|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
![]() [אני כבר מודע שההודעה פשוט עוברת את החוקים, אבל פשוט זה משהו שדי-חשוב לי, ואני מאוד מקווה שלכם]
שבת שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק איך להתחיל את ההודעה.. המצב בארץ קשה, קשה מאוד. היו לנו מלחמות יותר קשות, מלחמות יותר קלות, ועכשיו, כשאני כבר בוגר וכבר מבין את המצב האמיתי בארץ, את כל המלחמה הגדולה הזו, ואני רק פשוט רוצה שהיא תגמר.. נכון, אם הייתה לי יכולת כלשהי הייתי מתגייס לצה"ל ברגע זה, והייתי עוזר בכל דבר אפשרי שהיה אפשר לעזור, תרומות לחיילים? הפרוייקט בעירי כבר מופעל - ואני עוזר בו, עזרה בצבא? אני עוד לא התגייסתי, ולכן אינני יכול לתרום בדרך כלשהי לצבא. לכן, חשבתי וחשבתי לאחר דיון שהתפתח, ועלתה לי מחשבה קטנה, איזה רעיון קטנטן ונחמד - על מנת לעשות קצת שמח, להוציא מהלב ובעיקר לשתף במה שקורה, לבקש עזרה, אירוח משפחות, תרומות - והכל בפרוייקט אחד שנקרא "מלב אל לב". לב אל לב? "לב אל לב", היא קהילה שתעלה בקרוב לרשת, על מנת לעשות קצת שמח, להוציא מהלב ובעיקר לשתף במה שקורה, לבקש עזרה, אירוח משפחות, תרומות ועוד - והכל בקהילה כללית אשר קשורה למצב היומיומי שקורה בישראל בחודש הזה. לכן, הדרך היחידה שלי לבקש ממכם עזרה, היא העזרה שלכם, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אם באמת אתם מוכנים לעזור לי, ולתת הכל על מנת שזה יצליח - אני מבקש ממכם לשלוח לי הודעה פרטית - ואני אצור איתכם קשר. שבת שלום, רותם.
# 5 |
חבר וותיק
|
חברים אני מנהל איתו (רותם) את האתר הזה ובאמת מי שרוצה להתחיל לעשות שינוי שיידע שהשינוי מתחיל בכם...
צרו קשר איתי או עם רותם לפרטים נוספים... ככל הנראה מחר או יום ראשון כבר נוכל לפרסם משהו... שיהיה לכולם המשך סופ"ש בטוח...!! AviNet.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
העזרה היא עזרה לרצון לתרום לפורום, לתת כתף ויד לאנשים החיים בצל האימה,
להשתתף ולעדכן, ואפילו לעזור בניהול... היום אנחנו פותחים את הפורום, לכן כשהוא יפתח - אני אשמח אם תתנו לי רעיונות ועזרה איך ניתן לשפר ומה עוד ניתן לעשות.. רותם (דרוש לוגו לפורום, אני אשמח מאוד אם מישהו יתן יד ויתרום לוגו לפורום..)
לפניות, אנא השאירו לי הודעה פרטית. Matchs. Last edited by Matchs; 22-07-06 at 09:04.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() תודה על העזרה שלך, אשמח שתהיה משתמש פעיל.. אני צריך לוגו לפורום, מישהו יכול לתרום ולהכין לי לוגו? מי שמוכן, בבקשה ליצור איתי קשר בפרטי.. רותם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|