|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב ראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היי...
הכנתי היום עיצוב חדש ראשון ואני רוצה שראו ותגידו מה לשפר.. זה בפוטושופ... הנה: http://img234.imageshack.us/img234/5...tefirst2ci.jpg בקקשה תגיבו ותגידו מה יש לשפר... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
סקסי ביותר לראשון...
![]() יהי נחמד לראות טיפה יותר תיחום! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
וואלה לא רע לראשון.
יש לך עוד הרבה ללמוד =]
# 4 |
הוסטסניון
|
רעיון דיי טוב
![]()
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נחמד אני רואה יצא לך טוב לפי המדריך בדיוק תראה עוד מדריכים ותשפר אני בטוח שיצא לך הרבה יותר טוב
ליאור
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
עוד תגובות...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שחכתי לומר שהפונט שהישתמשת ממש סתם תשתמש בפונטים של הוינדוס רגילים כמו ARIAL יותר
מקצועי ופחות מבולגן. תקטין תגודל של הטקסט הוא גדול מידיי אם אתה מחפש דרך למלאות תמסך תעשה העתק הדבק ואל תגדיל. תעשה הפרדה בין הזכויות יוצרים למטה. ורקע לבן יהיה יותר עדיף או שהכול אפור לא ב גרינדיט. מקווה שעזר לך עד העיצוב הבא ואל תחשוב שבאתי לפגוע בך באתי לעזור. ליאור
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
נחמד להתחלה ,
יש עוד מה להשתפר , בהצלחה בהמשך !!! |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|