![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[שאלה] רשת ביתית.
אהלן,
כבר לפני הרבה זמן העברתי קבל רשת בין 2 מחשבים, היוצר רשת ביתית. נגדיר את המחשב עם המודם כ- X והמחשב שמחובר דרך קבל רשת Y לצורך דוגמא. אז בישביל שאני אצטרך להשתמש באינטרנט במחשב Y, אני צריך שמחשב X יהיה מחובר לאינטרנט. אז השאלה שלי, האם ישנה אשפרות שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב Y ללא ההתחברות האינטרנט במחשב X? במחשב X יש לי מודם של Samsung דגם AHT-E300 [ כחול חצי שקוף ] תמונה למי שלא הבין: ![]() זה באמת חשוב לי, תודה לכל העוזרים. בברכה, ניקו |
![]() |
![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
האפשרות שיש לך היא לחבר ראוטר שיחייג לאינטרנט
וכך כל אחד מהמחשבים יוכל להתחבר דרכו
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איך מחברים וכל זה. תודה :] |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מה קורה ניקו ?
![]() הדגם שלי זה EDIMAX מקבל סוייטש מהראוטר ואז מוציא 4 יציאות למחשבים . יש ADMIN על HTTP שאתה יכול להיכנס דרך המחשב המחובר לרשת מומלץ !
# 5 |
Permanently Banned
|
השאלה היא איך לחבר את המחשב Y לאינטרנט בלי שלמחשב X יהיה אינרנט??
אם כן אז תקנה או שיש לך במחשב Y רשת אל חוטית הוא יחפש באזור עד מספר מטרים מסוים גם מישהו שיש לו רשת אלחוטית ושזה יושב אצלו במודם ואז אתה מתחבר אליו בלי שהוא יודע..:P |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
או פשוט תעשה רשת אל חוטית ביתית
שהיום בבזק זה עולה 10 שקל ולחודש למשך שנתיים וזה עדיף מאשר להעביר כבלים בכל הבית .. וגם זה פותר לך את הבעיה.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העברתי כאבלים כבר. אפשר לנעול |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא צריך ראוטר וכל הבאלגן הזה.
תקנה סוויץ', תחבר את המודם אליו, ואז את 2 המחשבים ל-2 פורטים פנויים, ואז תגדיר את המודם להיות מחובר עצמאית ע"י הפאנל שלו, והנה יש לך אינטרנט שלא תלוי באף מחשב. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה מה שאני עשיתי פעם קניתי סוויטש 8 פורטים באיזה 100 שקל פרצתי את המודם ככה שהוא מחייג לבד ולאינטרנט והופה היה לי רשת מאד פשוט |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
פרצת? איפה אתה חי? אל תשחק אותה קראקר בוי. כל אחד שישים את 10.0.0.138 בדפדפן יקבל גישה למודם. לא צריך לכנות את עצמך האקר אם הצלחת להגיע לזה לבד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|