![]() |
# 51 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לקוח של רייסלר שלהם אז אני יגיד לך מרגע הנפילה 44 שעות. שבכולם אני מצאבד כסף שיכלתי להכניס
|
![]() |
# 52 |
חבר בקהילה
|
באמת אבי צודק, למה לקוחות של רסיילר שלו באים אל אבי בטענות?
אבי לא קיבל מכם שקל אז הוא לא חייב לתת לאפאחד מכם דין וחשבון. תפנו לחברת איכסון שממנה קניתם את השרת והיא תספק לכם תשובות. |
![]() |
# 53 |
חסום
|
נכון לעכשיו העלנו שרת DNS זמני עד שה-DNS התעדכן.
חלק מהאתרים כבר פעילים. מצטערים על אי הנוחות כל הלקוחות יקבלו פיצוי בהתאם המשך שבת שלום לכולם. |
![]() |
# 54 |
חבר על
|
אני בדקתי עכשיו ועובד אני בטוח שיוסי ואבי עושים כל מה שהם יכולים
|
![]() |
# 55 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 56 |
חבר בקהילה
|
גם לי עדיין לא אבל אנשים בתכל'ס תחשבו שניה,
גם אני רציתי הסברים מאבי וקיבלתי (אני לקוח ישיר שלו) וגם אני מאבד הרבה מהזמן שהאתר שלי לא באינטרנט אבל אין מה לעשות! זה שתכתבו פה הודעות בעצבים ותעצבנו את אבי וכל שאר המשתמשים פה, לא יותר טוב לשבת ולחכות? אבי זה שתצעקו זה לא יעזור! זה גם ככה אוטומטי. אז למה סתם? אבי אמר כולם יקבלו פיצויים אז זהו חלאס, כחו לעידכונים. עריכה: הרגע נכנסתי לאתר של החברה www.lom.co.il והוא עובד אז מה הלחץ? אם האתר של החברה עובד גם שלכם יעבוד עוד מעט. עריכה2: הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול ולFTP. אני בטוח שבקרוב מאוד גם האתר יחזור. Last edited by Xire; 17-06-06 at 14:46.. |
![]() |
# 57 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ה FTP למטה !
|
![]() |
# 58 |
חבר בקהילה
|
שלי למעלה, אצליח הכל עובד חוץ מהצגת האתר :/
|
![]() |
# 59 |
חסום
|
טוב לאחר כמה בדיקות שבציעתי ועוד מספר אנשים ביצעו.
כל האתרים עובדים למי שעדיין האתר שלו לא עובד מוזמן לפנות אליי באיסיקיו או במסנגר. שימו לב רק לקוחות שלי יקבלו מענה מהיר. לקוחות של ריסיילרים שלי יקבלו מענה אבל יצטרכו להמתין. המשך שבת שלום לכולם. |
![]() |
# 60 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|