|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
שאלה מה אליס יכולים לעשות
כל משא הם ביקשו עשיתי מחקתי הכל הם יכולים לעשות משהו אחרי שקיבלתי אזהרה עשיתי הכל מחקתי את כל הקבצים הם יכולים לעשות משהו
לינק לצילום מי המכתב http://www.urieluri.220mb.com/222222.JPG מנהלים לא לנעול זה חושב לי מאוד עם לא המקום להעביר |
![]() |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
משום מה מוזר לי שתיבת המייל של א.ל.י.ס נמצאת בהוטמייל.
ובכל מקרה, אם האתר לא היה גדול מאוד והפר זכויות יוצרים בצורה מסיבית לא נראה לי שתהיה בעיה אם מחקת הכל.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תכנס ללחץ, זהו מכתב סטנדרטי שכל אתר שיתוף קבצים [מהגדול לקטן] קיבל.
אם מחקת הכל לא יעשו לך כלום. אבל כמו שתוכל לראות, לא חסר אתרים [ותאמין לי שהם קיבלו מכתב כזה] והם פועלים... |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
באתר אחר היה מקרה דומה.
התשובה שלי היא: "תבקש את המספר של א.ל.י.ס בע"מ ב144, למספר הזה בלבד תתקשר ושאל אם מדובר בפניה אמיתית." |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
וואי היתי לחוץ קצת הורדת לי את הלחץ דרך אגב האתר ישן ממש ושכחתי למחוק אותו לא עדכתי אותו אולי חצי שנה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
זה באמת נראה לי כמו זיוף. האימייל שלהם בהוטמייל? :X
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
השם הוטמייל אומר משהו? תיקח מהאתר של אליס את המייל האמיתי שלהם, ותשאל אותם אם הם שלחו
לכתובת המייל שלך משהו... כי לגבי המספר זה לא בטוח, אולי שמו שם את ההמספר האמיתי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מוזמן לשגע אותם במייל ותראה שאנשים נורמלים עונים לך =]
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לכם רעיונות פשוט מופלאים לא צפיתי להעצות האלו מאנשים פה קצת שכל??? לבנאדם היה אתר שיתוף קבצים חח אז ככה כן שלום קבילתי מייל בגלל האתר של שיתוף קבצים שפעם היה לי ראיתי שקיבלתי מייל שעליתם עלי זה אתם? חחחח באמת פשוט מחוק וזהו אם אתה לא רציך אם צריך אז פשוט תבדוק את המייל המקורי ותשווה לזה שנשלח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|