![]() |
# 11 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
טוענים שאני גנב ושקרן ללא הוכחות, זאת גם לא גישה לדוגמא. כמו שביקשתי, אני לא מעוניין באמת לפתח כזה דיון שלילי. |
|
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצובים אדירים!
סיגנון מעולה- רואים הרבה השקעה. ומי שתוקף- בלי הוכחות אל תחפרו פה סתם. |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה רוצה למכור משהו אז תהיה יותר נחמד...תגיד לפחות תודה אני אקח את זה לצומת ליבי או שתבקש פירוט על מה שלא אהבו...תגובות זה תמיד טוב והם יבואו לפני או אחרי מכירת העיצוב...עדיף שיבואו לפני ותוכל לשפר כדי שהלקוח בסוף יקנה ולא יהיה מרוצה
# 14 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אין יותר מעצבן מזה שמחרטטים ומנסים לעקוץ ולצאת איזה שוטרים של הפורום , איכס באמשלי אני קורא תתגובות , אני לא מבין איך הבן אדם נשאר עם פרופיל נמוך... וכשהוא אמר לבן אדם שהוא לא ביקש ממנו תגובה , גם אני לא הייתי רוצה תגובה בשקל , העיקר להכניס הודעה למונה העיצובים האחרונים , ה3 לפחות ממה שהספקתי לראות.. רואים שאתה עובד הרבה ומשקיע על ה100 אחוז! קבל ח"ח אבל אני לא מתחבר לסגנון , לדעתי אתה יכול להביא אותה בביצוע בעיצובים סטנדרטיים.. יש לך את זה |
|
![]() |
# 15 |
חבר על
|
משהו פה מאוד מאוד מוזר בין העיצוב הראשון לאחרון יש הבדל עצום בביצוע...
לא יודע מוזר לי קצת... |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
האחרון היחידי שהאהבתי והרשים מאוד!! השאר די בינוניים יש כמה טובים יותר...לא יודע לא מוצא אותו חינמי אבל באמת קשה להאמין, כל עוד אתה עיצבת אותו, ואין בנתיים שום דבר אחר שעולה לי לראש, אז כנראה שבאמת עיצבת, יצא לך עיצוב מצויין@
|
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
עיצובים - חמודים מאוד + .
גישה - תתחיל לשפר אותה ומהר. |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
בטעות רשמתיי
|
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל אני מצדיקה את פותח האשכול אתם חופרים בלי הוכחות וסתם מלכלכים לו את השם ..
אהבתי את הסגנון ... והגישה שלו זה בגלל ההתייחסות שלכם כלפיו.. |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה עדין לא בפורום הנכון.....זה יותר מתאים ל"הצעות ובקשות שונות"
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|