|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() וואי וואי וואי...
אתם לא מאמינים איזה עצבני אני ![]() היתי אמור לנסוע מחר למחנה קיץ למשך שבוע שלם.... לפני כמה דקות בדיוק איזה משהו התקשר אלי (שקשור למחנה) ואומר: "עקב ההפצצה על טבריה הנסיעה מתבטלת" גוד דאמט ![]() ![]() וואי...בלאט למה אף אחד לא עושה עם זה כלום?!? למה? למה ישראלי לא מחזירה להם בכוח יותר גדול...לא כמו עכשיו שלחו איזה 1000 איש וזהו גמרנו... שיתחילו להבגיז!!! הם מבגיזים אותנו ואנחנו לא נגע בהם? מה זה השטויות האלא?!? למה אף אחד לא מתערב? האמריקאנים בעדנו...שותקים....הרוסים בעדנו (לפני כמה דקות החריזו על זה)...אמרו שלא יתערבו....צרפת אפילו בעדנו...שותקים...מה זה ההחרא הזה? זה נקרא בעדנו? זה יותר נראה כמו: תעשו מה שבא לכם...כל עוד זה לא יפגע בנו.... בלאט אני לא חושב שאני מתישהו יצליח לשחרר את העצבים שלי עליהם מתישהו... הם רק מצטברים יותר ויותר... בואנה אנשים כדי שלא רק יפגיזו את הערבים האלא...צריך לגרום להם להתנתק מהעולם! לנתק אותם מרשת האינטרנט...טלפונים...וזהו...גמרנו...הם מבודדים....אין להם מושג מה הולך בעולם... וזהו...טכנית, ניצחנו.... ... רגע...אנשים אתם לא תאמינו מה אני עכשיו שמעתי בחדשות שהולכות עכשיו בערוץ 1 (הרוסית ... ORT...ככה הוא נקרה) הם אמרו שהאוקראינים אומרים שאנחנו...ישראל...התחלנו את ההתקפה על ישראל.... כך גם ספרד אומרים... אני לא מאמין...חצי מהעולם לפה....החצי השני לשם....ורק החצי שלשם פעיל... (הצד של הערבים) טוב אני חושב שנרגעתי... ![]() טוב...אההההם...יש למשהו להגיד משהו בנושא? ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לידיעתך, הצבא שלנו כן פועל ופועל אף טוב ממה שציפתי..
תפתח קצת CNN תראה איזה זיקקוקים המטוסים שלנו עושים שם, אתה יכול להיות רגוע ![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ווואי אתה לא מאמין...הרגע הראו בחדשות שפיצצו את המקום שהייתי לנסוע עליו...כפר חיתים...וואי....אני לא מאמין... בואנה היום איזה לחץ... |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
טוב שלא ולדי, תתחיל לכתוב כמו שצריך הכל....................
חוץ מזה, ישראל תוקפת לאט, לאט הם הרימו את כל המילואימניקים, הם יתחילו להפגיז דרך האוויר לאט לאט . בכל זאת לנו יש את הטייסים הטובים בעולם >< וזה ירגע עוד מעט תהיה בטוח :S
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מבין מה חיפשת שם, זה חור, אין שם מה לעשות.. באמת... אפילו מכולת אני לא בטוח שיש שם =/ |
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
פיי מסכן אחי -[
אבל ככה יהיה לך זמן לבנות תאתר שלנו ;] |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
איזה פריקה...=]
אני ממליץ לך לריב מכות עם הכרית קצת ואז תרגע חח יתנו לך אזהרה אחי... וזה כולה בוע של כיף, מי ישמע? חח מגיע לך! ![]() חח סתם סתם אחי, משתתף בצערך... |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
זה באמת מה שמעניין אותך עכשיו ?! המחנה קיץ ?!
מה אני אגיד'ך ? תהיה בריא . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|