![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ePages BETA
ePages BETA - ממשק ניהול נוח ויעיל לניהול קבצים והצגתם.
ePages היא מערכת שנוצרה לפי דרישה, ואילו המערכת עוסקת בניהול קבצים שונים ובהצגתם. באמצעות ממשק הניהול, תוכל ליצור דפים, ולהציג אותם. תכונות המערכת
היה מעניין ללמוד עוד קצת, ולהרחיב את הידע בתחום הקבצים והניהול שלהם, אני מתכונן להוציא גרסה סופית ובין היתר תוספות חדשות, הרגישו חופשי להציע ולבקר את המערכת. שם משתמש: Admin. סיסמה: 1234. ePages BETA |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל התגובות נמחקו.. פשוט עברתם את הגבול.
Eye-Soft, בפעם הבאה שתעשה את זה אתה פשוט תושעה לכמה ימים. זה שיש בעית אבטחה במערכת, לא אומר שאתה צריך לפרסם את הקוד! במידה ויש בעיות אבטחה במערכת, אתם מוזמנים להגיד וגם להסביר. אך לא לציין איך "לפרוץ"! תתחיל דיון חדש ונקי בבקשה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
המערכת נחמדה אבל יש מה לשפר כמובן .. לא כל דבר מושלם
הייתי מוסיף במקום קישור עם טקסט להוסיף עמוד הייתי מוסיף לחצן.. ועוד טיפה שיפור בעיצוב הוא נראה לי מוכר ממערכת פורומים PHPBB בהצלחה
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בעריכה של עמוד HTML זה אמור להציג את הדפים של ה HTML כלומר גם את הקוד...
ולא עשית את זה סתם הערה קטנה... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם אני לא אפרסם את זה הוא לא ידע שזה קיים. פורום זה מטרתו היא בדיוק מה שעשיתי, למצוא תקלות, להראות מה נעשה כדי שהן יופיעו (לכן הצגתי קישור). הוא ביקש הערות ודעות, מצאתי לו בעיה במערכת... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ברגע שאתה מפרסם את הקוד של המערכת(קוד PHP) זה מוגזם. לא ככה מסבירים לבנאדם את הפירצה שיש במערכת. אתה יכול להסביר איך מגיעים לזה, אבל לא לכתוב פה את הקוד.
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
מערכת מאוד נחמדה!
כמובן שיש הרבה על מה לעבוד וזה אבל סך הכל נחמדה מאוד. אני ממליץ לך להוסיף עורך טקסט, אההההם קצת לאבטח אותה (אההההם בקשר לאבטחה של הGET תיכנס לאשכול מדריכים ותקרא שם את האשכול שלי) סך הכל היא מאוד נחמדה. אבל מתוך סקרנות ... אתה מתכוון לפרסם אותה כאן בחינם או משהו או שאתה עשיתה אותה כמשהו יחודי ללקוח? תודה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בלי לראות מה ש EYESOFT רשם
זה כלכך פריץ =\ |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
את זה שזה פריץ כבר ראינו. אם תוכלו במקום ללעוג לנסות לעשות רשימה של דברים לתיקון. זה יהיה יותר מועיל.
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הייתי גם מציע לעשות ברשימת הדפים גם ספריות שקיימות בשרת הftp ואז בעצם לקשר את המשתמש אל ספריות ולהציג את הדפים שיש שם. לדעתי זה יכול לעזור בשביל אנשים שרוצים לנהל אתר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|