![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה בקשר לגלובט!
אני רוצה לקנות מהם דומיין אז יש לי כמה שאלות:
איך השרות שלהם? איך התמיכה? אמינים? ועוד דבר שראיתי כאן בפורום באחד האשכולות שאם קונים מהם דומין ב2 דולר אחרי שנה הם מחייבים את הכרטיס אשראי אוטומטי על 35 דולר זה נכון? ואם יש כאן מישהו שיש לו ניסיון אצלהם האם הוא מרוצה או לא? ואם הם גרועים אז אם אתם יכולים בבקשה תמליצו לי על ספקית יחסית זולה לא 10 דולר משהו בסביבות ה5-6 דולר! תודה מראש. אני יודע שיש לי מלא שאלות חיחיחי מצטער בכל מקרה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
איך השרות שלהם?
השרות לא משהו, אבל אני לא אומר את זה מנסיון שלי, אלא מנסיון של אחרים איך התמיכה? התמיכה כמו השירות אמינים? כן, את הדומיין אתה תקבל. ועוד דבר שראיתי כאן בפורום באחד האשכולות שאם קונים מהם דומין ב2 דולר אחרי שנה הם מחייבים את הכרטיס אשראי אוטומטי על 35 דולר זה נכון? אחרי שנה הם מחייבים אותך לקנות דומיין במחיר הרבה יותר יקר, משהו כמו 9 דולר... ואם הם מחייבים אותך ביותר אתה שולח להם מכתב והם מחזירים את החוב. ואם יש כאן מישהו שיש לו ניסיון אצלהם האם הוא מרוצה או לא? על זה אני לא יכול לענות, כי אין לי ניסיון איתם ואם הם גרועים אז אם אתם יכולים בבקשה תמליצו לי על ספקית יחסית זולה לא 10 דולר משהו בסביבות ה5-6 דולר! אם אתה רוצה משהו טוב וזול לך על IPOWER מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|