|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הצעת 10,000$ על דומיין ואתה מתעסק ברווחים של 40 ש"ח? בטח XD
![]() |
![]() |
# 15 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
אנשים תתקשרו ל-ISOC ותבדקו אם הדומיינים אושרו מבחינת תשלום או שתשלחו להם אי מייל ותקבלו את האמת מהם ולא ממני (מוזר שמנהלי הפורומים לא מתערבים יש פה השמצות ללא שום עובדה) כל אחד שהשמיץ פה שישלח מחר אי מייל לאיגוד האינטרנט ויקבל את התשובה, את ההתנצלות אני אשמח לראות באותם אותיות גדולות.
נראה לי שלא הבנתם אותי נכון, הדומיינים יעלו 400 משמע רווח של 140 לאחד, בדיעבד גם לא רווח רציני אבל המטרה היא קנייה ומכירה מהירים, יש לי דומיינים שאני יודע לא לפרסם פה כי אני רוצה עליהם סכומים שקצת גדולים פה על אנשים. ואני מבזבז זמן מיותר בלענות למשמיצים, מדובר פה במכירה מי שרוצה קונה ולפני שיקנה שיבדוק, אישור תשלום ניתן יום יומיים אחרי זה וכבר קיבלתי את האי מייל על זה, שלחו מייל ל-ISOC ותבדקו אל תאמינו לי. בכל מקרה הדיון פה נסגר. הקנאה מעוורת וחוסר הפירגון זו תכונה ישראלית. אני פרשתי מהפורום מי שרוצה לקנות שישלח הודעה פרטית ויבדוק הכל לפני זה. יום טוב לכולם |
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי
|
המשתמש הוזהר כתוצאה מהאשמה חסרת הבסיס.
עם זאת, האישור קניה שאתה מקבל לאחר יומיים - לא אומר כלום. מנסיון אישי, רכשתי דומיין באמצעות כ.א ולאחר מספר ימים קיבלתי את אישור הרכישה, מספר ימים לאחר מכן קיבלתי מייל שטוען שאין אישור מחברת האשראי לגבי אחד הדומיינים, הפלא ופלא, הדומיין עדין פעיל internal.co.il. כפי שאתה יכול לראות הוא נרשם ב-8/10, כמה זמן עבר מאז? במידה ואני מוכר אותו כרגע, אני מבצע עבירה פלילית (הוא "יפוג" עוד מספר ימים), עד מתפלא ושואל למה המלצתי לחכות חודש לפני רכישה? את האיומים חסרי התכלית שלך, תשאיר אצלך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|