|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
נס הרים, יום גיחה, של"ח - אל תעשו את זה!
הייתי ביום גיחה, משיעור של"ח, באיזור נאחס שקוראים לו נס הרים.
יש שם חולות, אבק, ישנתי באוהל על שק שינה דק, כמו כולם. הגענו ב-11 בבוקר למחנה, וכולם יצאו לטיול ב-9 בערב וחזרו ב-3. אני בכלל הקאתי, השתעלתי, היו לי בחילות, אז נשארתי במחנה עם משגיחים. חרא של דבר! הלך לי הגב! הלך לי יומיים! הלכה לי היומולדת סתם! לפחות שלחו לי לשם עוגה סוף הדרך.. קיצור, נס הרים בתחת, אל תעשו את זה... :\ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אצלנו יהיה עוד מעט משהו כזה, מי שלא בא חייב להביא אישור מהרופא, ומי שלא בא והוא הביא אישור, אז הוא צריך לעשות עבודה על כל מה שהיה, כך שעדיף לבוא אצלנו...
Last edited by Click; 28-09-06 at 13:47.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אצלנו בכלל בדרמתיות, מי שלא יגיע, כלומר שהוא לא ביצע מטלה שהיא חלק מהמטלות הלימודיות.
לביה"ס יש את כל הזכויות להשאיר תלמידים שלא מבצעים את כל המטלות הלימודיות כיתה. יש לי ייעוד ביומיים האחרונים - שלשולים וכאבי בטן, אני על כדורים :\ |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לא ההית נוסע :P ההית נשאר בבית כולה שלח שיעור לא חשוב :|
מזלטוב על מומולדת שהיה |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
![]() עוגה כושית עם ציפוי שוקולד דק, למעלה שוקולד לבן, ואז לב ממרציפן לבן שכתוב עליו "אלי-חי 14".. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
יש לי גיחה שבועיים אחריי סוכות ואני עדיין לא יודע לאן אבל אם זה יהיה לאן שאמרת אני פשוט אומר להורים שאני לא רוצה ללכת ופשוט מאוד - לא הולך =]
ד"א מזל טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() גם לי קנו עוגה .. היה רשום "בתאבון" ![]() סתם היה כתוב יום הולדת שמח או משהו בסגנון לא זוכר עבר חודש.. וילדים , לא להקשיב לאלי-חי ! תצאו לטיולים שקשורים לבית ספר, זה הכי כיף שיש!!
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
צופיפניק! |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הגיחארות האלה אצלנו בבצפר זה חובה.. הייתה לי אחת לפני כמה ימים היה סיפור לבנות אוהל ולישון על אבנים שאתה קם יש לך חורים בגב
# 10 |
חבר מתקדם
|
מה זה של"ח?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|