![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[PHP] 3 שאלות.
היי,
![]() טוב זה הדבר הבא שאני הולך לשבת עליו, בוא נחלק את הנושא ל4 חלקים. 1- קיצור כתובת (סאב דומיינים) השאלה שלי היא כזאת : איך עושים סאב דומיין בשרת, לדוגמא אם יש לי טופס שאני ירשום amir יעשה שלח, והדומיים יהיה ככה amir.domain.com איך יוצרים את הסאב דומיין בעזרת PHP. 2- יצירת תיקיות . אני הבנתי שאם עושים את הדברים לכל דבר עמוד משלו יותר טוב למנועי חיפוש זה נכון ?! בכל מקרה , כל פעם שאני רואה שיש מערכות ניהול תוכן רושמים את שם העמוד והוא עושה להם thedomain/thepagename עכשיו אם הבנתי נכון זה תיקיה ?, מה יצרו תיקיה בשרת ? או שזה לא תיקיה, אלא משהו אחר ואשמח לשמוע על זה הסבר. 3- כתובות מוזרות. כפי שאני רואה באתרים שונים הסיומות של הדפים הם בצורה כזאתי domain.com/,index domain.com/,register domain.com/,login למה משתמשים בזה ? למה משמש הפסיק ? איך יוצרים את זה ? 4 - כתובות ב YNET נכנסתי לYNET והכתובת הייתה כזאתי 0,7340,L-8,00.html עם סיומת HTML - היה ברור לי שזה לא HTML מהתחלה. עכשיו השאלה שלי איך הם עשו את זה ?! האם זה עוזר בקידום במנועי חיפוש ?! תודה רבה לכל העונים ![]() ושוב תודה ![]()
Whatever
|
חצי ממה שביקשת פה זה בקשת סקריפטים מוכנים ולתת לך קודים - אני נועל את הנושא, אבל לא תקבל אזהרה.
|
|