|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
החיזבאללה לא יותר סודיים ולא יותר חכמים, הם לומדים את מה שאנחנו כבר שכחנו, ורוב הטכנולוגיה שיש להם לנו כבר יש הרבה זמן, חוץ מטילי הנ"ט שלהם, שזה בגלל שאנחנו לא על אותו ספק (הם עובדים הרי עם האירנים->רוסיה...לנו אין נשקים רוסים..אצלנו זה לרוב הדוד סם), ולנו יש נשקים שלא אני לא אתה..ובטח שלא החיזבאללה יודעים, אנחנו פשוט לא משתמשים בהם, כי הם קיצוניים מדי, או שלא שווה להוציא את זה לאור עליהם. למען הסר ספק, אני לא הולך להגיב פה, תמיד שאני מגיב באשכולות כאלה, אני נשאר בהם הרבה, וממש אין לי כח. |
|
![]() |
![]() |
# 82 |
חבר מתקדם
|
העניין הוא שאף פעם ישראל לא התהדרה ביכולת הגרעינית שלה,
ואף פעם ישראל לא באמת אמרה "יש לנו פצצות גרעין!" זה הכל ע"פ פירסומים זרים.
# 83 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
קח שתי דוגמאות מהשלושה שבועות האחרונים (תגיד תודה לתקשורת): 1. יוסי מזרחי מודיע שקטיושה ראשונה נחתה בחיפה, אם הייתה נוחתת כמה מטרים לפני, הייתה פוגעת בבסיס צה"ל - למה לא, בוא נכוון אותם עוד טיפה לכיוון. להם אין אינטרנט? להם אין טלוויזיה לקלוט ערוץ 2 ? 2. כתב של ערוץ 10 אם אני לא טועה אומר משהו בסגנון "הטיל נפל בשכונה די צפופה למגורים, לא נספר את מיקומה מטעמי בטחון שדה" ומאחורה רואים את שם הרחוב. וואלה יופי. תאמין לי שהרבה אנשים פה יודעים הרבה יותר מידע ממה שהם אמורים לדעת. כמעט כל אחד מכיר מישהו ("חבר של דוד שלי") טייס או משרת בשייטת 13 ובכל המבצעים המגניבים הוא משתף את החברים שלו... עריכה: עוד פורסם בתקשורת שאחת המכללות הגדולות בצפון הארץ הפכה לאחד מבסיסי הצבא הגדולים ביותר במזרח התיכון שבהם לנים אלפי חיילים (סידר ומילואים) ששבים והולכים ללבנון. לא צריך להיות גאון גדול כדי לנחש באיזו מכללה מדובר (רמז רמז מכללת תל חי), ובנס שחיזבאללה לא כיוון לשם קטיושה, כי זה בטווח
![]() |
# 84 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
כתבתי שפצצה גרעינית בגוש דן בעצם תשתק את המדינה. אני לא יודע איפה ראית שחיזבאללה יותר חכמים ויותר יסודיים מאיתנו, אנחנו מחצנו אותם בקרבות האלה. אין מה לעשות אנשים מתים ושהלחימה מתבצעת בין מדינות שיש להן גבול משותף גם אזרחים סובלים. בטח שאנו מתגאים ביכולת שלנו, ביכולת הגלויה לעין כי פשוט יכולת אדירה. אל תשכח שיש דברים שאני אתה וכמעט כל המדינה לא יודעים עליהם וגם אם יודעים עליהם פרטים קטנים, בטח שלא מה הם עושים. הקטע של הצבא זה לא תמיד להפתיע את האוייב, זה מתאים יותר לארגון טרור. נכון, הרבה פעמים צריך להפתיע אך בלוחמת חי"ר נגד חי"ר אין עניין של הפתעה, מי שיהיה עוצמתי, חזק ומאומן יותר ינצח- ואם כל החיילים שנהרגו והמחדלים שקרו, ראינו איך מחצנו את הטרוריסטים. מודיעים לו מה יש לנו? חח, חכה...אף אחד בעולם עדיין לא ראה מה יש לנו. מדינת ישראל היא לא ארה"ב, שם שהאזרחים רוצים לדעת משהו בסוף הם ידעו...פה יכול להיות שכל האזרחים ידעו ובכל זאת נכחיש או שכל האזרחים ירצו לדעת ולעולם לא נגלה. יש לנו את המוסד. תגיד לי מה אתה יודע על הפעולות של המוסד כרגע? יש לנו את השב"כ שפועל יותר בארץ וברשות- תגיד לי מה אתה יודע על הפעולות שלו כרגע? יש לנו את חיל המודיעין, האלחוטנים בפרט- תסביר לי מה הם יודעים ועושים כרגע? יש לך את יחידות מיוחדות שרק פעם בכמה שנים אתה שומע ילהן- תגיד לי מה הן עושות כרגע? אין מה לעשות, שחיל רגלים פועל אין מה להסתיר, אם התקשורת בישראל לא תראה אותו אז התקשורת בחו"ל תראה אותו והחיזבאללה ידע שהוא בא. כמעט אין הפתעה ולא צריכה להיות שנלחמים חי"ר נגד חי"ר (במלחמה נורמלית- נגד מדינה). הפלחו"ד מתקדמם וחלק מהמחלקות שלו מבצעות איסוף מודיעין מוקדם (פטרול), המסייעת מנחיתה כח אש אדיר (מקל"רים, מרגמות ועוד...) ומאיזשהו אזור הצלפים גם הם משתתפים בפעילות ולעיתים מזמנים תקיפות אוויריות/ארטילריה, השריון וחיל האוויר מסייעים גם הם ומתקדמים עד שמוחצים את האוייב. זוהי מלחמה וזה מה שהאמריקאים עשו בעיראק. אנחנו יכולים לעשות את זה? לא, כבר 36 שנה לא נלחמנו נגד צבא. מה אני מנסה להגיד? צאו מהעניין של מה היה צריך לעשות, מה שרואים בטלוויזיה (גם בשחזורים של קרבות מהעבר) לא ניתן להשוואה לקרבות שלנו- אנחנו נלחמים נגד ארגון טרור.
![]() |
# 85 |
חסום
|
אוקיי ה22.8.2006 - כנראה שהוא כבר לא יהיה עוד פעם...
|
![]() |
![]() |
# 86 |
הוסטסניון
|
ווווווווווויייייייייי איזה מגניב! העור שלי הפך לירוק ומבעבע... למי עוד יש את זה?..
![]() נ.ב. למי שיש את זה, תנסו לפוצץ את הבועות שיש לכם על העור תראו שהן מתחמקות.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 87 |
מנהל ראשי
|
לא היתה פצצה.
לא מפתיע, הפרסים התקמצנו גם על זה. |
![]() |
![]() |
# 88 |
חסום
|
דיברתי עם סבא שלי על זה, שסבא שלי חיי באירן כמה שנים (הוא היה שוכר והיה עובר מארץ לארץ)
הוא אמר לי: "לא פלא, 90% מהאירנים מסוממים וזרוקים ברחובות, הם סתם מנסים לעבוד על עצמם שיש להם משו..." חחח |
![]() |
![]() |
# 89 |
Permanently Banned
|
איכס המחשב ניהיה סגול
![]() ד"א מה עשיתם מהאשכול הזה? עוד מעט 10 עמודים על שטות אחת גדולה של תפוז ועודז כמה מפגרים... |
![]() |
![]() |
# 90 | |
חבר על
|
ציטוט:
בסוף לא קרה כלום =/
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|