![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עיצוב שהתחלתי.
שלום,
הנה עיצוב שלפני מס' דק' הכנתי בפוטושופ . http://www.benmalka.com/Radio - זה אמור להיות יותר מיניסייט (MiniSite), ולא אתר שלם . אני צריך דעות שלכם, מה לשפר, מה להוציא, מה להוסיף וכו' . אגב, אשמח לקבל תמונות ששמים באתרי רדיו . תודה , ויום נעים , בן |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
גרוע...השילוב צבעים ממש לא טוב...הלוגו משעמם...בקיצור אל תעלב אבל 0/10
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אולי לא רצית שאיעלב, אבל בכל זאת, גרמת לי לכך . פשוט חוצפה מצדך ! |
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולגבי העיצוב, שילוב צבעים לא משהו, הלוגו גם לא משהו והכפתורים גם הם לא משהו. אני מציע לך להשתפר עוד טיפה ולהציג כאן עיצובים. |
|
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אני רוצה גם לשמוע את דעתם של האחרים .. |
|
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אתה מבקש תגובות לא ? באמת שגרוע וחסר טעם .. תללמד לעבוד אם פוטושופ .. כמו שאמר ולדי
0/10
תודה על תרומתך.
|
אולי הוא לא גמור ופעם הבאה שתציג משהו לא גמור תזכה באדהרה!
חבר וותיק
|
תשמע העיצוב לא גמור ואין לי הרהב מה להגיד
הביצוע עד לפה בסדר גמור למתחיל וכמו כולם יש לך על מה לעבוד עד עכשיו התפריט והלוגו שהם הדברים היחידיים בעיצוב פשוטים מאוד ולכאורה לא מושקעים\: תעדן אותם ותסיף להם אלמנטים מיוחד כמו מיקרופונים אוזניות מיקסרים של dj וכדומה גם לקרדיט שלך תעדן אותו גם לא סתם ככה תוסיף איזה צורה נחמדה תעשה הכל ברגש הכל מגושם בעיצוב מקווה שלא תעלב ותקח הכל כהערה בונה .. בהצלחה ! |
![]() |
# 9 |
Rar.co.il
|
לפני שאתה מציג עיצובים תחשוב (וזה לא תקף רק אליך, לכל מעצב)- האם העיצוב הזה באמת מתאים לאתר כלשהו ברשת? האם מבחינת הגראפיקה והמבנה הוא נראה כמו אתר טוב?
בנוגע לעיצוב, לא עשית פה הרבה- רקע וכפתורים ולכן אין על מה לתת ביקורת, למרות שגם הביצוע פה לא הכי שבעולם. בהצלחה.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|