|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
Travelinfo.co.il - המדריך לאירופה הקסומה
שלום לכולם
האתר כבר בן חודשיים כמעט ואשמח לשמוע מה דעתך עליו. כרגע האתר עובד כניסיון ויש בנתיים רק 3 מדינות עם המון מידע שימושי. בעתיד במידה והאתר יצליח תשולב מערכת ניהול תוכן ועוד מדינות אירופה השונות. אשמח לקבל ביקורות ועצות לשיפור. תודה |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
עיצוב שלו יפה מאוד ומקצועי, עיינתי קצת באתר ונראה גם שהתוכן טוב.
בהצלחה |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אני ממליץ לך כבר עכשיו, כשאין הרבה חומר (יחסית), להעלות מערכת טובה לניהול התוכן. האתר נראה אחלה, רק חסרות לי בו תמונות, למשל במסלולי הטיולים: שים מפה עם קו שמתאר את המסלול, או פוטומונטאג' של תמונות מהאיזורים שבו היומן עובר... בהצלחה |
|
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אנדרי אתר יפה מאוד שיהיה בהצלחה.
תעדכן אותי בקשר לעיצוב.
הוסטסניון
|
האתר מצויין תכניס מערכת ניהול תוכן.
|
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
נראה ידידותי ונח.
חוץ מזה, כמה דברים שחשבתי עליהם: לדעתי המחשבה שלך מוטעית "כשהוא יצליח אני אוסיף תוכן" איך הוא יצליח אם יש בו רק 3 מדינות? הביצה והתרנגולת.. כדי להצליח הוא צריך להיות עשיר מאוד בתוכן, אם אתה שואל אותי הייתי מוסיף את המדינות המתוירות באירופה, כבר על ההתחלה. 15-20 מדינות נגיד. הרי זה ידוע שגולשים אוהבים להכנס לאתרים שכוללים הכל במקום אחד. הם מתפעלים וישר מוסיפים למועדפים. חוץ מזה, הוא לא מממש את הפוטנציאל שיש לו בקטע של מנועי החיפוש. אפשר לקבל תנועה יפה וממוקדת מהביטויים שמופיעים אצלך באתר. לדוגמא: "טיול ברומא" וכו.. רצוי להפוך אותו לכמה שיותר ידידותי למנועי חיפוש. חוץ מזה, מה המצב ? ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|