|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
אבל לא הבנתי למה אתם לא מצנזרים את הכתובת ?
בסוף מישהו ילחץ על זה בטעות ! |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ישנם משתמשים לדוגמא מעצבים שאני מכיר שתותחים בפוטושופ ועושים לך דברים לא מהעולם. תבקש מהם לראותמנההל ההתקנית ישלחו לך "מה זה??". למשתמש ibmod שכתב שפירמוט זה הפתרון היחיד ע"פ העיתון שקרא. אז רק שתדע שזה ממש לא.. ומלבד החסימה של RPC ישנן תוכנות שמספיק חזקות וניתן להריצן במצב בטוח. אפילו Ad-Aware במצב בטוח זה יותר טוב מפירמוט.
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איך עושים את זה ? מה זה RPC ? |
|
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
מקש ימיני על המחשב שלי
manager services and applications שם לחפש את Remote procedure call (rpc) יש שניים כאלה.. כנס לראשון לך ל recovery ושם לסמן take no action ב RPC השני תעשה ככה ![]() ובנוסף תעשה כמו שעשית בראשון את ה- take no action בהצלחה
מתאורר / יצא בחוץ
|
בדרך כלל אני לא קמבל כאלו
אבל חזתרי מבהית ספר שמתי לב שידידה מהכתה שלחה את זה זאת היא? היא בדרך כלל לא שולחת דברים כאלו והיא לא הייתה מחוברת :S הקספרבסקי ישר קפץ |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בדרך כלל אני לא קמבל כאלו
אבל חזתרי מבהית ספר שמתי לב שידידה מהכתה שלחה את זה זאת היא? היא בדרך כלל לא שולחת דברים כאלו והיא לא הייתה מחוברת :S הקספרבסקי ישר קפץ |
![]() |
# 17 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
נו מה? כל יום אשכול חדש על "ווירוס חדש", זה אותו אחד כמו הקודם וכמו שלפניו פשוט שינו את השם של הקובץ ו/או את הכיתוב.
ננעל.. הבא שיפתח אשכול על זה (בטווח של חודש-חודש וחצי) יקבל אזהרה...מה שלא עשיתי באשכול הזה ולא בקודם שנעלתי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|