![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עזרה ברשת אחלחוטית
שלום לכולם ,
קניתי ראוטר compeax אלחוטי וקניתי גם כרטיס רשת אלחוטי ושמתי במחשב של אחותי בחדר הרחוק ושם הכל התקנתי כמו שצריך ועובד שם הרשת אלחוטית. יש לי גם מחשב נייד עכשיו ככה : בתוך הראוטר שמתי את השם משתמש והסיסמא גם את האיפי של הספק והכל עשיתי גם ל Wireless Setup On בשביל שיעבוד ואין המחשב נייד לא מוצא את הרשת האחלוטית ובמחשב נייד יש לי כרטיס מובנה בפנים כבר התחברתי במלא מקומות איתו ופה אני לא מצליח מישהו יודע למה ?! מה עושים ?! *המחשב נייד כותב רשת אלחוטית אינה זמינה , ובמחשב שהתקנתי לו את הכרטיס רשת האלחוטי עובד איך זה יכול להיות !? תמונת מסך של ההגדרות בתוך הראטור : http://files.tmp.co.il/23455_9m8786m8l.JPG |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
סתם שתדע... נתב אלחוטי... איך שאתה מחבר אותו לחשמל..כרטיסי רשת אלחוטיים אמורים לזהות אותו...בכל מקרה לא נתת יותר מידי פירוט על הכרטיסי רשת...
כמה נקודות לבדיקה... יכול להיות שהכרטיס רשת לא תומך בתדר שבחרת...תנסה להחליף לתדר 9 או לתדר אחר.. שים לב שמופיע לך OPERATION MODE : ACCESS POINT שזה כביכול אומר הרחבה לרשת אלחוטית קיימת (מגביר שידור) תנסה לשנות לו את ה MODE ל ROUTER... במסגרת הניסוי תנסה לנתק את המחשב השני ואז להתחבר עם הנייד.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תשנה את ה-enable ל-disable ב-close system, זה עשוי להיות מועיל.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה פשוט לא מצליח להתחבר לרשת ? תבדוק את העייניין שאמרתי לך עם ה ACCESS POINT |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
עשיתי לראוטר disble וזהו אי אפשר להכנס להגדרות שלו יותר
אני עכשיו מחובר ישר מהמודים מה עושים 1?! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בפעמים הראשונת... אחרי שתעשה ריסט בתמונה שהבאת הראוטר מוגדר כ ACCESS POINT זה מה שכתוב תחפש לשנות את ההגדרה שלו ל ROUTER... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני לא יודע איפה לשנות
לא מצאתי חיפשתי שעה אתה יכול אולי להדריך אותי ? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ד"א , אפשר לראות עוד פרטים על הראוטר עצמו ? - אתר היצרן וכדומה
א. אני עובד עם ראוטר EDIMAX אלחוטי וקווי תבדוק ש ה WIRELESS = ENABLE ותחפש אותו בקליטה - לא מצא ? תנתק ותחבר מהחשמל , לפעמים האדימקס שלי קורס . תעשה עוד פעם ENABLE ותבדוק אם היית נותן פה אתר יצרן הייתי יכול לנסות יותר לעזור לך עריכה : אשמח אם תכתוב לי מה האפשרויות שלך ב wireless profile וגם ב channel .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|