|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
[Extreme-Serv.co.il] מבצעי סוף שנה !
שלום לכם ,
חברת אקסטרים-סרב הוקמה בשנת 2004 ומספקת שרתי משחק , אירוח ובניית אתרים , שירותי ריסלינג , שרתי רדיו ,מירק ועוד ! חברת אקסטרים-סרב החליטה לצאת במבצע בשרתי המשחק לכבוד סוף שנת 2006! להלן מפרט המבצע , המחולק למספר אפשרויות : 1. כל אדם שירכוש שרת משחק החל מ 12 שחקנים ל 3 חודשים , יוכל לקבל ב-מ-ת-נ-ה את הגירסא המקורית של Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike:Condition Zero במתנה , ללא תשלום נוסף ! 2. כל אדם שירכוש שרת משחק החל מ 20 שחקנים לתקופה של כחצי שנה ויותר , יוכל לקבל חודש נוסף במתנה ! 3. כל אדם שירכוש שרת משחק , החל מ 20 שחקנים , לתקופה של כשנה , יקבל נגן MP3 במתנה ! ( עד 512mb) להלן המחירון המעודכן של שרתי המשחק באקסטרים-סרב : שחקנים - מחיר : 12 - 70 ש"ח 14 - 75 ש"ח 16 - 80 ש"ח 18 - 85 ש"ח 20 - 90 ש"ח 22 - 95 ש"ח 24 - 100 ש"ח *המחירים מתייחסים למשחקים הבאים : CS:1.6 \ CS:CZ \ CS:S ועוד רבים אחרים שיפורטו לכל המעוניין . המבצע עד ל - 10.01.2007 או עד גמר המלאי . אין כפל מבצעים . להזמנות : נייד : 052-6336532 משרד : 03-9508772 בין הימים א'-ה' בין השעות 09:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ . ימי ו' - המוקד פתוח להשארת הודעות בלבד (כנ"ל בשבת) . אתר האינטרנט שלנו : Http://Www.Extreme-Serv.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אבי מלום בכלל לא מציע שרתי משחק ...
ולא אני לא מנסה להתחרות . אני מבקש - תגובות כאלה אפשר להגיב לי באופן פרטי . אל תתחילו להציף לי את האשכול בתגובות של "מנסים להתחרות עם" ו "מנסים לעשות ל.." אלו תגובות לא ענייניות שמובילות ל SPAM . אם אין לכם משהו טוב לומר - אל תגידו . תודה לכל השאר ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
ליאור זה רן, לצורך העניין
למה אתה לא עונה לי בטלפון גם אתמול... אתה צריך להיות יותר זמין איך שאני מתחיל לדבר על השרת נעלמים לי קודם כל השרת לא מופיע ברשימה הציבורית, השם של השרת זה counter - strike : source לא מה שביקשתי והסיסמא של ה recon גם לא נכונה ממה שביקשתי. אוליי פה תראה מה אני מנסה להגיד לך תקשר אליי דחוף מתי שאתה יכול 0547968469 או במסנג'ר ranbss@gmail.com או באיי סי קיו 1981084 Last edited by ranbs; 06-01-07 at 09:07.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|