים ללמו ד מטעויות של עצמם,זה יעביר את זה הלאה,ישר "הוסטס קהילת בידור לכל המשפחה",לכל פורום מגיעים כל ואני מדגישה כל!!!קהלי היעד,אז תאשימו מישהו "נאב"כמו שחלק פה אומרים על זה שהוא רוצה להתנסות ולהשתפר,אבל זה הגישה הלא נכונה!
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 01:11   # 26
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fantasy Design
אנשים קראתי עד העמוד השני.
אני אגיד לכם משהו,חלקכם פה פשוט לא שמים לב!
תראו זה שאנשים הם "נאבים"בלקסיקון שלכם,זה אולי נכון,אבל כל הקטע שאם תהיו במקום מישהו אחר שלא מגיב או כן מגיב אבל בצורה אחרת,תתארו לעצמם מה הוא אומר,שאתם,ה מקצוענים עם הוותק בעיצוב או בלא דעת מה,לא מבינים אחרים החלטתם שמישהו שמנסה הוא פשוט נאב,אני מכירה המון מעצבים שפשוט מראים לי עבודות,יש לי תתגובה הכי אמיתית שיש כי לפי דעתי צריך לעזור להם ,אבל כל הקטע שאם בנאדם רושם משהו בחתימה,שירשום זה בעיית הלקוחות ושלו,אבל הבנאדם אולי נאב או לא דעת מה,אבל הוא מנסה להשתפר,להתנסות.
נכון שזה צעד שגוי,כי אז אנשים לא יקנו ממנו בעתיד כשכבר יהיה עם ניסיון,יהיה לו שם רע,אבל כמו שאומרים מטעויות לומדים,אז שאני אבין למה כל אח ד לעזעזל נאב?תנו לאנשים ללמו ד מטעויות של עצמם,זה יעביר את זה הלאה,ישר "הוסטס קהילת בידור לכל המשפחה",לכל פורום מגיעים כל ואני מדגישה כל!!!קהלי היעד,אז תאשימו מישהו "נאב"כמו שחלק פה אומרים על זה שהוא רוצה להתנסות ולהשתפר,אבל זה הגישה הלא נכונה!
כמה שאני מנסה לחשוב לפי הראש שלך...

אבל שתבין עד כמה זה קשה....
כל אחד חדש פה שצץ....מראה עיצוב או שניים...ולמחורת מגיעה החתימה המפוצצת כדוגמת:
xxx מעצב אתרים מקצועי ואמין יעצב לכם את אתר חלומותיכם!! "" זה פשוט זוועה! אני לא יכול להסתכל על זה מרוב....לא יודע איך להגדיר את זה!
זה אסון מה שהולך כאן! כל אחד חושב שהוא חברת ענק שבונה אתרים! ושלא נדבר על הכינויים שרצים כאן..."xx סמנכ"ל חברת xxx....,xxx מנכ"ל חברת הענק של השרתים...(אני רושם בציניות כדי להמחיש).

פשוט נמאס.
אז כשאני מנסה להגיב על מה שהולך כאן...אני לא בא בגישה של תוקפנות.
-כמו שרשמתי..."תקראו ותפנימו...אל תתקפו".
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 02:04   # 27
Pro-Host.co.il
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-Host.co.il

Pro-Host.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
כמה שאני מנסה לחשוב לפי הראש שלך...

אבל שתבין עד כמה זה קשה....
כל אחד חדש פה שצץ....מראה עיצוב או שניים...ולמחורת מגיעה החתימה המפוצצת כדוגמת:
xxx מעצב אתרים מקצועי ואמין יעצב לכם את אתר חלומותיכם!! "" זה פשוט זוועה! אני לא יכול להסתכל על זה מרוב....לא יודע איך להגדיר את זה!
זה אסון מה שהולך כאן! כל אחד חושב שהוא חברת ענק שבונה אתרים! ושלא נדבר על הכינויים שרצים כאן..."xx סמנכ"ל חברת xxx....,xxx מנכ"ל חברת הענק של השרתים...(אני רושם בציניות כדי להמחיש).

פשוט נמאס.
אז כשאני מנסה להגיב על מה שהולך כאן...אני לא בא בגישה של תוקפנות.
-כמו שרשמתי..."תקראו ותפנימו...אל תתקפו".
זה בידיוק מה שניסיתי להעביר פה ולא רק זוועה גם מעצבן רצח מי הם בכלל שיקחו כסף על עבודה של 10 דקות?
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 02:13   # 28
Fantasy Design
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Fantasy Design שלח הודעה באמצעות MSN אל Fantasy Design

Fantasy Design לא מחובר  

1.אני ב ת!\
2.לא צריך לחשוב בראש שלי,צריך להבין אותי.
תראו,נראה לי שהפתרון עבורכם יהיה פשוט לעשות דרגה בפורום,"מעצבים",רק אנשים המעצבים באמת טוב יקבלו דרגה,אך כמובן יאלצו להוכיח את עצמם לקהילת הפורומים,תגידו לא פשוט יותר?
  Reply With Quote
ישן 21-10-05, 02:14   # 29
sholaman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

sholaman לא מחובר  

תקשיבו טוב, אף אחד לא אמר לכם שאני המעצב הכי טוב פה, אני באתי לפה כדי להשתפר בעיצובים שלי, ועובדה שאני משתפר...
מכרתי עיצוב אחד ב80 שקל
ורוצים לתת לי 150 על עיצוב אחר
אז אין לכם במה להאשים אותי, אני רק מנסה להתקדם, ואני לא כתבתי בחתימה שלי "מעצב אתרים מקצועי ואמין יעצב לכם את אתר חלומותיכם" כתבתי סך הכל "מעצב אתרים במחירים נוחים לכל כיס" אני לא רואה בזה שום דבר שאומר שאני "נאמבר וון"
ישן 21-10-05, 02:16   # 30
Nomios
משתמש חדש

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Nomios

Nomios לא מחובר  

Lol !!! :d :d :d :d
איזה מצחיקקקקקקקקק !!
על מה אתם מתווכחים בכלל ??

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום