|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
וזה ישאר לך הוינט גם אם אתה יודע מהפוטי |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
בקשר לונט הצלחתי להסתדר בסוף, ואני רושם לכם פה למטה איך הסתדרתי.
אם אתם מכירים דרך יותר טובה או איזה שיפור אודה לכם אם תודיעו לי. chmod +x ventrilo_srv chmod 777 verntrilo_srv ./ventrilo_srv -d ./ventrilo_srv בקיצור מה שגרם לונט להמשיך לרוץ גם אחרי יציאתי מהפוטי זה השורה הזאת ./ventrilo_srv -d Host-gaming - אני לא הבנתי מה זה screen אבל לא משנה הסתדרתי בכל מקרה תודה בכל זאת --------------------- עכשיו בנוגע לשרת המשחק Atom Bomb לאיזה קובץ אתה מתכוון קובץ ההגדרות אני לא ממש הבנתי ו- ALM אתה יודע איך הרצת 2 שרתים על אותם קבצים כי אני לא מצליח ![]() תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() שמח שהסתדרת בקשר ל vent, אבל לא הבנתי למה אתה רושם פעמיים את הפקודה, פעם אחת עם -d ופעם אחת בלי.. מספיק שתריץ פעם אחת עם -d
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
כשאני רושם
./ventrilo_srv -d זה לא מריץ לי את השרת לא יודע למה... לכן אני רושם שוב ./ventrilo_srv ואז זה עובד לי תודה בכל מקרה Atom Bomb -------------- בקשר לשרת המשחק קונטר סטרייק אני רושם פה את פקודת ההרצה שאני משתמש כמובן שאני משנה port ועדיין לא עובד לי תתקנו אותי אם הפקודה שגויה ./hlds_run -game cstrike +map cs_assault +maxplayers 14 +ip "MyServIP" -port 27070 +27070 -noipx +sv_stats 0 -tos -heapsize 50000 +noipx -zone 2048 -nojoy -numericping -autoupdate -debug& ושוב תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
רק תשנה פורט אם זה לא מצליח תשנה איפי. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
Host-Gaming לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון שאמרת לשנות איפי..
האיפי לא אמור להיות האיפי של השרת שעליו מאוחסן שרת המשחק??.. (אבל בכל זאת ניסיתי לשנות איפי וגם זה לא עבד ושניתי כמובן גם פורט כמה פעמים למספרים אחרים וכל הפורטים פנויים...) בכל מקרה אספתי כמה שורות שגיאה שהיו ניראות לי מוזרות אולי מישהו יוכל לעזור לי לפי השורות האלה... scandir failed:/home/cs1/cs1/./valve/save scandir failed:/home/cs1/cs1/./platform/save L 08/12/2006 - 18:52:56: [W] Listening on port 27015 ./hlds_run: line 342: 6977 killed $HL_CMD Couldn't allocate decated server IP port 27027 Server restart in 10 seconds פה אני ממש לא מבין מה קורה scandir failed:/home/cs1/cs1/./valve/save scandir failed:/home/cs1/cs1/./platform/save זה אמור להיות תיקיה בשם "." ? וזה בסדר שזה מראה לי את ה"." כתיקיה? או? בכל מקרה אני חוזר שלהריץ שרת 1 הצלחתי ושאני מנסה להריץ עם אותם קבצים עוד שרת אני לא מצליח Last edited by Gun Junkie; 12-08-06 at 21:06.. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |