הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-08-06, 21:26   # 81
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tal
מי אמר שהם לא יכולים?
למה אתם חושבים שכולם כמונו? מודיעים בפומבי על כל דבר שאנחנו מכינים?
"ישראל ייצרה פצצת אטום!!!!!!#$%#$(%(#$%"

לצערי החיזבאללה הראו לי שהם קצת יותר חכמים מאיתנו ויותר סודיים מאיתנו,
אנחנו יותר מדי מתגאים בדברים שלנו וביכולת שלנו.. כל הקטע של צבא זה להפתיע את האויב ולנצח אותו. לא להודיע לו מה יש לנו ואז לתת לו להתכונן בפני זה.
תאמין לי שלא באותו יום שהצלחנו לייצר פצצה גרעינית כל הארץ ידעה על זה, אני מאמין שלפחות היה לנו את זה חצי עשור לפני שזה נודע לציבור...שלא נשכח שזה גם הגיע בצורה מסויימת (אהם אהם ואנונו) יש דברים שמפתחים שאתה לא יודע בכלל (וגם אני כמובן), ואולי לא תדע גם כשיסיימו את הפיתוח לא נדע.
החיזבאללה לא יותר סודיים ולא יותר חכמים, הם לומדים את מה שאנחנו כבר שכחנו, ורוב הטכנולוגיה שיש להם לנו כבר יש הרבה זמן, חוץ מטילי הנ"ט שלהם, שזה בגלל שאנחנו לא על אותו ספק (הם עובדים הרי עם האירנים->רוסיה...לנו אין נשקים רוסים..אצלנו זה לרוב הדוד סם), ולנו יש נשקים שלא אני לא אתה..ובטח שלא החיזבאללה יודעים, אנחנו פשוט לא משתמשים בהם, כי הם קיצוניים מדי, או שלא שווה להוציא את זה לאור עליהם.

למען הסר ספק, אני לא הולך להגיב פה, תמיד שאני מגיב באשכולות כאלה, אני נשאר בהם הרבה, וממש אין לי כח.
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 21:34   # 82
Shahar
חבר מתקדם

Shahar's Avatar

מיני פרופיל

Shahar לא מחובר  

העניין הוא שאף פעם ישראל לא התהדרה ביכולת הגרעינית שלה,
ואף פעם ישראל לא באמת אמרה "יש לנו פצצות גרעין!"

זה הכל ע"פ פירסומים זרים.

"שמעון גרשון..אמן תבלע את הלשון"
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 21:39   # 83
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tal
מי אמר שהם לא יכולים?

אנחנו יותר מדי מתגאים בדברים שלנו וביכולת שלנו.. כל הקטע של צבא זה להפתיע את האויב ולנצח אותו. לא להודיע לו מה יש לנו ואז לתת לו להתכונן בפני זה.
כי אנחנו מדינה של פטפטנים, כולם אוהבים לדבר ולהשוויץ. זו אחת הבעיות שלנו.

קח שתי דוגמאות מהשלושה שבועות האחרונים (תגיד תודה לתקשורת):

1. יוסי מזרחי מודיע שקטיושה ראשונה נחתה בחיפה, אם הייתה נוחתת כמה מטרים לפני, הייתה פוגעת בבסיס צה"ל - למה לא, בוא נכוון אותם עוד טיפה לכיוון. להם אין אינטרנט? להם אין טלוויזיה לקלוט ערוץ 2 ?

2. כתב של ערוץ 10 אם אני לא טועה אומר משהו בסגנון "הטיל נפל בשכונה די צפופה למגורים, לא נספר את מיקומה מטעמי בטחון שדה" ומאחורה רואים את שם הרחוב. וואלה יופי.

תאמין לי שהרבה אנשים פה יודעים הרבה יותר מידע ממה שהם אמורים לדעת. כמעט כל אחד מכיר מישהו ("חבר של דוד שלי") טייס או משרת בשייטת 13 ובכל המבצעים המגניבים הוא משתף את החברים שלו...

עריכה:

עוד פורסם בתקשורת שאחת המכללות הגדולות בצפון הארץ הפכה לאחד מבסיסי הצבא הגדולים ביותר במזרח התיכון שבהם לנים אלפי חיילים (סידר ומילואים) ששבים והולכים ללבנון. לא צריך להיות גאון גדול כדי לנחש באיזו מכללה מדובר (רמז רמז מכללת תל חי), ובנס שחיזבאללה לא כיוון לשם קטיושה, כי זה בטווח
ישן 22-08-06, 22:06   # 84
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tal
מי אמר שהם לא יכולים?

התגובה הזאת באה כתגובה אליי, מה הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שכתבת עכשיו? אולי הבנת לא נכון?
כתבתי שפצצה גרעינית בגוש דן בעצם תשתק את המדינה.

אני לא יודע איפה ראית שחיזבאללה יותר חכמים ויותר יסודיים מאיתנו, אנחנו מחצנו אותם בקרבות האלה.
אין מה לעשות אנשים מתים ושהלחימה מתבצעת בין מדינות שיש להן גבול משותף גם אזרחים סובלים.

בטח שאנו מתגאים ביכולת שלנו, ביכולת הגלויה לעין כי פשוט יכולת אדירה. אל תשכח שיש דברים שאני אתה וכמעט כל המדינה לא יודעים עליהם וגם אם יודעים עליהם פרטים קטנים, בטח שלא מה הם עושים. הקטע של הצבא זה לא תמיד להפתיע את האוייב, זה מתאים יותר לארגון טרור. נכון, הרבה פעמים צריך להפתיע אך בלוחמת חי"ר נגד חי"ר אין עניין של הפתעה, מי שיהיה עוצמתי, חזק ומאומן יותר ינצח- ואם כל החיילים שנהרגו והמחדלים שקרו, ראינו איך מחצנו את הטרוריסטים.

מודיעים לו מה יש לנו? חח, חכה...אף אחד בעולם עדיין לא ראה מה יש לנו.
מדינת ישראל היא לא ארה"ב, שם שהאזרחים רוצים לדעת משהו בסוף הם ידעו...פה יכול להיות שכל האזרחים ידעו ובכל זאת נכחיש או שכל האזרחים ירצו לדעת ולעולם לא נגלה.

יש לנו את המוסד. תגיד לי מה אתה יודע על הפעולות של המוסד כרגע?
יש לנו את השב"כ שפועל יותר בארץ וברשות- תגיד לי מה אתה יודע על הפעולות שלו כרגע?
יש לנו את חיל המודיעין, האלחוטנים בפרט- תסביר לי מה הם יודעים ועושים כרגע?
יש לך את יחידות מיוחדות שרק פעם בכמה שנים אתה שומע ילהן- תגיד לי מה הן עושות כרגע?

אין מה לעשות, שחיל רגלים פועל אין מה להסתיר, אם התקשורת בישראל לא תראה אותו אז התקשורת בחו"ל תראה אותו והחיזבאללה ידע שהוא בא. כמעט אין הפתעה ולא צריכה להיות שנלחמים חי"ר נגד חי"ר (במלחמה נורמלית- נגד מדינה). הפלחו"ד מתקדמם וחלק מהמחלקות שלו מבצעות איסוף מודיעין מוקדם (פטרול), המסייעת מנחיתה כח אש אדיר (מקל"רים, מרגמות ועוד...) ומאיזשהו אזור הצלפים גם הם משתתפים בפעילות ולעיתים מזמנים תקיפות אוויריות/ארטילריה, השריון וחיל האוויר מסייעים גם הם ומתקדמים עד שמוחצים את האוייב. זוהי מלחמה וזה מה שהאמריקאים עשו בעיראק. אנחנו יכולים לעשות את זה? לא, כבר 36 שנה לא נלחמנו נגד צבא.

מה אני מנסה להגיד? צאו מהעניין של מה היה צריך לעשות, מה שרואים בטלוויזיה (גם בשחזורים של קרבות מהעבר) לא ניתן להשוואה לקרבות שלנו- אנחנו נלחמים נגד ארגון טרור.

Reply With Quote
ישן 22-08-06, 23:00   # 85
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

אוקיי ה22.8.2006 - כנראה שהוא כבר לא יהיה עוד פעם...
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 23:18   # 86
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ווווווווווויייייייייי איזה מגניב! העור שלי הפך לירוק ומבעבע... למי עוד יש את זה?..
נ.ב. למי שיש את זה, תנסו לפוצץ את הבועות שיש לכם על העור תראו שהן מתחמקות..
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 23:25   # 87
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

לא היתה פצצה.

לא מפתיע,
הפרסים התקמצנו גם על זה.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 23:45   # 88
AFI
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל AFI

AFI לא מחובר  

דיברתי עם סבא שלי על זה, שסבא שלי חיי באירן כמה שנים (הוא היה שוכר והיה עובר מארץ לארץ)
הוא אמר לי: "לא פלא, 90% מהאירנים מסוממים וזרוקים ברחובות, הם סתם מנסים לעבוד על עצמם שיש להם משו..."

חחח
  Reply With Quote
ישן 23-08-06, 04:00   # 89
Smile
Permanently Banned

Smile's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Smile שלח הודעה באמצעות MSN אל Smile Send a message via Skype™ to Smile

Smile לא מחובר  

איכס המחשב ניהיה סגול
ד"א מה עשיתם מהאשכול הזה? עוד מעט 10 עמודים על שטות אחת גדולה של תפוז ועודז כמה מפגרים...
  Reply With Quote
ישן 23-08-06, 10:08   # 90
The Predator
חבר על

מיני פרופיל

The Predator לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Smile
איכס המחשב ניהיה סגול
ד"א מה עשיתם מהאשכול הזה? עוד מעט 10 עמודים על שטות אחת גדולה של תפוז ועודז כמה מפגרים...
דיון?

בסוף לא קרה כלום =/

אל תתנו לעמותת הטרקטורונים לסגור!!!
http://pancher.net/atv/
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום