|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 82 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 83 |
משתמש חדש
|
לחכות בסבלנות ברגע שאבי מטפל בזה אין מה לדאוג לדעתי .
זה בנאדם שאפשר לסמוך עליו .
חבר על
|
על זה אני אגיב בשמחה - אחלה בנאדם.
|
![]() |
# 85 |
חסום
|
תודה אבירן
תודה אלון ![]() |
![]() |
# 86 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
*ערוך*
Last edited by חבר2; 25-10-05 at 10:24.. |
![]() |
# 87 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 88 |
חבר חדש
|
דיגיטק אני אומר לכם אני עוד ידפוק אתכם על כול מה שעשיתם לי!
חכו חכו, חודש+ אני מחכה לסרבר שלי וקיבלתי אותו לשבועיים ומאז הוא לא עובד!!! רק תגיד לי איפה הבית של משה ואני בא והורג אותו!!!!!!! הבן זונה הזה שישרף ואבי תן לי פה את הטלפון שלך אני רוצה החזר כספי לא אכפת לי בכלל, ועם אתה לא תיתן לי אני לוקח אותך לבית משפט ואני יוציא ממך 1000+ אפילו!!!!!!!!!! ועם לבית משפט אתה לא תבוא אני יבוא אליך הביתה ויעשה לך כאלה נזקים שאתה תצטער על היום שהתעסקת איתי! אני מחכה למספר טלפון. |
![]() |
# 89 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
והרמה שלך פשוט תת רמה, אני מבין לפי מה שכתבת שהיית בחברה דיגיטק ונדפקת, אבל במקום לבוא כמו אדם בוגר ובאמת לשפד לו תתחת אתה בא בתקיפה מול כל הפורום ומדבר כמו ילד מקלדת בן 11, תתבגר!! אני יודע שאתה נסער וזה משגע אותך (ותאמין לי גם אני נדפקתי בעבר) אתה רוצה באמת לקבל כסף, אתה רוצה תמורה חזרה? תתקשר אליו תבקש את הכסף, לא תקבל?! לך לעורך דין שיכתוב לך מכתב שהנושא יעבור לבית משפט, ותאמין לי אני לא רואה אותך ועוד 100 כמוך עומדים בבית משפט על נזק של 100 שקל ואפילו לא 500 שקל, כי רק המשפט יעלה לך פי 2, קיצר תתגבר, תתחיל לחיות בארץ ישראל שדופקים אותך מכל חור, והפתרון בנושא זה לא ללכת לחברות ילדים, אלה לחברות רציניות! אני בטוח שיש הרבה ילדים רציניים וממש אין לי ספק, אבל מספיק "שאבא שלו" אומר לו "אתה מתדרדר בלימודים" והאבא סוגר לילד את "החברה" כביכול, יום טוב! |
|
![]() |
# 90 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
*ערוך*
Last edited by חבר2; 25-10-05 at 10:25.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|