![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עיצוב הMAIL?
שלום.
כיצד ניתן לעצב את הדואר שאני שולח בPHP? פשוט כששולחים את האימיל הוא נראה זוועה...פשוט אין לא תמונה , לא פונטים נורמלים, לא כלום! ניסיתי להשתמש בHTML אבל זה לא עובד ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תגי html...
יש חשבונות דוא"ל שלא תומכים בhtml כך שבהם לא יעבוד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ע"י שימוש ב MIME אם אני לא טועה..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תריץ חיפוש בwebmater במאמרים על PHP:
MIME MAIL אגב ולדי תתחדש על הסמל P: |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
בשורת HEADER של המייל שאתה שולח אתה פשוט צריך להוסיף לו שורה שמגדירה "סוג-תוכן" של HTML, ואז אם אתה משתמש בתגי HTML בטקסט שאתה שולח זה יציג את זה נורמלי
משהו כזה: Content-Type: text/html; charset=UTF-8 (תמיד עדיף גם להגדיר את הקידוד בדרך.. כדי שלא יגיע בג'יבריש אם זה עברית) |
![]() |
![]() |
# 6 | ||||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() ותודה ![]() ציטוט:
דרך אגב...ניסיתי לשלוח בקידוד שהוא לא UTF-8 (WINDOWS-1255) וזה נשלח בצורה נורמלית לחלוטין ללא ג'יבריש... ותודה על העזרה! אל תנעלו כי עוד לא ניסיתי את המאמר. תודה. עריכה: יופי ![]() רק ש...יש לי רק בעיה קטנה...נגיד אני רוצה לכתוב בהודעה את הסמל @...עכשיו כשאני בודק את תקינות ההודעה XHTML....זה כותב לי שאסור וזה...חיפשתי בטבלת הASCII ואין שם את הסמל הזה @....עכשיו מה עושים? Last edited by -VladK-; 19-06-06 at 07:53.. |
||||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
@ ; זה הקוד בשביל @ (תוריד את הרווח לפני הנקודה פסיק שם)
ולא.. אני לא מתכוון למטא - אני מתכוון להידר, כשאתה שולח מייל אתה שולח הידרים, זה הידר פה ונתתי לך דוגמא של קוד, לא אמרתי לך להשתמש דווקא ב-UTF-8 שם.. אמרתי לך רק לשים קידוד |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|