|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
חוצפה, 012 חסמו לי את השרת בגלל "שמתקיפים" אותי מחו"ל
מערכת אוטומאטית של 012 כביכול חסמה לי את השרת ל-4 שעות בגלל "התקפות כבדות מחו"ל".
ואפילו לא מודיעים, אני הייתי צריך להתקשר ולשאול מה קרה ולמה. לפי שגיא, האיש תמיכה כרגע "אין מה לעשות, אין עם מי לדבר מעלי, אין איך לשחרר, אין מי שיודיע לך, אין לנו סטטיסטיקות לשלוח לך של ההתקפה". גועל נפש. אין לי אף אתר רלוונטי להתקפות, המוניטורינג האישי שלי לא הראה שום בעיות על התקפות ואני עדיין חסום. חובבניות בשיאה.
# 2 |
הוסטסניון
|
חובבניות = טימטום שלהם?!
באמת חוצפה.. לפחות שיודיעו מראש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
שסליפוש יצרח עליהם.....
אם היית גר בקרית אונו, היינו הולכים לשם עם אופניים ואלות, ונראה מי לא משחרר... ![]() ![]() סתם סתם, היינו הולכים לקומה 2, ולא מינוס 2, וצורחים על התומכים עד שישחררו...
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע עד כמה זה מנחם אותך, אבל 012 היא חברה חובבנית בהחלט.
אני לא מדבר רק על המון דברים על הפנים ששמעתי על החווה שלהם, הטלפון הקווי שלהם פשוט גרוע, האינטרנט? עוד יותר. אינטרנט צולע, הם סוגרים עסקאות, אבל לא מקיימים. מחייבים על שטויות, ובקיצור הם חובבנים לחלוטין. |
![]() |
![]() |
# 5 |
|
העניין הוא שיש לי לוגים חיצוניים של השרת, ואין שום פעילות מיוחדת של התקפה מלפני שחסמו את השרת, אפילו האימפרשנס ב-Adsense לא קיצוני!
אני מפסיד כסף על ה-4 שעות נפילה האלה.. ועוד הם לא מוכנים לשלוח לי לוגים של המתקפה.
# 6 |
חבר על
|
בקיצור, צריך לפתוח חווה אשר יותר איכותית מ 012 וזולה כמו הם.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תפעיל קצת לחץ על התומך, תגיד לו שתדבר עם האחראים עליו ותעזוב את החווה.. תגיד לו שאתה מפסיד כסף על זה ושהם יצטרכו לשלם את הכסף הזה וזה יגיע לתקשורת :P
בקיצור תאיים - זה תמיד עובד! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אצלי דווקא הכל טוב
אני נמצא ב אינטרנט של 012 כבר שנה וחצי ואפילו פעם אחת לא היתה שום בעיה הכל טס. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
שבעל הארון ידבר איתם, לא עוזר? ללכת לשם לעשות באלגן.
אני מתכוון לא להיות "חוליגן", אבל להתחיל להזיז שם עניינים, עד שמביאים לך לוגים ומשחררים לך את השרת מחסימה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|