|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
הוסטסניון
|
נריה מותק חבל לך על הזמן עם אנשים כמוך לא בא לי להתעסק, את הכסף שלך אתה תקבל חזרה
אני דומיין לא ייקנה לך במיוחד כשאתה אומר "מאור לא הראה לי את התקנון". אני לא אשא בתוצאות בגלל שאתה ילד קטן. התגובה האחרונה שלי בנושא הזה. |
![]() |
# 52 |
הוסטסניון
|
זה בסדר מאור
אני כבר התסדרתי כנראה עם עמיטל יום טוב לך |
![]() |
# 53 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
את התקנון \ החוזה, חובה להראות. ואני אתן לך דוגמה: אח שלי פותח חנות וירטואלית, יכול להיות שאתה יודע או שלו, אבל צריך לעבוד עם הרבה דברים, זה לא דבר פשוט כמו שזה נשמע. מכל החברות שאני ראיתי שהוא עבד איתן, הוא דיבר איתן בטלפון \ פלאפון, ואז קיבל חוזה + הצעת מחיר לדוא"ל שלו. מה אתה חושב, שאני קונה מוצר בהרבה כסף, ולא ממש משנה פה הכסף, אני אומר ללקוח שלי, "בעיה שלך שלא ראית את התקנון". אין כזה דבר, לפחות לפי מה שאני יודע. בקשר למאור ועמיטל, עם כל הכבוד, לדעתי הם צריכים לספוג את ההוצאה ולא להעלות ללקוח את המחיר ככה. (ראו את התגובה של טל - loading). אם כתבתי משהו לא נעים או מעליב, אתם מוזמנים לפנות אלי בבקשה לערוך את ההודעה הזאת. המשך יום נעים לכולנו.
# 54 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 55 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לפי דעתי?..
אתם טוענים שאתה עסק טוב?...תעשו את עצמכם יותר טובים, תבלעו את הכבוד שלכם ותספגו את ה5 ש"ח הפרש...כמו שאומרים...הכל בשביל הלקוח, תאמין לי, אם הייתם חושבים בזמן הפעולה צעד אחד קדימה מזה...עכשיו הייתה כאן ביקורת טובה...מזה טובה.... מעכשיו אני ממליץ לכם לשקול דברים לפני שאתם עושים אותם... |
![]() |
# 56 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפני שאתה מדבר על זה, אני יגיד לך משהו.. אתמול בלילה אמרתי לנריה שאני יזמין לו את הדומיין בסוף והכל לאחר מחשבה. קרא הודעה מה הוא רשם "הסתדרתי עם עמיטל בסוף" |
|
![]() |
# 57 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
נריה, לפני שאתה פותח אשכול על נוגד..תסתכל על החוקים כי זה אסור..וחבל שתקבל אזהרה. אגב, זה הפך להיות עם ההתפתחויות למעיין ביקורת..מועבר.. |
|
![]() |
# 58 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה ![]() אל תדאג, לא יצא האחד שלא יצא מרוצה מאיתנו ![]() |
|
![]() |
# 59 |
הוסטסניון
|
אני חושב שאפשר לנעול את האשכול כדי למנוע ספאם.
הנהלת הפורום לשעבר
|
ננעל...
ו-aviram5a ...תגיד תודה רבה שמחקתי לך את ההודעה, כי חשבתי להביא לך אזהרה עליה...אבל ויתרתי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|