|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
גם אם בקאהם יבוא לעזור לכם לא תצליחו לנצח! מכבי ת''א היו מזיניים אותם כמו את אייאקס ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק מקווה שננצח. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
ליברפול
![]() דונז'אלה ![]() אוהב אותכם תשמחו אותנו קצת! |
![]() |
![]() |
# 24 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אולי קודם תנסו לנצח את מכבי חיפה? |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
חחחח זה הולך להיות חזק!!
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אם זה ברמת גן אני הולך מיליון אחוז
![]() יאללה מכבי ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יותר מ90 אחוז מה"אוהדים" של חיפה פה אוהדים את הקבוצה בגלל שהיא זכתה באליפות. אם זה היה הפועל כפר סבא הם היו אוהדי הפועל כפר סבא. זה לא נקרא לאהוד... הם ילכו איתה גם אם היא תפסיד? כן בטח. כל העונה היתם מקום ראשון והגיעו למשחקי בית 5 אלף אוהדים. איפה נשמע דבר כזה בעולם? אפילו מכבי פ"ת היתה מביאה יותר מכם באותו מצב. וכל אלה שאוהדי חיפה פה, מתי בפעם האחרונה היתם במשחק של חיפה? מתי הייתם במשחק בחיים שלכם בכלל? תנו לי 6 שמות של שחקנים בלי להציץ באתרים שלכם... זה לא נקרא לאהוד, מצטער. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נכון שזה לא הפורום הכי טוב בארץ לדבר על זה ... כי אולי כאן פחות מבינים בזה (לא תמצא תגובות כמו "הולך להיות 1000-0 בצפר לכדורגל" במקומות אחרים) קודם כל, מכבי פ"ת לא הייתה מביאה יותר ... דבר שני, הליגה לא הייתה מעניינית עונה שעברה .. רשמת "כל העונה היתם מקום ראשון והגיעו למשחקי בית 5 אלף אוהדים" .. זאת בדיוק הבעיה .. שכל העונה חיפה הייתה מקום ראשון . עובדה שמול רוזנבורג באו 35,000 צופים לרמת גן ... ועובדה שבטדי מול בית"ר שהמשחק היה טיפ איפה מעניין באו לטדי 6000-7000 צופים של חיפה .. יותר מהמשחקי בית שדיברת עליהם . ובקשר לשמות של שחקנים .. אני יכול להגיד לך 6 של כל קבוצה בארץ ... אה, ותזכור ת'הודעה הזאת ... 1-0 לליברפול באנפילד, 45,000 צופים ברמת גן ב-22 ... לא יודע מה יהיה שם, אבל אם אתה מאלה שחושבים שזה הולך להגמר חמש ושש אפס .. רואים כמה אתה מבין בכדורגל .. |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אני לא אומר שאין אוהדי נצחונות, אבל אתה לא יכול להכליל. לא ככה... עכשיו לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים שהגיעו רק 5 אלף איש למשחקי בית, אז אני מציע לך להפסיק לזרוק שטויות לאוויר רק כדי לצאת צודקץ 6 שמות של שחקנים? מה אתה עושה מאיתנו צחוק? תהנה אחי...לילה טוב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|