|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אחראי קהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
איפה ניר?
תפנו אותו לכאן... באמת חבל לשמוע, מקווה שהכל יסתדר אחי והוא יחזיר לך את ה-150... |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
אז ככה, נכון תומר שקיבלנו הצעה והכל הבאתה לי עיצוב קודדתי אותה לא הייתה בעייה.
אחרי זה היתה תבייה עם העיצוב של הפאנל, ע שהבאתי לי תעיצוב החדש שאותו הייתי צריך לקודד שוב, ועבדתי על הקידודים האלה המון זמן... וחוץ מיזה שיש לי מה לעשות ואני לא מתכוון לשבת על העבודה הזואת כל היום כמו שדיברתי איתך בהתחלה , אבל אחרי כמה זמן זה כבר התחיל לעצבן כל פעם בעייה אחרת. שסיימתי לקודד הכל אתה התחלתה להלחיץ יאללה תסיים הלקוחה מחכה, אני הסברתי לך שזה לא עניין שלי שנתתה לי פעמיים עיצוב לפאנל ופעמיים עיצוב לאתר עצמו...
אקס מנהל
|
ציטוט:
זה לא משנה, היית אמור להודיע לו לפני כן, על פרק זמן מסויים שבו העיצוב הזה מוכן. הבנאדם משלם לך כסף, תעשה את העבודה שהוא מבקש ממך, יותר מידי עבודה בשבילך? הוא הציע לך הלאה במחיר, לא הסכמת לפי מה שהוא אומר. אם לא הסכמת אז פשוט תחזיר לבנאדם את הכסף זה זאת בעיה שלך שלא סיימת אותו, הבנאדם היה מוכן לשלם כל סכום שיידרש לפי מה שאני מבין. אם העבודה הלחיצה אותך למה פשוט לא ביטלת את זה? זאת לא פעם ראשונה שאנחנו רואים ביקורת של מעצב או מתכנת ש"לא היה לו זמן" ובגלל זה הוא התחיל לסנן את הלקוח. |
|
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט מגעיל... קראתי את הכל.
וגם כן התגובה של barman אינה צודקת תחזיר לו את הכסף וזהו.. |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אז מה עכשיו, הגבת כאן וזהו? לא אכפת לך מכלום? ממשך לשים פס?
|
![]() |
# 17 |
חבר על
|
באמת לא יפה תחזיר לו את הכסף או משהו
|
![]() |
# 18 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ניר בנאדם זהב אני לא יודע אם להאמין לך בלי תגובה של הצד השני..
אני בטוח שלא סתם כתבת את זה אבל נחכה לראות מה ניר אומר על זה.. מקווה שיסגר ביינכם
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 19-07-06 at 14:14.. |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ובאמת לא יפה מה שהוא עשה פה . מקווה שתחזיר לו את הכסף ותצא הוגן
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|