|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
עיצובים מפייר-סטייל.
אני לא מבין מה יכולה המשמעות כרגע של קניית עיצובי הוסט מפייר-סטייל.
כל אחד שקונה שם עיצוב יורדים עליו חזק ברוב הפורומים, המשמעות היחידה שנותרת זה להוריד לתרגם ולהשתמש במקומות שפייר-סטייל לא מוכר שזאת אפשרות שרק מעטים יבחרו בה. פשוט נראה שאין שום משמעות של הורדת עיצוב מפייר-סטייל. חברות שמורידות עיצובים משם בגלל שאין תקציב נדפקות חזק בגלל זה ועדיף להוסיף איזה 50-100 שקלים ולקחת ממעצב, משהו מקורי. מה דעתכם בנושא ? נ.ב- אין לי שום כוונה להעליב או לפגוע באמצעות הודעה זו, אם זה קרה אז אני מצטער, שלחו לי PM ואני יערוך. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סל לי על הביטוי..
אבל זה אשכול מטופש ביותר! מה אתה מנסה למסור פה? שלא שווה לקנות מפייר סטיל? עובדה שיש אנשים שקונים והם מרווחים טפו טפו טפו! מה שלא תגיד תמיד יקנו מהם! אשכול מטופש! מה לעשות זה נכון שפייר סטיל "הורסים" את השוק.. אבל מה לעשות זה עוזר לאנשים עם עסקים מתחילים! מנהלים תעשו טובה ותנעלו את האשכול.
Drugs and H.T.A ![]() Last edited by Shay; 14-08-06 at 22:39.. |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() מילה במילה. |
|
![]() |
# 4 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() אכן... |
||
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר לשמור על דיון זה כדיון מתורבת, עד אז הוא פתוח
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צודק
|
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אני בכלל בכלל לא אומר שפייר-סטייל הורסים את השוק.
אני מנסה לגרום להיפך. למה אתם מורידים מערכו של אתר עם עיצוב מפייר-סטייל ? כל אחד שבא קוצצים לו ת'כנפיים תוך שניות עם יש לו עיצוב משם. ~עריכה~ האשכול נגע בכם נכון ? אחרת לא היו תגובות כאלה פה.. אז בבקשה קצת לשנות גישה, פשוט נכנסתי לאשכולות של חברות חדשות נפתחות, ראיתי, הזדעזעתי מהתגובות שם בדיוק כמו שהזדעזתם מהנושא הזה. Last edited by Light-Era.Net || Ronen; 14-08-06 at 22:44.. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי כי זה עיצוב ב15 שקל..ואולי כי עוד מיליון איש קנו את אותו עיצוב.. אבל תשמע. מה להיפך? מה ההפך בו בידיוק? "כל אחד שבא קוצצים לו ת'כנפיים תוך שניות עם יש לו עיצוב משם." יופי גאון..מה המטרה של האתר הזה? למי שאין כסף לקנו תעיצוב קונה משם.. מתפתח ואז קונה עיצוב רציני יותר.. זו המטרה של האתר!
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וסלח גם לי אבל מה אכפת לך ?!? תן לו הוא עושה מזה כסף וקונים ממנו ממש מיותר אבל ממש ומה גם בלי לעליב אתה "מתערב" לאנשים מה לעשות אם הם קונים שישאו בתוצאות .. מה אתה קשור לזה? |
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
(במקום המודגש)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|