|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 101 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בכל מיקרה, לא לצאת מהממד, תשאר שם ותמשיך לעדכן אותנו.
מתפללים. |
![]() |
# 102 |
חבר וותיק
|
יש דיון בנעוץ אחי :/
|
![]() |
# 103 |
חבר מתקדם
|
מקווה שמספר הפצועים יהיה נמוך , זה כל מה שאפשר להגיד.
|
![]() |
# 104 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הצעה אישית, תעשה כל מה שפיקוד העורף דורש ממך לעשות ולא יקרה לך ולמשפחה שלך כלום. אל תשחקו אותה גיבורים ותתחילו לשוטט ברחובות סתם ככה, תשארו בממד (לא צריך לסגור את דלת המדד כל הזמן או בכלל. העיקר שהקירות של הממד שומרים עליכם. |
|
![]() |
# 105 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
# 106 |
הוסטסניון
|
לא ייאמן!
באו"ם יש עכשיו דיון, כי לבנון דרשו לגנות את ישראל בגלל מה שאחנו עושים להם, וחוץ מארה"ב שמאשימה בעיקר את לבנון וסוריה, רוב הנציגים מאשימים אותנו בתגובה מוגזמת, קולטים? חצי מדינה בממ"ד, ואנחנו מגיבים מוגזם? האו"ם לא מאוחד! האו"ם אנטישמי, או מאוחד נגדנו! |
![]() |
# 107 | |
Permanently Banned
|
לפעמים בא לי לקחת אקדח וסכין,ולהתאבד שמה(ז"א לא להתאבד רגיל,יעני לרות בהם,ומי שקרוב אלי לדקור עד שיפגעו בי!)לפעמים ככה בא לי!,ואני לא עבריין,שזה לא ישמע כמו שזה נשמע.
ציטוט:
Last edited by Nimrod Levy; 14-07-06 at 18:52.. |
|
![]() |
# 108 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומה ההגיון לצור מטווח? כל העולם יודע שלארצות ערב אין סיכוי נגדנו ואם רוצים תוך כמה חודשים הכל מסתיים - זה למה לא רוצים את זה. לזרוע הרס ולהרוג את כולם לא יגרום לשלום.. צריך רק ללחוץ אליהם , להשמיד את אירגוני החמאס ולהחזיק אותם קצר - להתחיל להרוג כל ערבי לא יפתור דבר. אנחנו לא ברברים... |
|
![]() |
# 109 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
כל פעם שהיה פיגוע ונהרגו 5 (או יותר) אזרחים לא אמרו כלום, אבל כשטיל ממל"ט טעה והוריד 2 חבר'ה שהיו ליד מכונית עם מבוקשים כל העולם מתעורר.. זה מזמן ידוע שאין צדק בעולם. ציטוט:
# 110 |
Permanently Banned
|
זה לא שאני נגד החמאס,וזה לא שאני גיבור גדול,אנחנו בהרבה יותר חכמים זה בטוח(ברצינות),אבל לפעמים משו חייב לעשות משו.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|