|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה עוד 2 דומיינים ישראלים
מלבד input.co.il שמוצע למכירה
מציע למכירה גם את put.co.il ואת split.co.il שלושתם בתוקף עד 22/10/2008 (עוד שנתיים) כאשר אני איש הקשר ואפשר לשוחח איתי בהודעות הפרטיות או להשאיר כאן פרטים ואני אחזור אליכם. (עדיף אי מייל או מסנג'ר) מחיר מינימלי להצעה הוא 400 ש"ח לא כולל דמי העברה. מי שרוצה יכול לקבל ממני אישור על כך שהתשלום עבר או לבדוק זאת עם איגוד האינטרנט. יום טוב לכולם Last edited by RGB; 23-10-06 at 10:40.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אולי חלק בפורום לא מתאים לסכומים כאלה או לבעיות כפל (וסליחה באמת שלא מתכוון לפגוע, סתם נורא מצחיק) אבל בטוח יש פה אנשים רציניים יותר. הידעת שיש דומיינים שנמכרים בארץ גם באלפי דולרים? (נשמע מופרך פה אבל בעצמי הצעתי 10000 דולר לדומיין (לא טעות, עשרת אלפים דולר עבור דומיין הנדלן הישראלי וקיבלתי סירוב!!! www.nadlan.co.il אין שם כלום), צריך לראות קצת מעבר ולהבין שעוד מעט יגמרו השמות הטובים ואז השוק פה יתעורר. Last edited by RGB; 23-10-06 at 13:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
שתפתחו אתר רציני תבינו כמה קשה למצוא שם ודומיין ישראלי תואם שהוא לא תפוס, לאט לאט הכל הולך ומצטמצם, בא לו לקנות דומיין ישראלי ולמכור מה אכפת לכם? הוא יפתח אתר יחלק חינם או ימכור מה שהוא לא יעשה מה אכפת לכם בהצלחה במכירה, דומיינים נחמדים ביותר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
בכל אופן ממליץ בחום שלא לרכוש דומיין שזה עתה נרכש,
לסירוב לוקח שבועיים עד שלושה, מנסיון. לאחר חודש שהדומיין קיים, יכול להיות מצויין לרכישה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה דומיינים אני עושה מה שאתה עושה עם עולמיים ולא קבילתי הצעה יותר מ110 ש:J :$ אשמח אם תדבר איתי**
ולגבי קונה ומוכר אממממ תחשוב על זה שניה מה זה ריסלר? אתה קוטנה ומוכר מה זה שרת יעודי אתה קונה כדי למכור אתה לא יכול למכור כלום מה שאין לך במידה ואתה מתכנת יש לך את הדפדפן בכל מקרה צריך לשבת שעות ולכתוב :\ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|