|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה לראות שאני ישתמשתי בפלאש שהוא נתן לי תעשה טובה על תצחיק אותי היה בדיוק יום וחצי ואז האתר ירד! אז תפסיק לדבר שטוית אתה עושה מעצמך צחוק.. |
|
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
העפתי אותם מהרייסלר שלי גם.
|
![]() |
# 13 |
t tc tcp tcp/ip
|
במידה ועושים עסקה לא קשור בנוגע למה , צריך לכבד אותה.
כמו שבמקרה הנ"ל הפלאשר כיבד את חלקו , אתה צריך לעשות את אותו הצעד , ללא התחשבות ביופי ואיכות המוצר מכיוון שאתה החלטת ללכת על השירות הנ"ל ואף אחד לא הכריח אותך. מקווה שכולם יצאו בסוף בסדר מהסיפור , אך כרגע אני חושב שOPIE צודק 100% , כמו שהוא הכין לך את המוצר אתה היית צריך לנהוג כמוהו ולספק לו מוצר כלקוח לכל דבר , כלומר לקוח ששילם (לא רק כסף היא דרך תשלום אלא הוא תרם משהו בתמורה). OPIE אני מקווה שתלמד לקח מהעיסקה הנ"ל , ותברר מה הם כל פרטי העיסקה ומה היא כוללת בדיוק (שירות , תמיכה וכו'..) המשך יום טוב ,
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכל מי שהגיב על התמיכה, במיוחד לך אליחי אני ממש מעריך את זה..
Oplag, אני מכיר טוב את חנן ולפי התגובה שלך אני רואה שהחברה שלך היא חברה של אינטלגנטים ![]() אל תדאגו לי אני לא אתעסק יותר עם אנשים כאלה
Permanently Banned
|
חבל לשמוע :|
|
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אין כבר הרבה אנשים הגונים פה, לכן תמיד תלך לחברה שידועה שהיא טובה בשירותיה ובתמיכתה. ולא להתקמצן על 40 שקל
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
אממממ
לדעתי עשיתה פה מעשה מלוכלך מאד ועכשיו תשלם ביוקר בוא אני יסביר (אני הייתי בשי המצבים אוני יכול טוב מאד להגיד מה קרה פה) כמובן תקנו אותי אם אני טועה הוא עשה פלאש לא יצא כמוש רציתה אבל יש כבר עבודה מוכנה למה לא לקחת סתם ככה בסדר ניקח אבל לא ניתן כלום לקחתה את העבודה בסדר אחרי זה הזמנתה לו את הדומיין( לא אכפת לי מאיפה ואיך) ואזד ביטלתה את ההזמנה עכשיו לך יצא פלאש חינם:\ עכשיו נראה לך עם ביקורת כזאת וכמובן כמו שאמרו פה עוד כמה יבואו אליך לקוחות? אתה לא היחיד... כמה שרת משחק עולה 60 במומצע יופי הפסדתה בערך 180 ש"ח לפחות פלאש יקר לא חושב? יהיה לך לקח ודבר אחד לכולם אתם אמרתם שאתם מזמינים אז אתם מזמינים גם אם לא אתם מזמינים אתם עדיין אחריים על זה זה לא שאני ימכור איכסון מאיזה חברה לא מורת יגיד המזנתי משם אם יש בעיות לך עליהם ועזוב אותי שיהיה לך בהצלחה במציאת הדומיין וכו' והצעה שלי למה פלאש תמורת דומיין??? 2$ קשה לחסוך גג אבל גג מגודדי "כמו שכולם אומרים איכות" 9$ אז פעם הבאה תקנה וזהו! |
![]() |
# 18 | |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
ציטוט:
אם אתה לא רוצה לתת לו שירות לפחות תן לו התראה של כמה ימים מראש שהוא יוכל להתארגן.. מאד לא מקצועי. נ.ב OPIE אתה מאד מוכשר, קבל ח.ח ![]() |
|
![]() |
# 20 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
צודק.. מחזק אותך.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|