|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
לחברת אספידי יש 40 שרתים ולא מזמן הם קנו את פנומן ונוספו אליהם בסביבות ה-10 שרתים אז שיש להם כ-50 שרתים, היא חברה ענקית ולמרות שאני מכבד אותך אי אפשר להשוות אותה עם חברה כמו שלך. מה שדיברת זה השטויות הכי גדולות שיש, אם כול חברה יכולה להגיע לרמה של sPD ושל HTTP אז למה הם לא מגיעות? לsPD ש מעל 200 לקוחות ואני חותם לך על זה, אבי הירש הבעלים שלהם מאחסן את האתרים הכי גדולים בארץ כיום, ובשביל להגיע לרמת חברה שהוא עשה צריך להשקיע המווווווון כסף והמון זמן...ו שאני אומר המון כסף זה לא 10,000 שקל אני מדבר פה על מעל 100,000 ש"ח שזה אין לכל ילד בן 15 נכון? ככה שאל תדבר שטויות sPD אחת הגדולות אם לא הכי גדולה כיום בארץ.
[B][COLOR="Gray"]יצירת קשר, אייסיקיו: 50068686 מסנג'ר: [email]yafim@yafim.co.il[/email][/COLOR][/B] Last edited by Sermint; 26-06-06 at 16:57.. |
|
![]() |
# 42 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל זה לא אומר שהם צריכים לשבור את השוק, וביגלל שיש להם הרבה שרתים, אף אחד לא יכול להישתבות אליהם . להפך, כל חברה, יכולה להיות יותר טובה, ופחות טובה . וזה לא תלוי בי או בך אלה במנהל החברה בילבד . ותאמין לי שלכל חברה יש היתרונות וחסרונות, גם לי גם לSPD ולכל חברה היום . לפי דעתי, צריך להחשיב את SPD ואת שאר החבות ה"גדולות" [מרחאות האלה לא כאילו אם גדולות, אלה ככה קוראים להם], כמו כל חברה אחרת, ואף אחת לא שונה בעיני, כולם שבות זו לזו . ירין, Office-Serv.
# 43 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
בגלל זה המווון חברות מתחייבות ל99% אפטיים, וסתם כי הן לא יכולות לספק את זה. רק חברה שיש לה מעל 5 שרתים יכולה לספר מעל 99% אפטיים ואני אישית לא מכיר הרבה כאלה. יש את Bestserv Lom sPD HTTP ועוד כמה
# 44 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז כן, העסק שלך לא מתקרב ואפילו בקצת לרמה של SPD וחברותיה ואפילו לא מעט. למה מי אלה בכלל החברות האלו? אלו חברות שלא מרוויחות שקל תשעים לחודש וחברות בעלות שם וניסיון רב בתחום (מה שהם שכחו אתה עוד לא למדת!). אני לא מבין מאיפה אתה בכלל מרשה לעצמך לפקפק בחברות מצליחות שאפילו בחודשי הפסד הם מרוויחות פי כמה ממך חוצפן! אני אוהב את האנשים האלו שמזלזלים בהצלחות של אנשים בזמן שהם עוד לא מתקרבים לקרסוליים שלהם! |
|
![]() |
# 45 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה שהחברה שלהם גדולה מאוד, אין בעיה . אבל למה מי אתה שתזלזל ככה !. כל חברה יכול להיות טובה !. אולי לא כמו sPD אבל טובה מספיק כדאי לרצות את הלקוח שלה !. בקטע הזה אני לא מדבר על רווחים, ותאמין לי שרוב החברות פה יש להם רווחים מעולים, וביגלל זה קונים יעודיי, קונים עיצובים חדשים, קונים פנאלים למיניהם וכו'... בקיצור אני לא רוצה להיתווכח איתך מי הכי טובה ומי לא . אבל אני יודע, שחלק מין החברות כאן, יכולות להגיד להסגים גדולים, אולי לא כמו sPD אבל להסגים מרשימים למדי . אם אתה רוצה שמות של חברות, שלח לי ה.פ. לפי דעתי העינין נסגר, אני לא רוצה להגיע למצב של ריב . יום טוב שיהיה לך, ירין.
# 46 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אגב כותבים "השגים" ולא "הסגים" |
|
![]() |
# 47 | ||
חבר על
|
ציטוט:
בכל מצב לומדים מטעויות ![]() לעינייננו, לא אמרתי שזילזלת, אבל היתכוונה לזה . ציטוט:
בקיצור, העינין סגור . הייתי רוצה להיפגש איתך עוד מספר שנים ![]() יום טוב, ירין.
# 48 |
משתמש - היכל התהילה
|
אי אפשר להשוות בכלל בין חברות שיש כאן לחברות כמו SPD/HTTP/וכו'
מבחינת שירות וזמן מענה אולי כן, מבחינת ידע, ציוד, איכות - ממש לא. דיברתי עם אבי פעם או פעמיים בחווה, אישית-התרשמתי.. |
![]() |
# 49 |
הוסטסניון
|
loading וירין אתם סתם מתווכחים על שטויות ...
ירין - לכל אדם יש את הזכות לחשוב מה שהוא רוצה . אם loading החביב מעוניין לחשוב שאתה לא שווה שיחשוב כך אין שום סיבה למה לא . אני אישית לקוח של אבי מSPD והוא אחלה בנאדם (הייתי של פנומן) . loading החביב - אתה מוזמן לחשוב מה בראש שלך אבל אתה יודע אימפריות לא קיימות לעד . אבי מSPD ממשיך להתרחב ולהפוך לאימפרית הוסטינג אבל כפי שאמרתי אימפריות לא קיימות לעד חבל לך על הזמן לא משנה מה לא תגיד . אפילו מייקרוסופט אימפריית המחשוב העולמית תיפול תוך כמה שנים עם עזיבתו של ביל גייטס . שורה תחתונה תחשבו מה בא לכם אני בטוח שכל אחד יכול לתת את השירות שלו בצורה הטובה ביותר ואני בטוח שגם העסקים הקטנים מתקרבים ברמת התמיכה שלהם ואפילו הרבה יותר טובים מאשר חברות גדולות למיניהן . אמרתי את שלי בעיניין בהצלחה בבחירה - אני יכול להמליץ לך על ירין מoffice-serv.co.il , אבי ועדי מLOM.co.il ורונן מLight-Era.net כמובן שגם כן על SPD אחלה חברה באמת אימפריה יש תמיכה נהדרת מאבי לפעמים לא עונה אבל זה קורה כשהוא בחווה . תהנה מהבחירה שלך נתתי לך פה חברות מובחרות באמת . |
![]() |
# 50 |
Permanently Banned
|
ממליץ בחום על wisetp
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|