|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חברת Hostwares.Net מציגה שירות לא מהעולם.
שלום לכולם מי שלא מכיר את חברת
Hostwares.Net חברה ממש ממש גדולה בקרוב דומיין ישראלי חדש. Hostwares היא בעצם חברה שמאפשרת לנו כמה גוונים של אחסון. כגון. שרתי רדיו , ריסליירים , שרתי אחסון , שמות מתחם , עיצובים ובניית אתרים, ועוד ... המחירים ממש ממש ממש נוחים ומוצלחים. אז למה אתם מחכים? הכנסו עכשיו לאיסיקיו כדי ליצור קשר. 7-997-373 אימייל admin@hostwares.net קישור לאתר. http://hostwares.net/ |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ב' אתם רשומים בכלל? ג' אתר מדהים לדעתי, רק חבל שיש את הIFRAME ד' ריסלרים של? ה' הקטע עם המחיר *9 לא חכם בשבילכם...תאר לך שאני רוכש את החבילה הראשונה..ואני צריך לשלם בדואר..אני צריך לשלם לך (במידה ואני רוצה להיות הכי חסכוני במטבעות) 1 מטבע 10, 1 מטבע 5, 4 מטבעות של 1. תחשבו על זה....תעגלו מחירים...ואם כבר על הדרך..עדיף שתעלו אותם. ו' בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בהצלחהה..
אבל לא פרסמו כבר?חחחO_O |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
בהצלחה,חברה רשומה?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
שיהיה בהצלחה,
הוספתי אותך באייסיקיו אני מעוניין לדבר איתך ![]()
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
חחח עוד חברה/עסק/שום דבר שנפתח
![]() חח חודש לפני החופש הגדול 3 עסקים ביום, אני לא מתאר לעצמי מה יהיה בחופש הגדול ![]() בהצלחה. עריכה: אחלה עיצוב.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולמה אני צריך להכנס לאיסיקיו בשביל ליצור קשר איפה הטלפון\פלאפון? אתם רשומים? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נחמד מאור בהצלחה.
רשומים?
# 9 |
הוסטסניון
|
בהצלחה!
כנראה שהם לא רשומים, אם הם היו רשומים הייינו יודעים על כך.
# 10 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בהצלחה, חברה די מצליחה יחסית ל20 יום ואור, אתם עדיין לא חברה ממש ממש גדולה יש לכם עוד הרבה להתפתח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|