|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם עובד אחד פישל או לא עדכן אותך בעסקה מסויימת תיקח לו מהמשכורת (אם הוא בכלל מקבל) ולהבא הוא ידע לא לסגור דברים מאחורי הגב שלך. |
|
![]() |
# 52 | |
חסום
|
ציטוט:
עוד מישהו רוצה לרשום את אותו הדבר ? שבת שלום. |
|
![]() |
# 53 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא לא סגר איתו מה לא מובן פה???אולי הוא צריך לקחת על יוסי אחריות אבל תלוי על מה אם יוסי יסגור עם מישהו עסקה של כמה אלפים ויעלם אז אבי יצטרך לשלם??נו באמת. ![]() |
|
![]() |
# 54 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ויוסי באמת אחלה גבר זה מה שאני יודע, אני הייתי צריך לתכנת להם את האתר.. לא היה לי זמן.. חבל לשמוע.. |
![]() |
# 55 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אז מה אמרת? אם רשום שהוא מנהל העסק אז זה לא אומר שהוא מנהל העסק? מה אני אגיד לך? היגיון בריא :/ Last edited by Dima; 19-08-06 at 01:43.. |
|
![]() |
# 56 |
הוסטסניון
|
בואו אני יסביר לכם דבר אחר או שתיים !
יש מסעדה ! יש לה בעלים שזה מי שהמקום שייך לו ככה שממסעדה הוא יכול להפוך את זה לחנות מפעל לגלידות נגיד ... ולאותה מדעדה יש עובדים שהם שייכים לבעל הבית (זה שאמרנו שהכל שייך לו !) העובדים הוכים ככה מנהלים , מלצרים , מנקים , טבחים . אז נתחיל בזה ש מלצרים מנקים וטבחים עובדים אצל המנהל שהוא מנהל את המקום רק זה הכל כמו שהוא מפטר עובד מלצר בעל הבית יכול לפטר אותו מפה הגענו שאבי הוא בעל הבית ויוסי מנהל ? יפה זאת אומרת שכל השרתים של אבי ! האתר בית של החברה lom בניהול יוסי ... |
![]() |
# 57 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
עכשיו חן תסביר לי דבר פשוט, למה זה אמור לעניין את הלקוח שסגר עסקה עם מנהל של עסק מסויים אם הוא מנהל אותו או הבעלים שלו? יוסי הוא מההנהלה הגבוהה, ההנהלה הגבוהה צריכה לעבוד במקביל אחרת משהו לא בסדר בעסק, אם אחד אומר ככה ושני אומר אחרת, אין שום עבודה במקביל בין מנהל העסק לבין הבעלים. ונחזור לאבי, מה אמרת שאתה? עסק? לא חברה נכון? אתה עסק. כשאתה עסק, אתה אחראי על העובדים שלך ועל כל מילה שיוצאת מהפה שלהם שקשורה לעסק, ולא כל אחד לעצמו, אתה לא חברה בע"מ, כשתהיה אחת כזאת אז תדבר. וכן אבי אני רושם את זה עוד פעם, אמנם אתה מתחמק אבל הלקוח עוד לא קיבל את התמורה שלו. Last edited by Dima; 19-08-06 at 03:33.. |
|
![]() |
# 58 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מגוכח, מקווה שזה לא יקרה לך בתור לקוח. |
|
![]() |
# 59 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בואנה אתם התחלתם להכניס פה סניפים של ברגר קינג..
שיש את המנכל של הרשת ויש מנהל סניף.. (הוא מסניף ראיתי אותו אתמול) ![]() התקשר עלי יוסי.. אני לא דיברתי עם יוסי.. דברתי עם אבי לגבי זה.. מבחינתי בתור ה"מוכר" אני לא מכיר את יוסי, אלא רק את אבי.. אבי.. למה אתה לא התקשרת? הרי אני סגרתי איך ולא עם יוסי למה שלחת את יוסי? הוא כן קשור פתאום? אם כל הכבוד שלי אל לום.. אבל הפעם הם צודקים.. גם בתור שותף של יוסי או מנהל שלו אתה היית אמור לשלם/לתת תמורה לאותו בן אדם שעשה לך עבודה. אני חושב שדימה ודניאל צודקים כאן. |
![]() |
# 60 |
Permanently Banned
|
אני לא מבין מה הקטע פה,
א. הנקודה שדניאל העלה פה לדעתי נכונה... ב. נגיד והעסקה לא קשורה אלייך, מה הבעייה לקנות לאותו בנאדם דומיין שעולה מקסימום 10₪ ואז לבקש מיוסי שיחזיר לך? וגם אם לא יחזיר 10₪ לא יהרגו אותך נכון? ג. אם יוסי רק עובד שלך למה הוא זה שצריך לחפש מקודד לאתר? ואם הוא היה "שליח" בגלל שאתה לא יכלת לחפש אז הרכישה של הקידוד היא בעצם שלך כך שאתה זה שמחוייב לשלם - במקרה הזה לספק דומיין. בקיצור אחת הביקורות היותר שטותיות שקראתי - הבעייה הייתה יכולה להיפתר יותר מהר משלקח לבנאדם לכתוב פה את האשכול...אתם סתם עושים סיפור מדברים קטנים כבר היו מקרים שאנשים ברחו עם 500₪ ויותר ועל זה עשו סיפור יותר קטן מזה... ואתם עם הדוגמאות שלכם הגזמתם, מוקדנית של בזק נו באמת...אתה משווה את בזק ל"חברות" שפה בהוסטס? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|